ΑΡΗΣ

Το μυαλό στον Εργοτέλη

O Κίκε Ερνάντεθ, θα έχει την ευκαιρία να δει παιχνίδια του Εργοτέλη αλλά και των άλλων ομάδων που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης

" Σίγουρα η διακοπή επηρεάζει όλες τις ομάδες. Και τον Άρη, αλλά και τις υπόλοιπες. Πιστεύω όμως να επηρεαστούμε όσο το δυνατόν λιγότερο κι άλλωστε για αυτό τον λόγο κάναμε και το φιλικό με την Λάρισα. Για να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται ορισμένοι παίκτες μας. Δοκιμάσαμε ορισμένους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αλλά και κάποια σχήματα αφού έχουμε αυτή την δυνατότητα με το μεγάλο διάστημα διακοπής", τόνισε σε δηλώσεις του ο Κίκε Ερνάντεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός του Άρη επανήλθε στην διακοπή και το πώς την αντιμετωπίζει ο ίδιος λέγοντας: " Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο για τις ομάδες να μένουν ένα μήνα εκτός δράσης, αλλά την ίδια στιγμή υπήρξε και ένα θετικό για μένα αφού είχα και έχω την ευκαιρία να δω πολλά dvd των αντιπάλων μας και ειδικά του Εργοτέλη.

Έκανε ένα φοβερό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό και πήρε μία σπουδαία νίκη, αλλά την ίδια στιγμή είχε και ένα κακό με τον Απόλλων Καλαμαριάς. Σε κάθε περίπτωση όμως το παιχνίδι εξαρτάται από την απόδοση μας και το πώς θα αγωνιστούμε. Έχουμε ακόμα αρκετό διάστημα μέχρι το συγκεκριμένο παιχνίδι και μπορούμε να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα που θέλω αλλά και να καταστρώσουμε τα καλύτερα δυνατά πλάνα για τον αγώνα με τον Εργοτέλη

".

Ο Τάσος Κυριάκος αναφερόμενος στην χθεσινή φιλική ήττα από την Λάρισα δήλωσε: " Σίγουρα δεν αποδώσαμε έτσι όπως θα λειτουργούσαμε σε ένα επίσημο παιχνίδι. Παρά την ήττα ο προπονητής μας είπε ότι πήγαμε σχετικά καλά, αλλά σε κάθε περίπτωση είμαστε στεναχωρημένοι γιατί δεν θέλουμε να χάνουμε ούτε στα φιλικά παιχνίδια. Πλέον εμείς αυτό το οποίο σκεφτόμαστε είναι το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, στο οποίο θέλουμε πάση θυσία να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης".

Από την πλευρά του ο Σπύρος Γόγολος αναφερόμενος στην διακοπή του πρωταθλήματος τόνισε: " Αυτό το οποίο πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να είμαστε έτοιμοι κόντρα στον Εργοτέλη μετά από ένα μεγάλο διάστημα διακοπής. Ελπίζω να μην επηρεαστούμε γιατί είμαστε καλύτεροι και αν δείξουμε τις δυνατότητές μας θα καταφέρουμε να πάρουμε την πολύ σημαντική νίκη".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ