ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τοπαλίδης: "Θα φύγω μαζί με τον Ρεχάγκελ"

Τοπαλίδης: "Θα φύγω μαζί με τον Ρεχάγκελ"
τοπαλίδης ρεχάγκελ

"Θα τελειώσω από την Εθνική Ελλάδας μαζί με τον Ρεχάγκελ", δήλωσε ο βοηθός του Γιάννης Τοπαλίδης

Ο βοηθός προπονητή της Εθνικής ομάδας, Γιάννης Τοπαλίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" για τις προθέσεις του Ρεχάγκελ, την αντίπαλο στα μπαράζ Ουκρανία, αλλά και τα όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του ματς με την Λετονία.
Αναλυτικά τα όσα είπε:



- το τι θα έκανε αν δεχόταν πρόταση να διαδεχτεί τον Γερμανό προπονητή στον πάγκο του ελληνικού συγκροτήματος: "Δεν πιστεύω πως πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, ούτε έχει περάσει από το μυαλό μου. Πιστεύω πως με το που θα τελειώσει η θητεία του Ότο Ρεχάγκελ στην εθνική ομάδα, θα τελειώσει και η δική μου".

- το αν έχει μάθει τις προθέσεις του Ρεχάγκελ: "Από το 2001 είμαστε μαζί στην Εθνική και ποτέ δεν έχω ρωτήσει τον κύριο Ρεχάγκελ τι θα κάνει. Δεν έχω κάνει ποτέ αυτή τη συζήτηση μαζί του και συνεπώς δεν μπορώ να απαντήσω".

- την κλήρωση στα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ απέναντι στην Ουκρανία: "Ο κύριος Ρεχάγκελ μού έλεγε πως με όποια ομάδα και αν κληρωθούμε θα είναι 50-50 η πρόκριση. Για να αφήσει την Κροατία έξω από την προκριματική φάση πάει να πει ότι η Ουκρανία έχει πολύ καλή ομάδα.

Έχουμε ήδη πάρει από το ίντερνετ τα ρόστερ στα προηγούμενα παιχνίδια τους. Θα πάρουμε πληροφορίες από δύο σημαντικά άτομα και θα παρακολουθήσουμε και τα δέκα παιχνίδια τους στην προκριματική φάση. Θα δούμε πώς παίζουν, με έναν ή δύο επιθετικούς, και ανάλογα με τον αντίπαλο θα κάνουμε τα πλάνα μας"

.

- τον Αντρέι Σεφτσένκο: "Ο Σεφτσένκο έχει αναβαθμίσει το επίπεδο όλης της ομάδας, αλλά δεν είναι μόνο αυτός που πρέπει να προσέξουμε. Η Ουκρανία διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες".

- την ομάδα της Ουκρανίας: "Έχει αλλάξει αρκετά η ομάδα της Ουκρανίας από τότε. Πιστεύω πως σε όλα τα ματς που έχουμε παίξει μαζί τους ήμασταν αν όχι καλύτερη ομάδα, εξίσου καλή".

- το τι πρέπει να κάνει η Εθνική: "Στα τελευταία ματς έχουμε δεχτεί γκολ από λάθη. Αν περιορίσουμε τα λάθη σε ομαδικό αλλά και ατομικό επίπεδο, απέναντι σε κάθε ομάδα θα είχαμε ελπίδες πρόκρισης".

- την έδρα του πρώτου αγώνα: "Τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσουμε αν θα γίνει το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ή στο Παγκρήτιο. Αν γεμίσει το γήπεδο, είναι μεγάλο πλεονέκτημα το ΟΑΚΑ, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη. Παίζει μεγάλο ρόλο τι θα πουν και οι παίκτες".

- τα όσα έγιναν στα ημίχρονο του αγώνα με τη Λετονία: "Δεν είχε συμβεί τίποτα στα αποδυτήρια. Όταν δεν είναι καλό το αποτέλεσμα, λίγο-πολύ μπορεί να πει κάποιος μια κουβέντα παραπάνω. Το κλίμα στην Εθνική είναι πολύ καλό".














TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ