ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Το συγκινητικό "αντίο" του Γκριεζμάν στον Μέσι: "Λίγοι ξέρουν τι σημαίνει να είσαι ο Μέσι, ήσουν παράδειγμα για εμένα"

Οι Μέσι και Γκριεζμάν πανηγυρίζουν ένα γκολ του πρώτου σε αγώνα της Μπαρτσελόνα
Οι Μέσι και Γκριεζμάν πανηγυρίζουν ένα γκολ του πρώτου σε αγώνα της Μπαρτσελόνα Ⓒ 2020 JOSE MIGUEL FERNANDEZ/ ASSOCIATED PRESS

Την ίδια στιγμή που κάποιοι φίλοι της Μπαρτσελόνα θεωρούν ότι ο Αντουάν Γκριεζμάν ευθύνεται για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό post στο Instagram τον Αργεντινό, γράφοντας ότι πιστεύει ότι οι δύο τους θα ξανασυναντηθούν στους... Καταλανούς.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν περνάει δύσκολες μέρες στην Βαρκελώνη, αφού κάποιοι οπαδοί της ομάδας θεωρούν ότι αυτός ευθύνεται για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι. Ο ίδιος ωστόσο αποφάσισε να μην ασχοληθεί με το θέμα, παρά να αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο τον Αργεντινό που αποχώρησε από τον σύλλογο που λατρεύτηκε.

Την ίδια στιγμή που βρίσκεται στο στόχαστρο των φίλων των "μπλαουγκράνα", ο Γκριεζμάν ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα στον λογαριασμό του στο Instagram με αποδέκτη τον Μέσι, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο Αργεντινός σταρ ήταν πάντα παράδειγμα για αυτόν, ενώ πρόσθεσε πως θεωρεί ότι οι δυο τους θα συνυπάρξουν κάποια στιγμή ξανά στην Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά ο Γκριεζμάν έγραψε:

"Το μόνο πράγμα που μπορώ να σου πω είναι αυτό που σκέφτεται κάθε άνθρωπος που αγαπάει το ποδόσφαιρο: ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Σε ευχαριστώ για όσα έκανες για την Μπαρτσελόνα! Για την πόλη, για τον σύλλογο... άλλαξες τα πάντα! Είμαι σίγουρος ότι δεν είναι "αντίο", αλλά "θα σε δω μετά" και οι δρόμοι μας θα διασταυρωθούν ξανά στην Μπαρτσελόνα.

Σου εύχομαι τα καλύτερα, ελπίζω εσύ και η οικογένειά σου να είστε χαρούμενοι όπου και αν πας. Λίγοι ξέρουν τι σημαίνει να είσαι ο Μέσι και ήσουν παράδειγμα για εμένα κάθε μέρα"

Δείτε το σχετικό post:

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ