ΑΕΛ

"Σούζα" στο φιλικό

"Σούζα" στο φιλικό
Αλωνευτης, Κοιρα

Με γκολ των Αλωνεύτη και Σίλβα Κλέιτον στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ επικράτησε του Άρη με 0-2 σε φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων που έγινε στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Το σύνολο του Γιώργου Δώνη κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 15΄ όταν ο Κλέιτον πάσαρε στον Αλωνεύτη και ο Κύπριος αφού πέρασε και τον Νέγκρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του, με τον Κίκε Ερνάντεθ να επέλεξε ως βασικό τον Βραζιλιάνο αντί του Χαλκιά τον οποίο και ξεκούρασε. Δέκα λεπτά αργότερα, στο 26΄, ήταν η σειρά του Κλέιτον να χριστεί σκόρερ και να διαμορφώσει με ατομική ενέργεια και πλασέ από πλάγια θέση το τελικό 0-2. Ο Κηπουρός απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ μια καρφωτή κεφαλιά του Γκουγκουλιά, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο σημαντικές ευκαιρίες έχασαν οι Νεμπεγλέρας και Νασιμέντο.
Στην επανάληψη οι δύο τεχνικοί προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα με την ευκαιρία της διακοπής κι έχοντας έτσι την δυνατότητα να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της συνέχειας. Παρών στο φιλικό και ο Πάουλο Κόστα που είχε επιστρέψει χθες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη ενώ απόντες για τον Άρη ήταν οι τραυματίες Βανγκελί, Τίνγκα και Πέρεθ (σ.σ. οι δύο πρώτοι προπονήθηκαν ελαφριά μόνοι τους πριν το φιλικό), οι αδειούχοι Κόκε και Χαβίτο ενώ προφυλάχθηκαν οι Γκαρσία και Χαλκιάς.

Οι συνθέσεις
Άρης (Κίκε Ερνάντεθ):
Νέγκρι (46΄ Καρατζιοβαλής), Γόγολος, Κοϊρα (69΄ Πινέδα), Παπαδόπουλος (46΄ Κουλουχέρης), Τούτα (46΄ Νασιμέντο), Εσκουδέρο (46΄ Γιόναν), Γκουγκουλιάς, Νεμπεγλέρας, Παλαθουέλος (60΄ Πάουλο Κόστα), Κυριάκος, Καράμπελας.

Λάρισα (Γιώργος Δώνης): Κηπουρός, Βενέτης, Φέρστερ, Νταμπίζας (69΄ Αλεξάνδρου), Κατσιαρός (69΄ Πούτας), Μπασιλά (46΄ Ζιάγκας), Γκαλίτσιος (54΄ Ντα Κόστα), Φωτάκης (65΄ Χατζηλιόντας), Αλωνεύτης (46΄ Γκούγκα), Κλέιτον (46΄ Καλαντζής), Κόζλεϊ (46΄ Αντσουέ).




TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ