ΤΣΕΛΣΙ

Τούχελ: "Ίσως η Σίτι και η Λίβερπουλ να είναι οι καλύτερες ομάδες που έχουν παίξει στην Premier"

Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι στον τελικό του FA Cup κόντρα στην Λίβερπουλ | 14 Μαΐου 2022
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι στον τελικό του FA Cup κόντρα στην Λίβερπουλ | 14 Μαΐου 2022 @2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Ο Τόμας Τούχελ ξεκαθάρισε πως οι άνθρωποι της Τσέλσι δεν θα πρέπει να χάσουν τον ύπνο τους λόγω της 3ης θέσης στη φετινή Premier League, ξεκαθαρίζοντας πως οι μπλε κοντράρονται με δύο από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Στην Premier League δεν μπόρεσε να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο (αν και άρχισε δυναμικά με μόλις μία ήττα στις πρώτες 14 αγωνιστικές), όμως η φετινή σεζόν μόνο αποτυχημένη δεν μπορεί να θεωρηθεί για την Τσέλσι.

Και αυτό γιατί κατέκτησε δύο διεθνείς τίτλους, το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ενώ έφτασε μέχρι το τέλος του δρόμου στο FA Cup και στο League Cup, για να χάσει αμφότερους τους τίτλους στα πέναλτι από την Λίβερπουλ.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο στάθηκε ο Τόμας Τούχελ για να καταδείξει τη διαρκή πρόοδο που κάνει η ομάδα του, με τον Γερμανό να στέκεται στον πανίσχυρο ανταγωνισμό που είχε η ομάδα του για τον τίτλο και να στέλνει μήνυμα πως και η νέα σεζόν θα τον βρει στο τιμόνι των Λονδρέζων.

"Ελπίζουμε να τερματίσουμε τρίτοι και μέσα από αυτή την πορεία, βλέπω πως έχουμε κάνει πρόοδο (σ.σ. πέρυσι η Τσέλσι τερμάτισε 4η).

Είμαστε διαρκώς μέσα στην πρώτη τριάδα στην πιο σκληρή ποδοσφαιρική λίγκα, συναγωνιζόμαστε ίσως τις καλύτερες ομάδες που έχουν εμφανιστεί ποτέ σε αυτό το πρωτάθλημα, την Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ.

Δεν υπάρχει λόγος να χάσουμε τον ύπνο μας μετά από αυτή τη σεζόν, όμως έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες που δεν έχουν ακόμα ικανοποιηθεί", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γερμανός μέσω συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη (18/5), για να συμπληρώσει ενόψει της νέας σεζόν:

"Δεν ξέρω σε ποιο σημείο βρισκόμαστε ακριβώς σε σχέση με την πρώτη ημέρα που ήρθα εδώ. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα είμαι εκεί και θα είμαι γεμάτος θετική ενέργεια.

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την Τσέλσι και αρνούμαι να σκέφτομαι αρνητικά σενάρια. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί, μένει να δούμε σε ποιο επίπεδο.

Είναι δύσκολο να κλείσουμε την ψαλίδα που μας χωρίζει από τις άλλες δύο ομάδες και αυτό γιατί Σίτι και Λίβερπουλ βελτιώνουν ήδη τις ομάδες τους και πετυχαίνουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ