PREMIER LEAGUE

Το συγκλονιστικό standing ovation των οπαδών της Μπρέντφορντ στον Σακά

Οι οπαδοί της Μπρέντφορντ αποθεώνουν τον Μπουκαγιό Σακά κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Άρσεναλ
Οι οπαδοί της Μπρέντφορντ αποθεώνουν τον Μπουκαγιό Σακά κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Άρσεναλ PRINT SCREEN GLOMEX

Οι οπαδοί της Μπρέντφορντ παρέδωσαν δωρεάν σεμινάρια πολιτισμού στο ματς με την Άρσεναλ, όταν σηκώθηκαν όρθιοι για να χειροκροτήσουν τον Μπουκαγιό Σακά, που είχε δεχτεί ρατσιστική επίθεση μέσω social media μετά τον τελικό του Euro 2020.

Ο τελικός του Euro 2020 θα έπρεπε να είναι μία ονειρεμένη στιγμή για τον Μπουκαγιό Σακά αλλά εξελίχτηκε εφιάλτης καθώς μετά από την αποτυχία του να σκοράρει με εκτέλεση πέναλτι και την ήττα της Αγγλίας από την Ιταλία έγινε αποδιοπομπαίος τράγος για κάποιους ανεγκέφαλους, που του επιτέθηκαν ρατσιστικά μέσω των social media.

Εκείνοι όμως οι λίγοι δεν εκφράζουν τη συντριπτική πλειονότητα του υγιούς φίλαθλου κόσμου και αυτό το διαπίστωσε έναν μήνα αργότερα, στο πλαίσιο του εναρκτήριου παιχνιδιού της Premier League, με τον Άγγλο μέσο να μπαίνει ως αλλαγή στο 58ο λεπτό και να γνωρίζει την αποθέωση από την εξέδρα των γηπεδούχων.

Υπενθυμίζεται πως το ματς με τους κανονιέρηδες συνέπεσε με την επιστροφή της Μπρέντφορντ στη μεγάλη κατηγορία μετά από 74 χρόνια, με την ομάδα του Τόμας Φρανκ να γιορτάζει το comeback με μία σπουδαία νίκη με σκορ 2-0 και να αρχίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πρωτόγνωρη περιπέτειά της στην κατηγορία των μεγάλων στο Νησί.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ