ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Top... Φορ και άδεια εκσκαφών

Top... Φορ και άδεια εκσκαφών
Παναθηναϊκός, γήπεδο, μπουλντόζα, Βοτανικός

Έτοιμη η άδεια εκσκαφών και αντιστηρίξεων για τον Βοτανικό. Παρέλαση ονομάτων για την επίθεση (vds)

"Ζεσταίνονται" οι μπουλντόζες

Φαίνεται πως το φετινό Πάσχα θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη των οπαδών του Παναθηναϊκού, αφού οι ειδήσεις για το γήπεδο στο Βοτανικό είναι πολύ θετικές. Μετά την δικαίωση του συλλόγου στο ΣτΕ, το οποίο αποφάσισε πως ο νόμος Σουφλιά δεν είναι αντισυνταγματικός, εκ νέου πληροφορίες τονίζουν πως την Μεγάλη Πέμπτη θα πάρουν την άδεια εκσκαφών και αντιστηρίξεων οι ιθύνοντες του "τριφυλλιού".

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν επί του θέματος απομένει να υπογραφεί το συγκεκριμένο χαρτί από το ΥΠΕΧΩΔΕ, κάτι που είναι προ των πυλών. Αν συμβεί αυτό, άμεσα η περιοχή του Βοτανικού ξαναμετατρέπεται σε εργοτάξιο, που θα δουλεύει σε πολύ γρήγορους ρυθμούς να καλυφθεί ο χαμένος χρόνος.

Μετά και τις αγιες μέρες του Πάσχα, οι μπουλντόζες θα βάλουν μπροστά της μηχανές τους και τα έργα θα ξεκινήσουν για το "σπίτι" των "πράσινων".

Ισόπαλο (2-2) το φιλικό στο Ρέθυμνο

Ισόπαλος 2-2 ολοκληρώθηκε ο φιλικός αγώνας ανθρωπιάς που διεξήχθη στο Ρέθυμνο, την Μεγάλη Τετάρτη με πρωτοβουλία της ΕΠΣ Ρεθύμνου με τη συμμετοχή και του Παναθηναϊκού και όσους παίκτες είχε στην διάθεσή του η τεχνική ηγεσία.

Στο κάλεσμα της τοπικής κοινωνίας που κινητοποιήθηκε σύσσωμη για να υποστηρίξει τον αθλητή της Φλόγας Ρουστίκων, Ανδρέα Φραγκιαδάκη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας ανταποκρίθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, επιθυμώντας να δείξει ότι οργανισμοί με ευρεία απήχηση, αντίστοιχη της δικής της, οφείλουν να συμβάλλουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης.

Μικτή ομάδα του Παναθηναϊκού αποτελούμενη από αθλητές της ομάδας Νέων και της πρώτης ομάδας αντιμετώπισε μια "Μικτή Κρήτης", σε έναν αγώνα τον οποίο τίμησαν με την παρουσία τους περισσότεροι από 2000 άνθρωποι, οι οποίοι κατέκλεισαν το ΔΑΚ Γάλλου, ενώ οι εισπράξεις από τα εισιτήρια θα διατεθούν στην οικογένεια του άτυχου αθλητή.

Για την ιστορία ο αγώνας έληξε ισόπαλος με σκορ 2-2, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό Ντέιβιντ να πετυχαίνει το "παρθενικό" του γκολ. Το "τριφύλλι" προηγήθηκε δύο φορές με τους Ντέιβιντ και Χριστοδουλόπουλο, στο 13΄ και στο 87', ενώ για τη "Μικτή Κρήτης" ισοφάρισαν οι Κουρνιανός (45΄) και Καραδάκης (90΄).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

"Μικτή Κρήτης": (α΄ημίχρονο) Μάλαρτζ, Κοκκινάκης, Καρράς, Κλαψινός, Φραντζεσκάκης, Τζούνιορ, Κοζανίδης, Κουρνιανός, Δημούτσος, Κοιλιάρας, Τσαγκαράκης, Γονιοτάκης.
(β΄ημίχρονο) Φραγκιαδάκης Σ., Μασσέλης, Καραδάκης, Γήπαρης, Μουρτζανός, Χνάρης, Σουμπασάκης, Καραμπατσάκης, Αντιασβίλι, Παπάζογλου, Δροσάκης, Παγωμένος, Κατσαμάς.

Παναθηναϊκός: Ταμπάκης, Βλάχος Π., Γκούμας, Ντέιβιντ, Λιόλιος, Φέτσης, Μελίσσης, Μουν, Χριστοδουλόπουλος, Φελέκης, Αποστολόπουλος. Ως αλλαγές χρησιμοποιήθηκαν οι: Παντίδος, Κατσίκης, Κουσίδης, Κόλλιας, Βλάχος Β., Μαρινάκης, Τσίγκρος.

Τιμητική πλακέτα στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ απένειμε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου, κ. Γιώργος Σταράκης, ενώ ακολούθησε σειρά βραβεύσεων.

Διάστρεμμα ο Νίνης

To All Star Game που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στην Λάρισα, "έκρυβε" μια δυσάρεστη είδηση για τον Χενκ Τεν Κάτε από την συμμετοχή των Γκαλίνοβιτς, Σιμάο, Νίνη, Πετρόπουλο, Σαλπιγγίδη και Σπυρόπουλο στο Αλκαζάρ.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, Σωτήρης Νίνης αποχώρησε με διάστρεμμα από το ματς, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις η κατάστασή του δεν είναι ανησυχητική.

Επιθετικός... όνομα και πράγμα

Στην σύσκεψη των Πατέρα, Αντωνίου και Τεν Κάτε εκτός από την εικόνα της ομάδας και την αναγκαιότητα της κατάκτησης της 2ης θέσης μετά και τα πλέι-οφ, συζητήθηκαν και τα μεταγραφικά.

Κοινό σημείο αναφοράς και ταύτισης απόψεων ήταν το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός "κοιτάζει" διάφορα ονόματα κλάσης για να ενισχύσει την "γραμμή κρούσης" μ' έναν σπουδαίο επιθετικό.

Πιζάρο, Σισέ, Κάριου, Ιακουίντα, Νιλμάρ, Τόμασον, Μπάρος και Ελ Χαμνταουί είναι μερικά από τα τελευταία ονόματα που ακούστηκαν τις μέρες που διανύουμαι και οι "πράσινοι" βολιδοσκοπούν τις προθέσεις τους για να συνεχίσουν στο επόμενο και καθοριστικό βήμα που θα είναι οι συζητήσεις.

Εξάλλου θα τηρηθεί όπως έχουν αποφασίσει στον Παναθηναϊκό, το χρονοδιάγραμμα και καμία μεταγραφή δεν θα κλείσει πριν οριστικοποιηθεί το διαθέσιμο μπάτζετ, οπότε η απόφαση απόκτησης παίκτη αναμένεται να ληφθεί προς τα τέλη Μαΐου.

Στόχος των "πράσινων" είναι η απόκτηση επιθετικού, αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού, κεντρικού αμυντικού και δεξιού μπακ ενώ αν κάποιος αποχωρήσει από άλλη θέση δεν αποκλείεται να αντικατασταθεί.

Μίλησαν και για την άμυνα...

Οι τρεις άνδρες του "τριφυλλιού" όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν και για την κάλυψη της θέσης του κεντρικού αμυντικού αλλά και του δεξιού μπακ. Εκεί εκτός από τα τελευταία ονόματα ακούστηκαν και πάλι το όνομα του Γιούρκα Σεϊταρίδη και του διεθνή Γάλλου, Μουχαμαντού Νταμπό, όπως επίσης και του συμπατριώτη του Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ, ο οποίος αγωνίζεται στην Ζενίτ Πετρούπολης.

Αναγκαίο το εισιτήριο... για τα αστέρια

Στην συνηθισμένη συνάντηση των Νίκου Πατέρα, Κώστα Αντωνίου και Χενκ Τεν Κάτε στα γραφεία του προέδρου της ΠΑΕ, συζητήθηκε εκ νέου η εικόνα των "πράσινων" που για άλλο ένα παιχνίδι δεν έπεισαν.

Ο κ. Πατέρας αναφέθηκε πως δεν είναι δυνατόν να χάνονται τόσες ευκαιρίες και να μην υπάρχει το πάθος που θα έπρεπε σε τέτοιου είδους παιχνίδια (τονίζοντας παράλληλα και το θέμα πως ο Πανσερραϊκός είχε αποκλείσει τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο και έστω για ρεβάνς θα έπρεπε οι παίκτες να κέρδιζαν) ωστόσο κατέστησε σαφή πως θα πρέπει να αλλάξουν γρήγορα νοοτροπία και να εμαφνιστούν πολύ διαφορετικοί στα πλέι-οφ.

Εκεί που η ομάδα θα πρέπει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση κατακτώντας στο τέλος την 2η θέση από τον ΠΑΟΚ που είναι τώρα, για να πάρει εκείνη το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προπόνηση για... λίγους

Χωρίς τους Γκαλίνοβιτς, Σιμάο, Νίνη, Πετρόπουλο, Σαλπιγγίδη και Σπυρόπουλο που συμμετείχαν στο All Star Game και τους Μελίσση, Μουν, Ντέιβιντ, Γκούμα και Χριστοδουλόπουλο που θα συμμετέχουν σε φιλανθρωπικό αγώνα στο Ρέθυμνο, έγινε η προπόνηση του Παναθηναϊκού, την Τετάρτη.

Οι "πράσινοι" ξεκίνησαν με ζέσταμα και ολοκλήρωσαν με δίτερμα και αποθεραπεία. Ατομικά προπονήθηκαν οι Μάτος και Βύντρα, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Καραγκούνης.

Ο Κάριου εν δράσει



Ο Πιζάρο εν δράσει



Νιλμάρ Vs Μέσι










































































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ