ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το "καυτό" μοντέλο της Εθνικής Ουρουγουάης!

Το "καυτό" μοντέλο της Εθνικής Ουρουγουάης!
Φάρο-1

Το μοντέλο Μ.Φάρο βάφτηκε γυμνή στα χρώματα της Ουρουγουάης και "απειλεί" την... Αργεντινή (videos)!

Η σόουγουμαν δεν διάλεξε καθόλου τυχαία το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, καθώς ήθελε να προβεί σε αυτή την συμβολική κίνηση προκειμένου να εμψυχώσει τους διεθνείς της χώρας της ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με την Αργεντινή του Μαραντόνα, που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει το εισιτήριο για τα τελικά του Μουντιάλ.
"Δεν βλέπω την ώρα να παρακολουθήσω το ματς και να πανηγυρίσω μέσα στα μούτρα του συντρόφου μου τα δικά μας γκολ. Εάν νικήσουμε θα βγω στον δρόμο για να πανηγυρίσω.

Δεν με ενδιαφέρει αν θα με πάρουν με τις πέτρες. Θα θριαμβεύσουμε με ένα γκολ διαφορά. Δεν ξέρω αν το σκορ θα είναι 2-1 η 1-0", τόνισε το σέξι (ειδικά μετά το body-painting στο οποίο προχώρησε...) μοντέλο στην αργεντίνικη "Olé", για να αναφερθεί στη συνέχεια στην "αχίλλειο πτέρνα" των συμπατριωτών της.

"Όταν αγωνίζονται για τη χώρα τους δεν καταφέρνουν να βγάζουν τον καλύτερο εαυτό τους σε σύγκριση με όταν αγωνίζονται με τις ομάδες τους.

Αυτό συμβαίνει επειδή παίζουν σπάνια για την Ουρουγουάη και όταν το κάνουν θέλουν να δείξουν τις ατομικές τους ικανότητες, ξεχνώντας την ομάδα.



Αντίθετα θα πρέπει να παίζουν με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα επειδή εκπροσωπούν το έθνος τους".














ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ