PREMIER LEAGUE

Το συγκινητικό αντίο του Τζέραρντ στη Ρέιντζερς: "Ερωτεύτηκα την ομάδα, θα την ακολουθώ για πάντα"

Ο Στίβεν Τζέραρντ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρέιντζερς με την Σλάβια Πράγας για το Europa League
Ο Στίβεν Τζέραρντ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρέιντζερς με την Σλάβια Πράγας για το Europa League @ 2021 PETR DAVID JOSEK/ASSOCIATED PRESS

Ο Στίβεν Τζέραρντ θέλησε να αποχαιρετήσει τη Ρέιντζερς και τους φίλους της σκωτσέζικης ομάδας, μετά από τη σημερινή ανακοίνωση της Άστον Βίλα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου, με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Η Άστον Βίλα ανακοίνωσε την Πέμπτη (11/11) την έναρξη της συνεργασίας της με τον Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος λίγες ώρες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του αγγλικού συλλόγου, θέλησε να αποχαιρετήσει τους φίλους της Ρέιντζερς με μία ανάρτηση στα social media.

Ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ ανέλαβε τον Ιούνιο του 2018 την ομάδα από τη Σκωτία και την οδήγησε στην κατάκτηση του 55ου πρωταθλήματος της τη σεζόν 2020/21. Σε αυτό το διάστημα ο θρυλικός μέσος των Reds έκατσε στον πάγκο της σκωτσέζικης ομάδας σε 224 αγώνες και μέτρησε 142 νίκες, 36 ήττες, ενώ 46 ματς έληξαν ισόπαλα. Μάλιστα, σε ατομικό επίπεδο αναδείχθηκε συνολικά επτά φορές προπονητής του μήνα, ενώ η κατάκτηση του πρωταθλήματος πέρσι του έδωσε και τον τίτλο του κορυφαίου κόουτς.

Στη δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο 41χρονος κόουτς ευχαρίστησε τους φίλους της Ρέιντζερς για την αγάπη και τη στήριξη που του έδειξαν, ενώ τόνισε πως θα παραμείνει για πάντα οπαδός της ομάδας.

"Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά όλους όσους σχετίζονται με τη Ρέιντζερς, ειδικά τους οπαδούς για την αγάπη και την υποστήριξη που όλοι μου δείξατε κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στη Σκωτία.

Η κατάκτηση του 55ου πρωταθλήματος θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου - ο καθένας από εσάς έπαιξε ρόλο σε αυτό και, πιστέψτε με, θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη. Ελπίζω με τον καιρό να καταλάβετε και να αποδεχτείτε την απόφασή μου να προχωρήσω, αλλά ειλικρινά ερωτεύτηκα τον σύλλογο και θα ακολουθώ για πάντα την ομάδα. Μια φορά Ρέιντζερ, για πάντα Ρέιντζερ", έγραψε χαρακτηριστικά ο Τζέραρντ.

TAGS PREMIER LEAGUE ΣΚΩΤΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ