ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το SPORT 24 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Το SPORT 24 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Καραϊσκάκη

Το SPORT 24 βρίσκεται στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και σας μεταφέρει το κλίμα πριν από το ντέρμπι Oλυμπιακού-Παναθηναϊκού

*16:45... Δύο ώρες κι ένα τέταρτο πριν από τη σέντρα, λίγος κόσμος βρίσκεται στις εξέδρες. Κάτι φυσιολογικό, καθώς πολλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού βρίσκονται στους γύρω χώρους και απολαμβάνουν τις ανέσεις που έχει το φαληρικό γήπεδο. Πάντως, το πέταλο των οργανωμένων οπαδών αναμένεται να γεμίσει άμεσα. Ήδη, γίνονται οι πρώτες ετοιμασίες, καθώς η "Θύρα 7" σχεδιάζει εκπλήξεις.
*Το ελικόπτερο της Αστυνομίας κάνει... βόλτα πάνω από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

*Η αποστολή του Παναθηναϊκού απαρτίζεται από 23 άτομα, με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Αργύρη Μήτσου.

*Το επίσημο πρόγραμμα αγώνα, φιλοξενεί μήνυμα του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Πέτρου Κόκκαλη. Αναλυτικά το μήνυμα:

" Σήμερα μπαίνουμε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Super League με τον Ολυμπιακό μας, να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στόχος αδιαπραγμάτευτος για την ομάδα μας, είναι η κατάκτηση και του φετινού τίτλου η η και πιστεύω ότι το σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα αποτελέσει την αρχή για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Η διοίκηση, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της τελευταίας δεκαετίας, προχώρησε στην ανανέωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, το οποίο ενισχύθηκε με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να συνεχίσει την κυριαρχία του στο ελληνικό πρωτάθλημα και κύπελλο και να γίνει ανταγωνιστικός στο υψηλό επίπεδο του Champions League.

Στην προσπάθειά μας αυτή, αρωγοί είστε όλοι εσείς που με την στήριξή σας και την αγάπη σας για τον Ολυμπιακό, βοηθάτε και προστατεύετε την ομάδα από κάθε ενέργεια που μπορεί να της κάνει κακό και να αποτελέσει πισωγύρισμα στην πορεία για ένα ακόμα καλύτερο αύριο.

Όλοι λοιπόν, ο καθένας από τη θέση του, οφείλουμε να είμαστε κοντά στην ομάδα μας προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει για έναν ακόμα καλύτερο και πιο δυνατό Ολυμπιακό





".

*Το επίσημο πρόγραμμα αγώνα, φιλοξενεί και συνέντευξη του Μίρνες Σίσιτς. Ο Σλοβένος μέσος, που αποκτήθηκε από τον Λεβαδειακό κατά τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, επισήμανε: " Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θέλω μόνο ένα πράγμα. Να φύγουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ευχαριστημένοι από το γήπεδο. Όσο για μένα, υπόσχομαι ότι θα δείξω και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την επιτυχία του Ολυμπιακού". Παράλληλα, υποστήριξε: " Είναι πολύ ωραία η αίσθηση να βρίσκεσαι στον Ολυμπιακό".

*17:05... Αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας έξω από τα δημοσιογραφικά θεωρεία. " Όσοι δεν έχουν δουλειά, να φύγουν. Θα γίνει... σκούπα", τόνισε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος των ΜΑΤ.

17:09... Οι τέσσερις διαιτητές (Καλόπουλος, Μποζατζίδης, Σαραϊδάρης, Γερμανάκος), με πολιτικά, πάτησαν χορτάρι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ήδη, οι πρώτες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, κάνουν την εμφάνισή τους στο φαληρικό γήπεδο.

*Κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν είχαν εισιτήριο, προσπάθησαν με... ντου να μπουν στο γήπεδο, έξω από τη Θύρα 20. Οι αστυνομικοί με δακρυγόνα αναχαιτίζουν τους οπαδούς.

17:24... Έφτασε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" η αποστολή του Ολυμπιακού. Πρώτος κατέβηκε ο Κούλης Δουρέκας, μετά ο Τάκης Λεμονής και στη συνέχεια οι παίκτες.

17:26... Παίκτες του Ολυμπιακού βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με τις φόρμες. Μόλις γίνεται αντιληπτός ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, οι οπαδοί της πειραϊκής ομάδας επευφημούν τον Σέρβο επιθετικό και τού ζητάνε να... νικήσει τον Παναθηναϊκό. Ακολουθούν υβριστικά συνθήματα σε βάρος του Παναθηναϊκού.

17:29... Η απάντηση των οπαδών του πρωταθλητή στην προτροπή του Γιάννη Βαρδινογιάννη προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού: " Τζίγγερ, γ... και άκουσε αυτό, τον π... τον λένε Παναθηναϊκό".

17:33... Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Μάλιστα, οι πράσινοι ήρθαν με το νέο πούλμαν της ομάδας. Ένας από τους οπαδούς του Ολυμπιακού πέταξε μπουκάλι προς το πούλμαν και ο υπεύθυνος ασφαλείας ζήτησε από τα ΜΑΤ να τον συλλάβουν.

17:36... Παίκτες του Παναθηναϊκού (Δάρλας, Μάντζιος, Σαριέγκι έκαναν την αρχή και ακολούθησαν οι υπόλοιποι) μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με τις φόρμες και αποδοκιμάζονται σφόδρα. Υβριστικά συνθήματα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι βρίσκονται μέσα στο γήπεδο.

17:45... Μία ώρα και ένα τέταρτο πριν από τη σέντρα και η αγωνία για το σπουδαίο ματς κορυφώνεται.

17:55... Το σήμα της διοργανώτριας αρχής, Super League, "σκεπάζει" το κέντρο του γηπέδου.

18:01... Βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο δύο άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού (ο βοηθός του Ζοσέ Πεσέιρο και ο γυμναστής της ομάδας) και αποδοκιμάζονται έντονα.

18:09... Νικοπολίδης και Σηφάκης βγαίνουν για προθέρμανση και το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" παίρνει... φωτιά. Οι οπαδοί της πειραϊκής ομάδας ζητούν νίκη επί του "αιωνίου" αντιπάλου.

18:12... Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα, τραγουδώντας συνθήματα υπέρ της ομάδας τους.

18:14... Μετά τους δύο τερματοφύλακες, βγαίνουν για ζέσταμα και οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού. Αποθέωση...

18:14... Αμέσως μετά τους Πειραιώτες, βγαίνουν για προθέρμανση και οι δύο τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού (Μάλαρτζ, Γκαλίνοβιτς). Νέες έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι πέταξαν ένα δυναμιτάκι στην περιοχή που κάνουν ζέσταμα οι πράσινοι (μπροστά από το πέταλο των οργανωμένων οπαδών).

18:18... Οι τρεις διαιτητής του αγώνα κάνουν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο για το δικό τους... ζέσταμα. Περνάνε απαρατήρητοι. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού τραγουδούν υπέρ της αγαπημένης ομάδας τους.

18:21... Στον αγωνιστικό χώρο και οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού για προθέρμανση. Οι πράσινοι αποδοκιμάζονται σφόδρα, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα σε βάρος τους. Πετάχτηκε και δεύτερο δυναμιτάκι.

18:22... Οι οπαδοί του Ολυμπιακού εν χορώ ζητάνε νίκη επί του Παναθηναϊκού. Ακόμα τρία δυναμιτάκια σκάνε στην πλευρά που προνθερμαίνονται οι πράσινοι.

18:30... Μισή ώρα πριν από τη σέντρα, το γήπεδο είναι κατάμεστο και άπαντες περιμένουν την έναρξη της σπουδαίας αναμέτρησης.

18:41... Ήρεμα τα πράγματα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο οποίο κυριολεκτικά δεν πέφτει καρφίτσα. Ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να επευφημούν την ομάδα τους.

18:43... Νικοπολίδης και Σηφάκης κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια.

18:44... Ακολουθούν και οι υπόλοιποι ερυθρόλευκοι, μέσα σε χειροκροτήματα.

18:45... Οι οπαδοί του Ολυμπιακού βρίζουν τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και αποθεώνουν τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς.

18:46... Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποχωρούν για τα αποδυτήρια και αποδοκιμάζονται έντονα. Ιδιαίτερα ο Γιάννης Γκούμας. Τελευταίοι αποχώρησαν Μάλαρτζ και Γκαλίνοβιτς.

18:47... Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Γκαλέτι, Κοβάτσεβιτς, Τζόρτζεβιτς, Ζεβλάκοβ, Άντζας, Μενδρινός, Πάντος, Λούα Λούα, Τοροσίδης.

18:48... Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Μάλαρτζ, Σαριέγκι, Γκούμας, Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης, Τζιόλης, Σιμάο, Βύντρα, Εντόι, Ίβανσιτς, Νίλσον.

18:49... Το ένα από τα δύο πανό που έχουν αναρτήσει οι οπαδοί του Ολυμπιακού γράφει: " Σοφέρ, τον π... τον λένε Παναθηναϊκό".

18:50... Το δεύτερο γράφει: " Έτος ίδρυσης 1908, όνομα ΠΟΑ, χρώματα ροζ".

18:52... Ένα τρίτο αναγράφει: " Ροζ φανέλα, η πρώτη σου βαζέλα. Κόκκινα φοράνε, αυτοί που σας γ...". Παράλληλα, υπάρχουν πολλά υψωμένα χαρτόνια, χρώματος ροζ, στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού.

18:56... Οι δύο ομάδες εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο. Καπνογόνα αναμμένα στο αριστερό πέταλο (όπως κοιτάμε από την τηλεόραση), ενώ στο δεξί πέταλο υψώνεται μία ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού, η οποία στη συνέχεια κατεβαίνει.

19:00... Σέντρα στο ντέρμπι! Ας γίνει ένα όμορφο ματς...






































































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ