ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα νέα του Παναθηναϊκού

Τα νέα του Παναθηναϊκού
Ματος

Εκτός αποστολής ο Μάτος, εναλλακτικό πλάνο με Σιμάο, ο Πεσέιρο. Τη Δευτέρα του Πόστιγκα

Όσοι περίμεναν την τελευταία στιγμή να γίνει το “θαύμα” θα μείνουν με την προσδοκία. Ο Μαρσέλο Μάτος δεν προπονήθηκε ούτε το Σάββατο και ο Ζοσέ Πεσέϊρο τον απέκλεισε απο την αποστολή του “τριφυλλιού” ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στον δικέφαλο και παρά την μεγάλη επιθυμία που είχε για να συμμετέχει σε αυτή την αναμέτρηση, τελικά θα μείνει εκτός μάχης.
Αυτό σημαίνει οτι ο Ζοσέ Πεσέϊρο θα εφαρμόσει το εναλλακτικό πλάνο που είχε στο μυαλό του με τον 19χρονο Σιμάο στο αρχικό σχήμα. Βεβαίως, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει φροντίσει απο την αρχή της εβδομάδας να μην αποκαλυφθούν τα σχέδια του για την ενδεκάδα, όμως είναι δεδομένο οτι κάποιοι παίκτες έχουν “καπαρωμένη” θέση στην ενδεκάδα.

Μάλαρτζ, Γκούμας, Σαριέγκι, Τζιόλης, Σιμάο, Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης είναι δεδομένο οτι θα βρίσκονται στην ενδεκάδα, απο εκεί και πέρα όμως όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, χωρίς ν' αποκλείονται οι εκπλήξεις. Όσον αφορά τ' άκρα της άμυνας, Σέριτς και Βύντρα έχουν προβάδισμα, καθώς ο Πεσέϊρο θέλει να “μπλοκάρει” τους ακραίους του Ολυμπιακού.

Ο τεχνικός του “τριφυλλιού” έχει τονίσει στους παίκτες τι πρέπει να προσέξουν και τι πρέπει να εκμεταλλευθούν απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο το γεγονός οτι έχει καταφέρει ολόκληρη την εβδομάδα να κρατήσει “κρυφές” τις σκέψεις του δείχνει οτι ετοιμάζει κάποιες εκπλήξεις για το ντέρμπι των “αιωνίων”.

Στην τελευταία προπόνηση που έκαναν οι “πράσινοι” στην Παιανία, ξεκίνησαν το πρόγραμμα με ζέσταμα και ασκήσεις στις πάσες, ενώ ολοκλήρωσαν με σπριντ, δίτερμα και τελειώματα φάσεων. Θεραπεία ακολούθησαν οι Μαρσέλο Μάτος και Σεμπάστιαν Ρομέρο, ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Τζόζεφ Ενακαρίρε. Στην προπόνηση δεν πήραν μέρος οι Ορέστης Καρνέζης και Θανάσης Τσίγκας που αγωνίστηκαν με την ομάδα των Νέων.

Εκτός απο τον Μαρσέλο Μάτος, ο Ζοσέ Πεσέϊρο άφησε εκτός αποστολής τους Σεμπαστιάν Αριέλ Ρομέρο, Τζοζεφ Ενακαρίρε, Νασίφ Μόρις, Σωτήρη Λεοντίου, Ορέστη Καρνέζη και Θανάση Τσίγκα.

Την Δευτέρα ανακοινώνεται ο Ποστίγκα
Σχετικά με την απόκτηση του Έλντερ Ποστίγκα, ο Πορτογάλος επιθετικός πέρασε με απόλυτη επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και την Δευτέρα θ' ανακοινωθεί η απόκτηση του. Μάλιστα, δεν είναι καθόλου απίθανο να βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης για το Κύπελλο Ελλάδος.

Oσον αφορά το τι θα συμβεί μετά το καλοκαίρι, οι πληροφορίες από την Πορτογαλία είναι συγκεχυμένες, καθώς κάποιες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει μόνο δανεισμός μέχρι το καλοκαίρι και άλλες ότι υπάρχει οψιόν αγοράς ύψους 4 εκ. ευρώ. Tο πιθανότερο είναι, πάντως, ότι θα υπάρχει γραπτή δέσμευση ανάλογη με αυτή της περίπτωσης του Aντρέας Iβανσιτς, προκειμένου να έχει τον πρώτο λόγο ο Παναθηναϊκός το προσεχές καλοκαίρι.













TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ