ΙΝΤΕΡ

Τουράμ: "Ο Ατσέρμπι οφείλει να δώσει εξηγήσεις για αυτό που συνέβη με τον Ζεσούς"

Ο Μάρκους Τουράμ πανηγυρίζει γκολ του με την Ίντερ σε ματς της Serie A απέναντι στην Σαλερνιτάνα | 16 Φεβρουαρίου 2024
Ο Μάρκους Τουράμ πανηγυρίζει γκολ του με την Ίντερ σε ματς της Serie A απέναντι στην Σαλερνιτάνα | 16 Φεβρουαρίου 2024 @2024 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Μάρκους Τουράμ πήρε θέση για την πρόσφατη κόντρα των Ατσέρμπι και Ζεσούς και τις κατηγορίες του δεύτερου για ρατσιστική επίθεση εις βάρος του από τον πρώτο, με τον φορ της Ίντερ να ζητάει από τον συμπαίκτη του να δώσει εξηγήσεις.

Βρισκόμαστε σε εβδομάδα... εθνικών ομάδων όμως στην ποδοσφαιρική Ιταλία το γεγονός που έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον όλων τα τελευταία 24ωρα δεν είναι άλλο από την κόντρα των Φραντσέσκο Ατσέρμπι και Ζουάν Ζεσούς στο πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος της Ίντερ με την Νάπολι.

Σε αυτό το ματς ο αμυντικός των παρτενοπέι ισχυρίζεται πως δέχτηκε ρατσιστική προσβολή από τον αμυντικό της Ίντερ, με την αποκάλυψη αυτή να έχει συνέπειες για τον Ατσέρμπι αφού "κόπηκε" από την αποστολή της εθνικής Ιταλίας για τα δύο φιλικά που θα δώσει μέσα στις προσεχείς ημέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Με τον στόπερ των νερατζούρι να κινδυνεύει ακόμα και με αποκλεισμό 10 αγωνιστικών σε περίπτωση που κριθεί ένοχος και τους δύο παίκτες να αναμένεται στα γραφεία της ιταλικής ομοσπονδίας για να καταθέσουν, ο Μάρκους Τουράμ ρωτήθηκε για το περιστατικό και δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του.

"Ρατσισμός στο γήπεδο; Εγώ συμφωνώ με τον Μενιάν, θα πρέπει να φεύγουμε από το γήπεδο σε τέτοια περισταστικά. Θα πρέπει να χτυπάμε τις γροθιές στο τραπέζι για να κάνουμε σαφές ότι κάτι τέτοιο είναι ανεπίτρεπτο.

Η κατάσταση του Ατσέρμπι; Όταν είναι σε εξέλιξη η έρευνα για μία τέτοια σοβαρή υπόθεση, ο παίκτης θα πρέπει να μένει στο σύλλογό του για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και για να πει αυτό που συνέβη.

Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να φύγει και να πάει με την εθνική ομάδα της χώρας του", τόνισε ο Τουράμ αναφορικά με το συμβάν στο οποίο πρωταγωνίστησε ο συμπαίκτης του στην Ίντερ, για να αναφερθεί κατόπιν και στον αποκλεισμό των νερατζούρι από τη συνέχεια του Champions League από την Ατλέτικο:

"Οι υποχρεώσεις με την εθνική Γαλλίας ήρθαν την κατάλληλη στιγμή. Ήταν μία δύσκολη βραδιά κόντρα στην Ατλέτικο επειδή δεν είναι εύκολο να αποκλείεσαι από το Champions League. Τώρα θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ