ΜΙΛΑΝ

Τόρες: "Δεν ήρθα στη Μίλαν για να περνάω την ώρα μου"

Τόρες: "Δεν ήρθα στη Μίλαν για να περνάω την ώρα μου"

Μήνυμα πως θέλει να πετύχει στην Ιταλία όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια σε La Liga και Premier League έστειλε με δηλώσεις του ο Φερνάντο Τόρες.

"To παιχνίδι γλίστρησε από τα χέρια μας όταν νομίζαμε ότι είχαμε τον έλεγχο. Στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και δεύτερο γκολ όμως δεν το κάναμε και όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις", δήλωσε αρχικά για το ισόπαλο ματς με τη Φιορεντίνα (1-1) με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Onda Cero" και πρόσθεσε:

"Αυτή η σεζόν είναι δύσκολη και σημαντική επειδή δεν παίζουμε στην Ευρώπη αλλά δουλεύουμε για να επιστρέψουμε εκεί. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχω αυτό το στόχο που είναι το ελάχιστο που οφείλουμε να κάνουμε.

Η πρόσληψη του Πίπο Ιντσάγκι έφερε μεγάλο ενθουσιασμό ειδικά από το ξεκίνημα που κάναμε, αλλά θα πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι.

Τόρες: "Δεν ήρθα στη Μίλαν για να περνάω την ώρα μου"

Προσωπικά αισθάνομαι καλύτερα κάθε ημέρα, προσαρμόζομαι στο νέο πρωτάθλημα. Αυτή την εβδομάδα δίνουμε τρία παιχνίδια και ο προπονητής είπε ότι τους χρειάζεται όλους οπότε έπρεπε να μείνω στον πάγκο κ όντρα στη Φιορεντίνα.

Αυτό είναι μέρος της πρόκλησης πάντως καθώς δεν έχω έρθει εδώ απλά για να περνάω την ώρα μου, θέλω να αφήσω το σημάδι μου. Είμαι υπερήφανος για αυτά που έχω επιτύχει στην καριέρα μου σε Ισπανία και Αγγλία και θα ήθελα να πετύχω ανάλογα πράγματα στην Ιταλία".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ