ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Κατηγορούν τον Γκριεζμάν οι φίλοι της Μπαρτσελόνα: "Ο Μέσι φεύγει εξαιτίας σου"

Ο Αντουάν Γκριεζμάν με τον Λιονέλ Μέσι
Ο Αντουάν Γκριεζμάν με τον Λιονέλ Μέσι © 2019 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Έκρυθμη είναι η κατάσταση που επικρατεί στη Βαρκελώνη, με κάποιους από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα να ρίχνουν την ευθύνη για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι στον συμπαίκτη του, Αντουάν Γκριεζμάν.

Το βιβλίο Μπαρτσελόνα έκλεισε και ο Λιονέλ Μέσι φεύγει από το Καμπ Νου, έχοντας γράψει με τους "μπλαουγκράνα" ιστορία με χρυσά γράμματα.

Το "αντίο" ήταν σκληρό και αναπάντεχο. Οι φίλοι των "μπλαουγκράνα" - και όχι μόνο - βρίσκονται ακόμη σε κατάσταση σοκ. Ελάχιστοι είναι εκείνοι που έχουν συνειδητοποιήσει πως δεν θα ξαναδούν τον Λίο με τα χρώματα της Μπάρτσα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι πρώτες αντιδράσεις, με τον Αντουάν Γκριεζμάν να στοχοποιείται από τους φίλους του καταλανικού συλλόγου, καθώς τον θεωρούν υπεύθυνο για την άσχημη τροπή που πήρε η υπόθεση του Λίο.

Συγκεκριμένα, μία μερίδα αυτών βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (6/8) έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας και κατά την άφιξη του Γάλλου επιθετικού άρχισαν να τον κατηγορούν, φωνάζοντας: "Ο Μέσι φεύγει εξαιτίας σου".

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την παραμονή του Γκριεζμάν στο Καμπ Νου. Νωρίτερα το καλοκαίρι κι αφού η Μπαρτσελόνα προχώρησε στην απόκτηση του Σέρχιο Αγουέρο και του Μέμφις Ντεπάι, υπήρξαν συζητήσεις για την πώληση του Γάλλου διεθνή, έτσι ώστε να βάλουν ένα ικανοποιητικό ποσό στα ταμεία τους που θα βοηθούσε στα οικονομικά του συλλόγου και κατ' επέκταση τη μεταγραφή του Μέσι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ζοάν Λαπόρτα προετοιμάζει εντός ολίγων λεπτών έκτακτη συνέντευξη Τύπου (6/8 στις 11:00) για να δώσει απαντήσεις σχετικά με όσα έγιναν τις τελευταίες δύο ημέρες.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ