ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Καταθέτει πρόταση 150 εκατομμυρίων ευρώ στην Τότεναμ για τον Κέιν

Ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας
Ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας © 2019 KIRSTY WIGGLESWORTH / ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Σίτι θα ανεβάσει την προσφορά της στα 150 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Χάρι Κέιν και αναμένουμε την αντίδραση της Τότεναμ.

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε θέσει δύο μεγάλους μεταγραφικούς στόχους για αυτό το καλοκαίρι. Ο πρώτος ήταν ο Χάρι Κέιν και ο δεύτερος ο Τζακ Γκρίλις.

Ήδη το 50% του μεταγραφικού σχεδιασμού έχει ολοκληρωθεί και η διοίκηση της ομάδας κυνηγά το υπόλοιπο 50%. Ο Γκρίλις φορά ήδη τα γαλάζια και τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και με τον Χάρι Κέιν.

Μετά την πρόταση ύψους 118 εκατομμυρίων ευρώ η οποία έπεσε πάνω σε τοίχο, η Μάντσεστερ Σίτι επανέρχεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με σημαντική αύξηση της πρότασής της.

Οι Σίτιζενς δίνουν 150 εκατομμύρια ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Χάρι Κέιν ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα μπουν σε άλλα παζάρια. Ο Άγγλος επιθετικός πιέζει και εκείνος από την πλευρά του την Τότεναμ και μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της διοίκησής της.

Να υπενθυμίζουμε ότι στις αρχικές συζητήσεις οι Σπερς ήθελαν ένα ποσό που έφτανε στα 175 εκατομμύρια ευρώ και μένει να δούμε εάν θα επιμείνουν σε αυτό ή θα κάνουν κανένα σκόντο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ