ΚΥΠΡΟΣ

Το κυπριακό διχάζει την Άρσεναλ…

Το κυπριακό διχάζει την Άρσεναλ…
Κύπρος

Το κυπριακό ζήτημα απασχολεί ακόμη και την Άρσεναλ.

Συγκεκριμένα ο εν λόγω κύριος, προς τιμήν του, δεν έμεινε στα λόγια αλλά απευθύνθηκε με επιστολή του στον αγγλικό σύλλογο αναπτύσσοντας τις απόψεις του.

Μάλιστα, η Άρσεναλ αναγνώρισε τη σοβαρότητα του πρόβληματος που έχει ανακύψει και απάντησε άμεσα δίχως πάντως να μπορέσει να δώσει λύση.

Το SPORT 24 έχει στα γραφεία του και τις δύο επιστολές και παραθέτει τα κυριότερα σημεία από την απάντηση της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ.

" Αντιλαμβανόμαστε ότι ενοχλείστε από τη σημαία της 'Βόρειας Κύπρου' (σ.σ.:όπως αναφέρεται λανθασμένα) όμως το ποδόσφαιρο ανήκει σε όλους και είμαστε ένας σύλλογος που υποστηρίζεται από όλους τους ποδοσφαιρόφιλους ανεξαιρέτως.

Το να τιμωρήσουμε τους υποστηρικτές μας, που κρατούν τις συγκεκριμένες σημαίες είναι σαν να αποδοκιμάζουμε όλους του Τουρκοκύπριους οπαδούς του συλλόγου. Για να εμποδίσουμε αυτά τα φαινόμενα θα έπρεπε να απαγορεύσουμε τις σημαίες όλων των χωρών κάτι που δεν επιθυμούμε να συμβεί.

Στο παρελθόν μάλιστα στο μετρό του Λονδίνου διαφημίζονταν αξιοθέατα της 'Βόρειας Κύπρου'. Τότε υπήρξαν διαμαρτυρίες, όμως το δικαστήριο έκρινε ότι ήταν νόμιμες όλες οι ενέργειες. Δεν θα θέλαμε να βάλουμε την ομάδα σε αυτή την διαδικασία.

Έτσι δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να επιτρέψουμε να εκφράζεται ο καθένας όπως επιθυμεί. Καταλαβαίνω, ότι αυτή δεν είναι η απάντηση που θα επιθυμούσατε αλλά ελπίζω να αντιλαμβάνεστε τη θέση του συλλόγου".

Την επιστολή υπογράφει ο μάνατζερ του "Emirates Stadium" Τζον Μπίτι. Τα συμπεράσματα δικά σας...














TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ