ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το Sport24.gr στο ΟΑΚΑ

Το Sport24.gr στο ΟΑΚΑ
οπαδοί, φίλαθλοι, οακα, τσάμπιονς λιγκ

Πάγωσε το ΟΑΚΑ μετά το γκολ του Σμολάρεκ. Διαμαρτυρίες για τις καθυστερήσεις. Το Sport24.gr βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και σας μεταφέρει το κλίμα πριν την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Καβάλα

18:40: Το παιχνίδι τελειώνει με 2-0 υπέρ της Καβάλας.

18:30: Ο Σμολάρεκ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση κάνει το 2-0. "Ψυχρολουσία" στις εξέδρες.

18:29: Οι πρώτες χλιαρές αποδοκιμάσιες έκαναν την εμφάνισή τους.

*Ο τέταρτος αποβάλλει τον προπονητή της Καβάλας, Ντε Μος, ο οποίος κάθεται στα κάγκελα και μέσω του κινητού του δίνει οδηγίες.

*Έντονες διαμαρτυρίες από τις κερκίδες για τις καθυστερήσεις που κάνουν οι παίκτες της Καβάλας.

18.20 Έχει "παγώσει" το ΟΑΚΑ μετά το γκολ των φιλοξενούμενων...

18:15 Η Καβάλα ανοίγει το σκορ στο ΟΑΚΑ με γκολ του Σμόλαρεκ.

*Οι φίλοι του "τριφυλλιού" με συνθήματα προσπαθούν να σπρώξουν τους παίκτες της ομάδας τους προκειμένου να πετύχουν ένα γκολ.

16:46: " Πρωτάθλημα και Κύπελλο Παναθηναϊκέ... οεοε" φώναζαν οι οπαδοί των γηπεδούχων με την έναρξη του αγώνα. Παρακολουθείστε live την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ από το Sport24.gr.

16:44: Οι δύο ενδεκάδες συνοδεία των τριών διαιτητών έκαναν την είσοδό τους στο γήπεδο με τους περίπου 20.000 οπαδούς της ομάδας να χειροκροτούν και να τραγουδούν τον ύμνο που έπαιζε από τα μεγάφωνα.

16:41: Οι αναπληρωματικοί των δύο ομάδων κάνουν την είσοδό τους στο γήπεδο με τους φίλους της ομάδας να χειροκροτούν τον Νίνη και τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας.

16:34: Ο "Πανάθας" -η μασκότ των "πράσινων"- μετά από ένα γύρο χαιρετόντας σε κάθε εξέδρα τους μικρούς φίλους της ομάδας από το ταρτάν, πήγε και κάθισε στην "οικογενειακή" εξέδρα.

16:30: Με επιφωνήματα και χειροκροτήματα υποδέχθηκαν στα μάτριξ τους "πράσινους" και την ανακοίνωση της ενδεκάδας. Περισσότερες πάντως θετικές αντιδράσεις είχαν οι Τζιμπρίλ Σισέ και Νίκος Νιόπλιας.

16:27: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Καντέ, Σαριέγκι, Κατσουράνης, Σιμάο, Καραγκούνης, Λέτο, Σαλπιγγίδης, Σισέ.

16:25: Η ενδεκάδα της Καβάλας: Ιτάνζ, Μουρ, Ντομπρασίνοβιτς, Ορούμα, Ντικρόκ, Γκβοζντένοβιτς, Οικονόμου, Λάκης, Φερέιρα, Ντιέ, Ονουάτσι.

16:23: Φάσεις και γκολ από παλιότερες συναντήσεις Παναθηναϊκού-Καβάλας έπαιξαν στα μάτριξ, με τον Αλιόσα Ασάνοβιτς να έχει πετύχει ένα εξαιρετικό γκολ απέναντι στους "Αργοναύτες" δείχνοντας στον πανηγυρισμό το όνομα στην πλάτη της φανέλας.

16:20: Περίπου 10.000 είναι οι φίλοι του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα και ενώ η προσέλευση συνεχίζεται.

16:16: Με εξώφυλλο τον Σεντρίκ Καντέ το σημερινό match programme φιλοξενεί δηλώσεις του Σωτήρη Νίνη που λέει μεταξύ άλλων: " Κακά τα ψέματα, εδώ που έχουμε φτάσει ναι, είμαστε το φαβορί. Υπό την προϋπόθεση βέβαια πως θα μπαίνουμε κάθε φορά στα παιχνίδια όπως μέχρι τώρα. Αν μείνουμε σοβαροί όπως είμαστε σήμερα, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Το πιο κρίσιμο σημείο είναι να συνεχίσουμε με νίκες μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. "

16:10: Οι παίκτες της Καβάλας κάνουν την εμφάνισή τους και οι αποδοκιμασίες των οπαδών είναι γεγονός, ωστόσο το κλίμα αλλάζει άμεσα αφού ακολούθησαν και οι "πράσινοι" που γνώρισαν το χειροκρότημα και με την σειρά τους από το κέντρου του γηπέδου ανταπώδωσαν με τον ίδιο τρόπο.

16:00: Στα μάτριξ του ΟΑΚΑ παίζουν στιγμιότυπα από το προηγούμενο παιχνίδι της Σούπερ Λίγκα για τον Παναθηναϊκό και το "διπλό" στο Αλκαζάρ.



15:51: Οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων με διαφορά λίγων λεπτών βγήκαν για την καθιερωμένη προθέρμανση.









































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ