ΤΣΕΛΣΙ

Τούχελ : "Θαυμάζω τον Κόντε αλλά δεν πιστεύω όλα όσα λέει πριν και μετά τους αγώνες"

Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι στον τελικό του FA Cup κόντρα στην Λίβερπουλ | 14 Μαΐου 2022
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι στον τελικό του FA Cup κόντρα στην Λίβερπουλ | 14 Μαΐου 2022 @2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Δύο ημέρες πριν από το λονδρέζικο ντέρμπι με την Τότεναμ ο Τόμας Τούχελ "πέταξε το γάντι " στον Αντόνιο Κόντε, λέγοντας πως τον θαυμάζει αλλά δεν συμφωνεί με την άποψη που είχε καταθέσει πρόσφατα ότι τα σπιρούνια απέχουν πόλύ από την Τσέλσι.

Η Τσέλσι υποδέχεται στο "Στάμφορντ Μπριτζ" την Τότεναμ το απόγευμα της Κυριακής (14/8, 18:00, Novasports Premier League, LIVE από SPORT24) σε μία αναμέτρηση την οποία περιμένουν εδώ και καιρό οι φίλαθλοι των δύο ομάδων. Και αυτό γιατί οι δύο λονδρέζικοι σύλλογοι κοντραρίστηκαν τέσσερις φορές πέρυσι, δύο για την Premier League και ισάριθμες για το League Cup, με τους μπλε να κάνουν ένα απίστευτο "4 στα 4" απέναντι στους συμπολίτες τους.

Ύστερα από τη δεύτερη ήττα των σπιρουνιών στο League Cup, ο Αντόνιο Κόντε είχε δικαιολογηθεί εν μέρει, κάνοντας λόγο για τη διαφορά ποιότητας που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων και η οποία δίνει αβαντάζ στην Τσέλσι, άποψη που δεν βρίσκει πάντως σύμφωνο τον Τόμας Τούχελ.

Φρόντισε μάλιστα να το ξεκαθαρίσει σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Παρασκευή (12/8) ενόψει του πρώτου φετινού ντέρμπι των δύο ομάδων, με τον Γερμανό να χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων ανταγωνιστική την Τότεναμ.

"Κάθε φορά που προετοίμαζα την ομάδα μου για αυτά τα ματς, δεν αισθανόμουν ποτέ ότι υπήρχε τόσο μεγάλο χάσμα. Ήταν πολύ κλειστά τα ματς και η Τότεναμ είναι πολύ ανταγωνιστική και ταλαντούχα ομάδα.

Ξέρω πόσο καλά παίξαμε ώστε να τους νικήσουμε τέσσερις φορές πέρυσι και να μη δεχτούμε μάλιστα γκολ", τόνισε ο Τούχελ, για να προσθέσει:

"Δεν πιστεύω όλα όσα λέει ο Αντόνιο Κόντε πριν και μετά από τα παιχνίδια. Τον θαυμάζω πολύ και πιστεύω ακράδαντα ότι σε κάθε ομάδα που προπονεί, μάχεται για τα πάντα, κάτι που αποδεικνύει και στην Τότεναμ".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ