PREMIER LEAGUE

Τζέραρντ: Ρέιντζερς και Άστον Βίλα ανακοίνωσαν ταυτόχρονα τη μετακίνηση του 41χρονου

Τζέραρντ: Ρέιντζερς και Άστον Βίλα ανακοίνωσαν ταυτόχρονα τη μετακίνηση του 41χρονου
ASTON VILLA TWITTER

Το πρωί της Πέμπτης Ρέιντζερς και Άστον Βίλα ανακοίνωσαν ταυτόχρονα τη μετακόμισή του Στίβεν Τζέραρντ από το σύλλογο της Σκωτίας σε εκείνον της Αγγλίας.

Το τυπικό μέρος της μετακίνηση του Στίβεν Τζέραρντ από την Ρέιντζερς στην Άστον Βίλα ολοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης (11/11) με ταυτόχρονη ανακοίνωση από τις δύο ομάδες.

Η Ρέιντζερς από την πλευρά της ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 41χρονο Άγγλο κόουτς και η Άστον Βίλα την πρόσληψή του.

Ο Τζέραρντ ανέλαβε τον Ιούνιο του 2018 την Ρέιντζερς και την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2020-21.

Σε αυτό το διάστημα ο θρυλικός μέσος της Λίβερπουλ έκατσε στον πάγκο της σκωτσέζικης ομάδας σε 224 αγώνες και μέτρησε 142 νίκες, 36 ήττες, ενώ 46 ματς έληξαν ισόπαλα.

Σε ατομικό επίπεδο αναδείχθηκε συνολικά επτά φορές προπονητής του μήνα, ενώ η κατάκτηση του πρωταθλήματος πέρσι του έδωσε και τον τίτλο του κορυφαίου κόουτς.

"Η Άστον Βίλα είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και παράδοση στο αγγλικό ποδόσφαιρο και είμαι εξαιρετικά περήφανος που είμαι ο νέος της προπονητής. Στις συζητήσεις μου με τη διοίκηση ήταν ξεκάθαρο ότι έχουν φιλόδοξο πλάνο για την ομάδα και ανυπομονώ να τους βοηθήσω να πετύχουν τους στόχους τους" είπε ο Στίβεν Τζέραρντ.

TAGS PREMIER LEAGUE ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ