ΜΠΑΓΕΡΝ

Τούχελ: "Έπρεπε να βάλουμε το τρίτο γκολ, εκείνοι σκόραραν δύο φορές με δύο ευκαιρίες"

Bayern's head coach Thomas Tuchel shouts out as gives instructions from the side line during the Champions League semifinal first leg soccer match between Bayern Munich and Real Madrid at the Allianz Arena in Munich, Germany, Tuesday, April 30, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's head coach Thomas Tuchel shouts out as gives instructions from the side line during the Champions League semifinal first leg soccer match between Bayern Munich and Real Madrid at the Allianz Arena in Munich, Germany, Tuesday, April 30, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader) @2024 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Πεπεισμένος πως η Μπάγερν έπρεπε να είχε επικρατήσει στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην Ρεάλ βάσει της εικόνας του αγώνα εμφανίστηκε ο Τόμας Τούχελ, εκφράζοντας παράλληλα την άποψη πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50 για κάθε ομάδα.

Η Μπάγερν είναι φέτος ανταγωνιστική σε κάθε παιχνίδι της στο Champions League και το έδειξε με έμφαση και στον πρώτο ημιτελικό με αντίπαλο την Ρεάλ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2 και να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στο "Μπερναμπέου".

"Αρχίσαμε πολύ καλά και θα μπορούσαμε να παίρναμε το προβάδισμα στο πρώτο λεπτό. Έπειτα σταματήσαμε να μένουμε προσκολλημένοι στο πλάνο μας. Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Δεχτήκαμε το γκολ και τα πράγματα έγιναν δύσκολα.

Η κατάσταση βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος. Δείξαμε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Κάναμε το 2-1 και είχαμε και άλλες ευκαιρίες, έπρεπε να σκοράρουμε και τρίτο γκολ. Είναι παράξενο. Έκαναν δύο ευκαιρίες και έβαλαν δύο γκολ.

Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη τώρα. Μία νίκη στην Μαδρίτη και πάμε στο Γουέμπλεϊ. Εξακολουθεί να είναι 50-50 οι πιθανότητες πρόκρισης, θα δούμε τι θα συμβεί", τόνισε ο Γερμανός προπονητής, με τον Έρικ Ντάιερ να δηλώνει από την πλευρά του:

"Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι για τους ουδέτερους φιλάθλους. Για μας όμως, είμαστε λίγο απογοητευμένοι που το ματς έληξε 2-2".

Όσον αφορά στον Τζαμάλ Μουσιάλα, ανέφερε τα εξής: "Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη. Είναι λίγο πικρή η γεύση αλλά κρατάμε ψηλά το κεφάλι και πάμε στο Μπερναμπέου. Πάντα ονειρευόμουν να παίξω σε τέτοιου είδους παιχνίδια".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ