ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Οκτώ κρούσματα στα σπιρούνια, έξι αφορούν παίκτες

Οι παίκτες της Τότεναμ πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στην Φίτεσε για το Europa Conference League | 4 Νοεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Τότεναμ πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στην Φίτεσε για το Europa Conference League | 4 Νοεμβρίου 2021 @2021 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Έξι παίκτες της Τότεναμ και δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας του Λονδίνου βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Θα χρειαστούν να μπουν σε καραντίνα δέκα ημερών. Ποια ματς χάνουν σε Αγγλία και Ευρώπη.

Ο κορονοϊός "χτύπησε" και την πόρτα της Τότεναμ. Έξι παίκτες των "σπιρουνιών" και δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας του Λονδίνου βρέθηκαν θετικοί στον ιό. Βάσει πρωτοκόλλου θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα για δέκα ημέρες

Ο Αντόνιο Κόντε πονοκεφαλιάζει, καθώς την Πέμπτη (9/12) υπάρχει το εντός έδρας ματς με τη Ρεν για το Europa Conference League και ακολουθούν τα παιχνίδια πρωταθλήματος με Μπράιτον, Λέστερ και Λίβερπουλ, καθώς και ο προημιτελικός με τη συμπολίτισσα Γουέστ Χαμ για το League Cup.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ