ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το Sport24.gr στο ΟΑΚΑ

Το Sport24.gr στο ΟΑΚΑ
οπαδοί, φίλαθλοι, οακα, τσάμπιονς λιγκ

Το Sport24.gr είναι στο ΟΑΚΑ και σας μεταφέρει το κλίμα πριν από το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ


19:00: Το ματς ξεκίνησε παρακολουθείστε το LIVE από το Sport24.gr.

18:59: Ολα είναι έτοιμα για την σέντρα από τον διαιτητή του αγώνα Σταθόπουλο.

18:58: Οι δύο ενδεκάδες βγσίνουν στον αγωνιστικό χώρο και στην Θύρα των οργανωμένων δημιουργείται ένα τεράστιο "τριφύλλι" με τρία πανό να γράφουν: "Και χιλιάδες φίλοι.... μόλις δουν Τριφύλλι... ζήτω λένε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ" εμπνευσμένο από τον ύμνο του συλλόγου.

18:57: Στην Θύρα 1 και 3 έχουν αναρτηθεί μερικά πανό της ΑΕΚ από τους φίλους του Παναθηναϊκού ως λάφυρα. Την ίδια ώρα οι αναπληρωματικοί των δύο ομάδων κατευθύνονται στους πάγκους.

18:55: Περίπου 45.000 φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν δώσει το παρών στο Ολυμπιακό στάδιο προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα του Νίκου Νιόπλια στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

18:52: Οι συνθέσεις των δύο ομάδων παρουσιάζονται από τα μάτριξ και τα ηχεία του ΟΑΚΑ.



18:50: O Θανάσης Γιαννακόπουλος κατά την άφιξή του στο ΟΑΚΑ, τόνισε: " Δεν θέλω να κάνω πρόβλεψη, απλά να εκφράσω την επιθυμία μου να κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Στην ζωή μου κάνω μόνο φίλους και όχι εχθρούς, αλλά θέλω να τονίσω ότι είμαι αντιολυμπιακός και παθιασμένος Παναθηναϊκός. Ο αθλητισμός είναι για να ενώνει, αλλά αγωνιστικά θέλουμε να βγάλουμε ο ένας τα μάτια του άλλου".

18:47: Μήνυμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την εκστρατεία "1 GOAL-Εκπαίδευση για όλους" που είναι της ACTION AID υπό την αιγίδα της UNESCO την οποία kai στηρίζει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ταυτόχρονα

18:45: Ακολουθούν και οι φιλοξενούμενοι που κατευθύνονται στα αποδυτήρια με χλιαρές αποδοκιμασίες.

18:43: Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, βασικοί και αναπληρωματικοί πηγαίνουν στα αποδυτήρια για τις τελικές οδηγίες του Νίκου Νιόπλια. Χειροκροτήματα από τις θέσεις των VIP, για τους "πράσινους".

18:41: Ντέρμπι από την δεκαετία του '60 και μετά με σπουδαίες νίκες του Παναθηναϊκού δείχνουν στα μάτριξ του ΟΑΚΑ.

18:38: Μόλις έγινε αντιληπτό στην εξέδρα ότι ακυρώθηκε γκολ του Πανιωνίου, ακούστηκαν συνθήματα εναντίον του Ολυμπιακού.

18:35: Στα μάτριξ του ΟΑΚΑ δείχνουν στιγμιότυπα από περασμένους αγώνες του "τριφυλλιού" στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

18:32: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Λέτο, Σαλπιγγίδης και Σισέ.

18:29: Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αραμπατζής, Καράμπελας, Αραούχο, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Καφές, , Γιάχιτς, Μαντούκα, Σκόκο, Μπλάνκο και Τζιμπούρ.

18:23: Περίπου 30.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι στο γήπεδο και η προσέλευση συνεχίζεται.

18:18: Αλλαγή συναισθημάτων με τους παίκτες του Μπάγεβιτς να βγαίνουν επίσης για προθέρμανση. Αποδοκιμασίες και συνθήματα εναντίον της "Ενωσης" από τους φίλους του Παναθηναϊκού.

18:16: Οι παίκτες του Παναθηναϊκού με μπροστάρη τον Λουκά Βύντρα βγαίνουν για "ζέσταμα" και η εξέδρα παίρνει φωτιά με συνθήματα νίκης και κατάκτησης πρωταθλήματος. Οι "πράσινοι" χειροκροτούν τους οπαδούς για την παρουσία τους και την συμπαραστασή τους.

18:11: Σειρά των φιλοξενούμενων, με τον Γιάννη Αραμπατζή και Σεμπάστιαν Σάχα να βγαίνουν για "ζέσταμα". Εντονες οι αποδοκιμασίες εναντίον της ΑΕΚ από τους "πράσινους" οπαδούς.

18:06: Ο Αλέξανδρος Τζόρβας βγήκε για προθέρμανση και αποθεώνεται με τον Ελληνα πορτιέρο να ανταπωδίδει στην εξέδρα το χειροκρότημα. Μαζί του ο Μάριο Γκαλίνοβιτς αλλά και ο προπονητής τερματοφυλάκων Βασίλης Αλεξούδης.

18:00: Το κρυό τσουχτερό και πάλι στο ΟΑΚΑ, αλλά η ατμόσφαιρα ζεσταίνεται. Περίπου 10.000 οπαδοί μια ώρα πριν την σέντρα στου ντέρμπι είναι στο γήπεδο.

17:54: Η Θύρα των οργανωμένων φίλων του Παναθηναϊκού γέμισε και ήδη άρχισε να δίνει "ζωή" και φωνή στο ΟΑΚΑ, που σιγά σιγά γεμίζει.

17:47: Ο Νίκος Νιόπλιας βγήκε μαζί με τον συνεργάτη του Μιχάλη Ιορδανίδη να επιθεωρήσουν τον αγωνιστικό χώρο.

17:44: Μια ωραία σκηνή λίγο έξω από την φυσούνα με τους "πράσινους" και τους "κίτρινους" να έχουν συζήτηση και αστειάκια μεταξύ τους. Δάρλας, Πετρόπουλος, Σεϊταρίδης μιλούσαν με τους Λαγό και Μάκο.

17:40: Σαριέγκι, Σισέ και Γκάμπριελ μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και κοιτούν πως είναι το χορτάρι. Ακολουθούν και οι άλλοι "πράσινοι" παίκτες με τους φίλους της ομάδας να τους χειροκροτούν.

17:38: Η άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού. Χειροκροτήματα από λιγοστούς οπαδούς που ζητούσαν νίκη επί της ΑΕΚ, στους παίκτες του Νιόπλια που κατευθύνονταν στα αποδυτήρια. Χαρακτηριστικά στιγμιότυπα, ο "αξύριστος" Σισέ με το γνωστό στυλ και τα ακουστικά στο κεφάλι αλλά και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με το νέο "λουκ" στα μαλλιά.

17:33: Τα πανό από περιοχές όλης της Ελλάδος αλλά και Αττικής πληθαίνουν. Κερατέα, Λουτράκι, Παλαμάς, Θήβα, Κέρκυρα, Ελευσίνα.

17:30: Η Θύρα που φιλοξενεί τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού είναι στα 2/3 της σχεδόν γεμάτη.

17:27: Ο Γιάννης Αραμπατζής ήταν ο πρώτος από τους παίκτες της "Ενωσης" που εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο και μετά ακολούθησαν σχεδόν όλοι οι συμπαίκτες τους, που φορούν τις φόρμες της ομάδας. Οι πρώτες αποδοκιμασίες από τους φίλους του "τριφυλλιού" είναι γεγονός.

17:20: Η αποστολή της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ έφτασε με ισχυρή αστυνομική δύναμη αλλά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

17:10: Ο Βραζιλιάνος σταρ των "πράσινων" στην συνέντευξή του στο match programme, αναφέρει πως ακόμα το πρωτάθλημα δεν αποκλείεται να κριθεί στα επόμενα πέντε παιχνίδια.

" Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε μπροστά μας μία σειρά από δύσκολους αγώνες και αυτή τη στιγμή πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο βραχυπρόθεσμα. Στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί σε κάθε ματς ξεχωριστά. Πιστεύω ότι η σταθερότητα στην απόδοση είναι το πιο κρίσιμο στοχείο. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας.

Νομίζω ότι η σταθερότητα μας χαρακτηρίζει από την αρχή της περιόδου και αυτό είναι το μυστικό να έρθουμε πιο κοντά στον τίτλο. Τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια θα κρίνουν τον τίτλο. Έχουμε την δυνατότητα να πετύχουμε και εξαρτάται από εμάς. Αν το πιστεύουμε θα το καταφέρουμε. Το επίπεδο ανταγωνισμού σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι αυξημένο

" αναφέρει ο εκ των αρχηγών της Σελεσάο.

Αναφερόμενος για το ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ τόνισε: " Είναι ιδιαίτερο ματς και το κίνητρο είναι αυξημένο. Το παραμικρό λάθος μπορεί να στοιχήσει και χρειάζεται συγκέντρωση αλλά και η νοοτροπία με την οποία θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα."

Τέλος μίλησε και για την αλλαγή εικόνας του φετινού Παναθηναϊκού, λέγοντας χαρακτηριστικά: " Αυτό που έχει αλλάξει είναι η πίεση. Όταν κυνηγάς σκέφτεσαι ότι ένα στράβοπάτημα μπορεί να σε αφήσει εκτός στόχων και τα πόδια βαραίνουν. Τώρα που είμαστε μπροστά έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δεν θέλουμε να χάσουμε την ευκαιρία που μας παρουσίαζετε για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα."

17:01: Στο match programme το πρωτοσέλιδο του έχει φωτογραφία τους Κατσουράνη και Σαλπιγγίδη να πανηγυρίζουν, ενώ φιλοξενεί δηλώσεις του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Επίσης έχει μίνι αναφορά στα 11 παιχνίδια που απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Τέλος, υπάρχει μικρό αφιέρωμα στην προϊστορία των αγώνων των δύο μεγάλων συλλόγων.

16:56: Πάρος, Καβάλα, Ελατεια, Λήμνος, Κιάτο, Λειβαδιά είναι μερικά από τα πανό από περιοχές που ήδη οπαδοί έχουν έρθει και τα έχουν αναρτήσει ενώ υπάρχουν ακόμα και από Ασπρόπυργο, Ζωγράφου, Ερυθραία, Χαλάνδρι, Βικτόρια, Πατήσια

16:45: Η άφιξη των διαιτητών, που λίγα λεπτά αργότερα, ο κ. Σταθόπουλος μπήκε στονν αγωνιστικό χώρο με τους βοηθούς του (φορώντας τα κουστούμια) και τον επιθεώρησαν με τους επόπτες να κοιτούν αν τα δίχτυα στις δύο εστίες είναι χωρίς προβλήματα.

16:40: Στο ηλιόλουστο ΟΑΚΑ, παρόλο που θέλουμε 2 ώρες και ένα τέταρτο για το ματς οι πρώτοι οπαδοί έχουν κάνει την εμφάνισή τους.












































































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ