ΑΡΗΣ

Το γκολ σουβενίρ Ζέβλα και το αρνητικό ρεκόρ

Το γκολ σουβενίρ Ζέβλα και το αρνητικό ρεκόρ
ζεβλάκοφ

Αρνητικό ρεκόρ στο νέο "Καραϊσκάκη". Το σουβενίρ του Ζέβλα και οι διαμαρτυρίες του Άρη για διαιτησία

Οι Πειραιώτες ναι μεν πήραν τη νίκη κόντρα στον Άρη και ξεκινούν με 4 βαθμούς στα πλέι οφ, όμως... ηττήθηκαν από τον κόσμο τους όχι μόνο λόγω επεισοδίων αλλά και γιατί στις 18 Απριλίου 2010, σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων.
Συγκεκριμένα, κόπηκαν 14.217 εισιτήρια και έτσι έσπασε το αρνητικό ρεκόρ που υπήρχε από το ματς με τον Εργοτέλη του 2008 (14.544). Στα 6 χρόνια δεν έχουμε δει πιο άδειο "Καραϊσκάκη" και μιλούν οι αριθμοί...

Σ' ότι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ένας εκ των πρωταγωνιστών ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ, μίλησε για το γκολ που πέτυχε και για τα πλέι οφ.

Αυτό το γκολ που έβαλα μου θυμίζει ένα γκολ που είχα χάσει με τον Ηρακλή. Είχα κάνει την ίδια προσπάθεια και μου είχε δώσει την πάσα ο Τζόρτζεβιτς. Ήταν μία καλή στιγμή για μένα γιατί δεν σκοράρω συχνά. Δεν είχαμε μία σαφή υπεροχή στην αρχή του αγώνα, αλλά μετά τη διακοπή έπρεπε να προσπαθήσουμε παραπάνω και το κάναμε. Είμαι χαρούμενος και για το γκολ και τη νίκη.

Αυτό το γκολ είναι ένα μικρό σουβενίρ από τον Ζεβλάκοφ για το αν μείνω. Μετά το πέναλτι του Άρη και την αποβολή είχαμε κάποιο πρόβλημα, αλλά σήμερα δείξαμε το πώς θα είναι τα πλέι οφ. 'Όλα ντέρμπι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την τύχη με το μέρος μας σε κάποιο σημείο, αλλά στο β' όχι. Είχαμε πολλες ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε το γκολ",

τόνισε ο Πολωνός αμυντικός.

Πάρντο: "Αμφίβολο το πέναλτι"

Από την μεριά του, ο Πάρντο χαρακτήρισε αμφίβολο το πέναλτι που κέρδισε ο Άρης, ενώ εμφανίστηκε χαρούμενος για την απόδοσή του: "Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνισή μου, όμως, στο τέλος μου έμεινε πικρή γεύση για την αποβολή μου. Το πέναλτι ήταν αμφίβολο. Πετύχαμε μία σημαντική νίκη σε μία χρονιά που ήμασταν πολύ άτυχοι. Πλεον αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στα πλέι οφ για να κατακτήσουμε το στόχο που μας έχει απομείνει".

Βέλη Koυλουχέρη για την διαιτησία

Από την πλευρά του, ο πρώην "ερυθρόλευκος" Ευθύμης Κουλουχέρης, μίλησε για την φάση του πέναλτι πάνω στον Πάντο: " Η ομάδα έδειξε διάθεση και πάθος για να φύγει τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας. Θέλαμε τον έναν πόντο. Τώρα μπαίνουμε σε μία δύσκολη εβδομάδ και ευελπιστούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Με τα όσα έχουμε δει φέτος στο πρωτάθλημα και τις αποφάσεις των διαιτητών, φοβόμαστε να απλώσουμε τα πόδια μας στην περιοχή για να μην σφυρίξουν πέναλτι εις βάρος μας.

Ήμασταν πολύ κοντά στην φάση. Ήμασταν 2-3 παίκτες κοντά στον Πάντο και επειδή φοβόμασταν μήπως ο διαιτητής δώσει ένα πέναλτι εις βάρος μας όλοι μας προσπαθούμε να μην κάνουμε κάποια προβολή για να μην δοθεί πέναλτι. Νομίζω ότι είναι η φάση που έκρινε την έκβαση του αγώνα

".

Πάντος: "Μου έκαναν πέναλτι"


Την αντίθεσή του με τον πρώην συμπαίκτη του στην Προοδευτική και τον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Τάσος Πάντος, τονίζοντας πως του έκαναν πέναλτι: "Δεν ήταν μόνο θέμα ψυχολογίας η νίκη. Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη για να πάρουμε την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά στα πλέι οφ. Είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία για εμάς και ελπίζω στο μίνι πρωτάθλημα να παρουσιαστούμε σοβαροί για να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μας επηρέασε η διακοπή. Λίγο κουραστήκαμε στην επανάληψη και για αυτό το λόγο χάσαμε κάποιες ευκαιρίες. Θεωρώ ότι μου έγινε πέναλτι".

Όσκαρ: "Κύριος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ"



Τον ΠΑΟΚ χαρακτήρισε ως μεγάλο αντίπαλο στα πλέι οφ, ο Όσκαρ, που τόνισε πως σήμερα η ομάδα του δεν έκανε καλό παιχνίδι: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλό ποδόσφαιρο. Ανεβήκαμε όμως στο Β' μέρος. Είμαστε ικανοποιημένοι που τελείωσαμε με νίκη την σεζόν. Έχουμε μία καλή βαθμολογική διαφορά. Είναι ένα ισχυρό κίνητρο για εμάς η δεύτερη θέση για τα πλέι οφ. Κύριος αντίπαλός μας είναι ο ΠΑΟΚ και αυτό το δείχνει η βαθμολογική του θέση".

Μαρέσκα: "Να σώσουμε την χρονιά"


Η πρώτη θέση στα πλέι οφ, είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό αν θέλει να σώσει την χρονιά και σ' αυτό στάθηκε ο Έντσο Μαρέσκα: "Πετύχαμε μία νίκη απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Κάναμε κάποια λάθη σήμερα και θα πρέπει στα πλέι οφ να προσέξουμε για να σώσουμε τη χρονιά. Η ψυχολογία συνεχώς αλλάζει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση μετά τα παιχνίδια μας. Εϊναι σημαντικό για εμάς να καταλάβουμε τη δεύτερη θέση".



Βανγκέλι: "Άδικη ήττα"


Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο Κρίστι Βανγκέλι, που όμως απέφυγε να μιλήσει για διαιτησία: "Δεν πήραμε αυτό που θέλαμε. Η ήττα είναι άδικη με μας να προσπαθήσαμε για το δεύτερο γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Και τώρα βλέπουμε την συνέχεια όπου υπάρχει ο τελικός του Κυπέλλου και τα πλέι οφ. Δεν θέλω να σχολιάσω την διαιτησία γιατί δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα. Ότι έγινε έγινε. Πληρώσαμε τον κακό μας πρώτο γύρο. Αν ήμασταν πιο προσεχτικοί θα ήμασταν πιο ψηλά στην βαθμολογία. Τώρα προέχει ο τελικός. Όλη η ομάδα τον θέλει πολύ για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και να ένα εμφανιστούμε όπως πρέπει".

Οι διαμαρτυρίες του Άρη


Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Άρης έκανε παράπονα για τη διαιτησία, τονίζοντας πως δεν έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα στον Αράνο, καθώς είναι μια συνηθισμένη φάση.

Οι "κιτρινόμαυροι" πιστεύουν επίσης πως δεν ήταν πέναλτι του Πάντου, ενώ διαμαρτυρήθηκαν και για ένα πλάγιο.

Όσο για την συμπεριφορά των οπαδών και κάποια αντιεθνικά συνθήματα που ακούστηκαν, οι Θεσσαλονικείς τα έριξαν στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.

Τα... άκουσε ο Λαμπριάκος

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σταύρος Λαμπριάκος, ήταν για άλλη μια φορά το "κόκκινο πανί" για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, ενώ δέχτηκε ένα αντικείμενο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όπως και ο Κούπερ είδε ένα ποτήρι να... προσγειώνεται κοντά του.

Ανάμεσα στον επιθετικό του Άρη και τους "ερυθρόλευκους" οπαδούς, υπήρχε, υπάρχει και όπως φαίνεται θα υπάρχει βεντέτα, όποτε θα έρχεται στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Ντιόγκο και οι τραυματίες των επεισοδίων


Σ' ότι αφορά τώρα στον Ντιόγκο, όπως δήλωσε και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, έχει κάκωση στο αριστερό τετρακέφαλο και την Δευτέρα θα φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Ο Βραζιλιάνος πάντως άκουσε κάποιες αποδοκιμασίες την στιγμή που αντικαταστάθηκε από τον Λεονάρντο

Όσο για τους... τραυματίες της μάχης αστυνομίας-θερμόαιμων, ο αριθμός σταματά στους 3. Συγκεκριμένα δύο αστυνομικοί βρίσκονται στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401, ενώ ένας οπαδός του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Ασκληπείο της Βούλας με εγκαύματα.







































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ