ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Σον και Κέιν έγιναν το κορυφαίο δίδυμο της Premier, σε συνεργασίες που κατέληξαν σε γκολ

Οι Χάρι Κέιν και Σον πανηγυρίζουν γκολ της Τότεναμ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι σε ματς της Premier League | 19 Φεβρουαρίου 2022
Οι Χάρι Κέιν και Σον πανηγυρίζουν γκολ της Τότεναμ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι σε ματς της Premier League | 19 Φεβρουαρίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Το τέταρτο γκολ της Τότεναμ επί της Λιντς ήταν ιστορικό μιας που οδήγησε τους Κέιν και Σον σε μία απάτητη για πολλά χρόνια κορυφή, με το δίδυμο της Τότεναμ να είναι πλέον το κορυφαίο επί εποχής Premier League σε συνεργασίες που οδήγησαν σε γκολ.

Η Τότεναμ ολοκλήρωσε ιδανικά το εντυπωσιακό παιχνίδι που έκανε το απόγευμα του Σαββάτου στο Έλαντ Ρόουντ, αφού μετά τα τρία γκολ που σημείωσε πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο, πανηγύρισε στο 85ο λεπτό και τέταρτο γκολ, έχοντας για δημιουργό τον Χάρι Κέιν και εκτελεστή τον Σον.

Το συγκεκριμένο μάλιστα γκολ έμελε να φέρει τους διόσκουρους των Λονδρέζων σε μία δυσθεώρατη κορυφή, αφού είναι πλέον το κορυφαίο δίδυμο στην ιστορία της Premier League (από το 1992 και έπειτα) όσον αφορά σε συνεργασίες που κατέληξαν σε γκολ.

Με τον έναν να σερβίρει ασίστ και τον άλλον να σκοράρει, αμφότεροι έχουν προσφέρει 37 γκολ στην Τότεναμ και είναι πλέον στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, αφήνοντας στη 2η θέση το δίδυμο Λάμπαρντ - Ντρογκμπά που είχε πετύχει 36 γκολ μέσα από συνεργασία του Άγγλου μέσου με τον Ιβοριανό επιθετικό.

Σημειώνεται πως στην τρίτη θέση του πόντιουμ συναντάμε δύο δίδυμα, με τους Πιρές και Ανρί στην Άρσεναλ να έχουν 29 γκολ από μεταξύ τους συνεργασίες, όσα και το δίδυμο της Μάντσεστερ Σίτι, Νταβίντ Σίλβα και Σέρχιο Αγκουέρο.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ