ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χαριστέας:"Δύσκολος αντίπαλος η Ουκρανία"

Χαριστέας:"Δύσκολος αντίπαλος η Ουκρανία"
Χαριστέας

Ο Άγγελος Χαριστέας μίλησε για την Ουκρανία την οποία χαρακτήρισε ως το πιο δύσκολο αντίπαλο

Ο επιθετικός της Νυρεμβέργης μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM για την κλήρωση:
"Σίγουρα την Ουκρανία την ξέρουμε γιατί την έχουμε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν. Είναι πολύ καλή ομάδα. Ήταν ο χειρότερος αντίπαλος μαζί με τον Βοσνία, καθώς είναι στο ίδιο ποιοτικό επίπεδο. πιστεύω ότι θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε καλή ομάδα, οπότε η πρόκριση είναι 50-50. Η Ουκρανία μην ξεχνάμε την τελευταία φορά που την αντιμετωπίσαμε το 2006 μας κέρδισε, σε μια ήττα που μας στοίχισε αρκετά.

Δεν ήθελα έναν συγκεκριμένο αντίπαλο. Όποια ομάδα και να είχαμε θα ήταν το ίδιο. Είναι δυο αγώνες εντός και εκτός έδρας. Ούτε η Σλοβενία θα ήταν εύκολος αντίπαλος δεδομένης της κρισιμότητας του αγώνα"



.

Για τους ομίλους:

"Αυτό που χρειαζόμασταν ήταν οι έξι πόντοι που πήραμε. Μας έλειψε όμως το ότι χάσαμε το ματς με την Ελβετία, τον βασικό μας αντίπαλο. Γι' αυτό τον λόγο βρεθήκαμε στην δεύτερη θέση. Δεν είχαμε την ίδια διάρκεια με παλιά, είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας.

Για το επεισόδιο στα αποδυτήρια είπε:

"Δεν ήμουν μπροστά στο γεγονός με το επεισόδιο. Όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην Εθνική ποτέ δεν έγινε κάτι κακό. Ο προπονητής πάντα είναι αυτός που αποφασίζει. Σε όλες τις ομάδες όμως υπάρχουν μικροκαυγάδες".

Για την έδρα που θα πρέπει να γίνει ο πρώτος αγώνας:

"Αυτό θα πρέπει να το σκεφτούμε όλοι μαζί καλά. Θα πρέπει να συζητήσουμε και με τον προπονητή για το καλύτερο της ομάδας. Όπου και να γίνει το παιχνίδι θα χρειαστούμε τον κόσμο δίπλα μας. Ο κόσμος έχει αποδείξει πως όταν πάμε καλά είναι μαζί μας και μας βοηθάει".

Για τραυματισμό του:

"Αύριο ξεκινάω προπονήσεις κανονικά και εύχομαι το Σάββατο να αγωνιστώ".
















TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ