ΑΕΚ

Το μυαλό στον Ατρόμητο

Το μυαλό στον Ατρόμητο
aekpanigir

Τα συγχαρητήρια του Σέρα Φερέρ προς τους παίκτες της ΑΕΚ για την ευρεία νίκη επί της Σάλτσμπουργκ διαδέχτηκε η ομιλία "προσγείωση" προς τους παίκτες

" Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη διάθεση που είχατε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο για να πετύχετε γκολ. Ξέρετε πως είναι ακριβώς αυτό που ζητάω από εσάς στο γήπεδο. Να βγάζετε τον καλύτερο σας εαυτό στο γήπεδο μέχρι το τέλος του αγώνα", ήταν τα λόγια του Φερέρ προς τους παίκτες της ομάδας.

Πλέον η πρώτη αναμέτρηση για την "Ένωση" στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Ατρόμητο βρίσκεται στο μυαλό του Φερέρ και αυτό προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του, ξεχνώντας, μέχρι τον επαναληπτικό τον αγώνα, τον αγώνα με την Σάλτσμπουργκ.

" Έχουμε μπροστά μας ένα ματς με αντίπαλο τον Ατρόμητο, μία διαφορετική διοργάνωση και μία ομάδα που προσφέρεται για παγίδες. Ο Ατρόμητος θα έρθει να παίξει αμυντικά αλλά θα ψάξει χώρους για να πετύχει γκολ στην κόντρα. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη, τόσο για τους βαθμούς όσο και ότι μας περιμένει ένα δύσκολο πρόγραμμα", ολοκλήρωσε ο Φερέρ στην ομιλία του προς τους παίκτες .



Προβλήματα απουσιών

Την ανησυχία του Φερέρ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο ενισχύουν και οι τραυματισμοί βασικών παικτών της ομάδας. Στους τραυματισμούς των Σέζαρ, Μανού και Καφέ προστέθηκε και αυτή του Ριβάλντο.

Ο Βραζιλιάνος άσσος αντιμετωπίζει πρόβλημα στην μέση, το οποίο επιδεινώθηκε στον αγώνα με την Σάλτσμπουργκ και σήμερα θα αποφασιστεί αν θα δώσει το "παρών" στο ματς με τον Ατρόμητο.

Με δεδομένο το βαρύ πρόγραμμα της ΑΕΚ τις επόμενες ημέρες, ο Ριβάλντο με τον φόβο της επιδείνωσης του τραυματισμού του πιθανόν να μην ξεκινήσει τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο.

Στους υπόλοιπους παίκτες, ο Σέζαρ, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν της ΑΕΚ, υπέστη θλάση στον αγώνα της Πέμπτης και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες, ενώ ο Καφές που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο θα χάσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για τις ερχόμενες δύο εβδομάδες, κάνοντας αγώνα δρόμου ώστε να είναι έτοιμος για τον επαναληπτικό της Αυστρίας.

Ο Μανού αποτελεί την πιο ελπιδοφόρα από τις περιπτώσεις τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, αφού πιθανόν θα δώσει το "παρών' στον μεσόβδόμαδο αγώνα για το πρωτάθλημα με αντίπαλο την Βέροια.

Ο αριθμός των απουσιών αυξάνεται για την ΑΕΚ αν λάβουμε υπόψιν τις απουσίες λόγω τιμωριών από την περασμένη σεζόν των Λυμπερόπουλο, Πλιάτσικα και Τόζερ, αδυνατώντας ακόμα περισσότερο την μεσοεπιθετική γραμμή της γραμμή της ομάδας.

Σε αντιστάθμισμα των απουσιών της ΑΕΚ ο Φερέρ μπορεί να υπολογίζει στην επιστροφή του Άκη Ζήκου, ενώ αμφίβολος είναι ο Βραζιλιάνος Μαντούκα που έχει χάσει σημαντικό μέρος των προπονήσεων της ομάδας και δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση.

Η αποστολή

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, στο ΟΑΚΑ (Κυριακή 23/09, 19:00, Supersport), με τον τεχνικό της Ενωσης, Λορένσο Σέρα Φερέρ να επιλέγει 19 ποδοσφαιριστές για την αποστολή των "κιτρινόμαυρων" (εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Λυμπερόπουλος, Τόζερ και Πλιάτσικας).

Πρόκειται για τους Μάχο, Μορέτο, Δέλλα, Παπασταθόπουλο, Αλβες, Αρουαμπαρένα, Ασκάρατε, Ράμος, Μπούρμπο, Κονέ, Μαντούκα, Ενσαλίβα, Παππά, Παυλή, Ντιουφ, Μπλάνκο, Μανού, Ριβάλντο και Ζήκο.























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ