ΑΕΚ

Το μήνυμα Μελισσανίδη

Το μήνυμα Μελισσανίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ιδιαίτερο νόημα είχε η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ την Πέμπτη (27/10), όσον αφορά την αλλαγή στην θέση του διευθύνοντα συμβούλου.

Η αλλαγή στην θέση του διευθύνοντα συμβούλου της ΑΕΚ, δεν συνιστά μια τυπική διαδικασία ανακατατάξεων στην ΠΑΕ. Ο ρόλος που θα έχει ο Μηνάς Λυσάνδρου είναι "κομβικός".

Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που ψάχτηκαν πολύ στην ΑΕΚ μέχρι να καταλήξουν σ’ αυτή την επιλογή. Ενώ την σημασία της θέσης και του ρόλου, φανερώνει και η παρουσία του ίδιου του Δημήτρη Μελισσανίδη στα γραφεία της ΠΑΕ, στην πρώτη μέρα δουλειάς του νέου διευθύνοντα συμβούλου.

Πρόκειται για μια παρουσία, που συνιστά ηχηρό μήνυμα στήριξης προς τον Λυσάνδρου. Άλλωστε ο Μελισσανίδης δίνει μεγάλη βαρύτητα στον ρόλο που θα έχει στην ΠΑΕ, ο νέος διευθύνων σύμβουλος.

Μέσα και ο Μάνταλος

Η σημερινή (27/10) προπόνηση στα Σπάτα, ήταν η πρώτη που ο Ζοσέ Μοράις είχε στο απουσιολόγιο του, μόνο το όνομα του Τζολέον Λέσκοτ.

Ακόμα και ο Πέτρος Μάνταλος που αντιμετώπισε χθες (26/10) ένα πρόβλημα στο δάκτυλο του ποδιού, από μια κλωτσιά που είχε δεχθεί στο ματς με την Κέρκυρα, μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα. Ενώ για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, τους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ακολούθησε και ο Βάργκας.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λεπτή κιτρινόμαυρη γραμμή
Αυτός είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ
Παραιτήθηκε ο Δέδες, ανέλαβε ο Λυσάνδρου
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ