ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ο Κέιν δηλώθηκε στη λίστα για τα play offs του Conference League

Ο Κέιν χειροκροτεί τον κόσμο της Τότεναμ
Ο Κέιν χειροκροτεί τον κόσμο της Τότεναμ © 2021 RICHARD HEATHCOTE/AP IMAGES

Ο Χάρι Κέιν παρότι απουσίασε από το μίνι ντέρμπι της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Σίτι, δηλώθηκε στη 25μελή λίστα των Spurs για τα play offs του Europa Conference League.

Μπορεί ο Χάρι Κέιν να σήκωσε ανάστημα απέναντι στη διοίκηση της Τότεναμ, θέλοντας να εκβιάσει με τον τρόπο αυτό τον σύλλογο για να τον αφήσει να αποχωρήσει από το Λονδίνο, ωστόσο οι Spurs τον δήλωσαν κανονικά στη λίστα της ομάδας για τα play offs του Europa Conference League.

Το μέλλον του αρχηγού της Τότεναμ στο Λονδίνο παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο. Ο Κέιν είναι δυσαρεστημένος με την αδυναμία του συλλόγου να κατακτήσει κάποιον τίτλο και όπως επιβεβαιώνουν και οι τελευταίες του ενέργειες, το έχει εκφράσει και στους διοικούντες τον αγγλικό σύλλογο.

Ο 28χρονος φορ, ο οποίος απουσίασε από τις πρώτες προπονήσεις των σπιρουνιών, προσπαθώντας να πιέσει την ομάδα για να αποχωρήσει, τελικά επέστρεψε σε αυτές, και την Τρίτη (17/8) αναμένεται να συμμετέχει στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν.

Παρότι δεν αγωνίστηκε στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι (1-0), καθώς έμεινε εκτός αποστολής, δηλώθηκε κανονικά στη 25μελή λίστα της Τότεναμ για τα play offs του Conference League. Ως εκ τούτου, είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσει απέναντι στην Πάσος Φερέιρα την πρώτη του εμφάνιση για τη σεζόν 2021/22.

Υπενθυμίζεται, ότι η Σίτι διεκδικεί τον Κέιν και είναι έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Συγκεκριμένα, οι Σίτιζενς δίνουν 150 εκατομμύρια ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Χάρι Κέιν ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα μπουν σε άλλα παζάρια.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ