ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο χαρακτηρίζουν το διαζύγιο Μέσι και Μπαρτσελόνα τα μεγαλύτερα site της γης

Ο Λιονέλ Μέσι απογοητευμένος σε ματς ισπανικού πρωταθλήματος στο Καμπ Νόου κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης
Ο Λιονέλ Μέσι απογοητευμένος σε ματς ισπανικού πρωταθλήματος © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESSS

Μετά το αρχικό σοκ η πρώτη αντίδραση των μεγαλύτερων μέσων σε όλο τον κόσμο ήταν να κάνουν λόγο για είδηση βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αναφορικά με την είδηση του διαζυγίου ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τον Λιονέλ Μέσι.

Το διαζύγιο της Μπαρτσελόνα με τον Μέσι ήρθε εντελώς ξαφνικά και την ώρα που όλοι περίμεναν ο Αργεντινός σούπερ σταρ να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Καταλανούς. Τελικά αυτό δεν έγινε και μπήκε τέλος σε μια "χρυσή εποχή" των δύο πλευρών.

Η πρώτη αντίδραση παγκοσμίως ήταν μια αρχική παγωμάρα και μια ξερή αναφορά στην ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για το χωρισμός της με τον Λιονέλ Μέσι.

Λίγη ώρα αργότερα όμως τα περισσότερα μέσα στον κόσμο χρησιμοποίησαν τον όρο "βόμβα" για να περιγράψουν την κατάσταση και το θέμα της μη ανανέωσης του συμβολαίου του Αργεντινού στην Μπαρτσελόνα.

Αρχικά η "Mundo Deportivo" έχει μια κοινή φωτό των Λαπόρτα-Μέσι και γράφει "Βόμβα-Μέσι, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την αποχώρηση του".

Η Marca από την άλλη που ήταν αυτή που αποκάλυψε το σχετικό θέμα είχε μια μεγάλη φωτογραφία του σούπερ σταρ των Καταλανών και έγραψε: "Επίσιμο, ο Μέσι δεν υπογράφει".

Στην Αργεντινή τώρα, η "OLE" αναφέρει: "Παγκόσμια βόμβα, η Μπαρτσελόνα έκανε γνωστό πως ο Μέσι δεν συνεχίζει".

Από την πλευρά της η Equipe έγραψε: "Μέσι και Μπάρτσα, έχουν τελειώσει";

Στη Gazzeta το διαζύγιο του Μέσι με την Μπαρτσελόνα παίζει ως δεύτερο θέμα καθώς πρώτο εξακολουθεί να είναι η ανακοίνωση του Βαλεντίνο Ρόσι να αποσυρθεί από το MOTO GP. Ενώ για το ιστορικό διαζύγιο αναφέρει: "Μέσι και Μπάρτσα, διαγράψτε τα όλα".

Στην Αγγλία και τη "guardian" η μη συμφωνία των δύο πλευρών φιγουράρει ως τρίτο θέμα με τίτλο: "Ο Μέσι φεύγει από τη Μπαρτσελόνα μετά τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν στην ανανέωση του συμβολαίου του".

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ