ΑΡΗΣ

Ολυμπιακός-Άρης 2-1

Ολυμπιακός-Άρης 2-1
Για Γρηγόρη

Εν μέσω επεισοδίων και... δακρύων ο ΟΣΦΠ νίκησε με 2-1 τον Άρη και ξεκινά στα πλέι οφ με 4 βαθμούς

To Sport24.gr βρέθηκε στο "Καραϊσκάκη" και κατέγραψε λεπτό λεπτό το κλίμα πριν την έναρξη του αγώνα, την αναταραχή λόγω επεισοδίων και όλα όσα συνέβησαν στο φαληρικό στάδιο. Πατήστε εδώ .

Της αμύνης τα παιδιά... έβγαλαν όλη την δουλειά την τελευταία αγωνιστική για τον Ολυμπιακό, αφού ο Ζεβλάκοφ άνοιξε τον δρόμο της νίκης και ο Πάντος κέρδισε το πέναλτι, από το οποίο προήλθε το τελικό 2-1. Χάρις σ' αυτούς λοιπόν και τον Μαρέσκα που μετέτρεψε το πέναλτι σε γκολ, οι Πειραιώτες τελειώσαν το πρωτάθλημα με νίκη και ξεκινούν τα πλέι οφ με 4 βαθμούς, στην κορυφή της βαθμολογίας. Με λίγα λόγια, ο πρώτος στόχος για την θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League επετεύχθη και ακολουθούν οι έξι μάχες.

Το ευχάριστο για τον Μπάντοβιτς είναι πως είδε την ομάδα του να αντιδρά σωστά παρά το αριθμητικό μειονέκτημα στο πρώτο μέρος, ενώ έχασε το μέτρημα στις χαμένες ευκαιρίες της επανάληψης όταν έπαιζαν 10 εναντίον 10. Πολύ καλό παιχνίδι από τους "ερυθρολεύκους" που εκμεταλλεύτηκαν τα κενά στην "κιτρινόμαυρη" άμυνα, όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν παραπάνω από δύο φορές τον εκπληκτικό Μιχάλη Σηφάκη.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης είχε ισοφαρίσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κάλβο, όμως δεν κατάφερε να φύγει από τον Πειραιά με βαθμό, αν κι αυτό που τον απασχολεί πραγματικά είναι ο τελικός Κυπέλλου hellas online το άλλο Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Εκεί όπου δεν θα δώσει το παρών ο Αράνο, αφού αποβλήθηκε στο 55' λόγω μια επιπόλαιης ενέργειας να χτυπήσει εκτός φάσης τον Όσκαρ. Πλέον, οι Θεσσαλονικείς, ξεχνούν το ματς στο Φάληρο που δεν τους κόστισε και κάτι και ρίχνουν το βάρος του αποκλειστικά στον αγώνα με τον Παναθιηναϊκό.

Αυτά σ' ότι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, που δυστυχώς σήμερα πέρασε σε δεύτερη μοίρα, λόγω των επεισοδίων. Γι' άλλη μια Κυριακή, είδαμε μάχες των ΜΑΤ με ανεγκέφαλους οπαδούς, όμως για πρώτη Κυριακή είδαμε το παιχνίδι να διακόπτεται για 10 λεπτά.

Η αλόγιστη χρήση χημικών από την αστυνομία, έκανε όλο το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" να... κλαίει, αρκετό κόσμο να φεύγει από νωρίς και τον διαιτητή να σταματά το παιχνίδι μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα. Άλλο ένα φάουλ της ΕΛ.ΑΣ που δεν λογάριασε τους χιλιάδες θεατές που δεν φταίνε σε τίποτα, για να εισπνέουν χημικά, πιθανότατα και ληγμένα!

Μετά από 10 λεπτά το ματς ξεκίνησε και πάλι, όμως τα επεισόδια συνεχίστηκαν και είχαν ως αποτέλεσμα κατεστραμμένα αυτοκίνητα και δύο τραυματίες. Δύο αστυνομικούς και έναν οπαδό του Ολυμπιακού με εγκαύματα. Αδιόρθωτη η κατάσταση...
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Πάρντο, Κ. Παπαδόπουλος, Ντομί, Όσκαρ, Ντιόγκο (35΄ Λεονάρντο), Ζεβλάκοφ, Μαρέσκα, Πάντος (84΄ Γκαλίτσιος), Λούα Λούα, Γ. Παπαδόπουλος (41΄ Κόβατς), Τοροσίδης.

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ):Σηφάκης, Αράνο, Κουλουχέρης, Ρονάλντο Γκιάρο, Κάλβο (67΄ Νέτο), Φερνάντες, Τζόνσον (60΄ Αραβίδης), Μεριέμ (56΄ Κόκε), Χαβίτο, Βανγκέλι, Πρίττας.

Διαιτητής: Μ. Ντάκος (Καβάλας)

Κόκκινες: 38' Πάρντο / 55' Αράνο

Κίτρινες: Κόβατς / Κουλουχέρης
Με μια ματιά
Η μάχη των πάγκων

Με τον Τάσο Πάντο να ξεκινά βασικός αντί του Γκαλίτσιου και σύστημα 4-3-3 παρέταξε την ομάδα του, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Την "ερυθρόλευκη" εστία υπερασπίστηκε ο Πάρντο, αφού ο Νικοπολίδης ήταν τιμωρημένος, σέντερ μπακ ήταν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με τον Ζεβλάκοφ, αριστερά ο Ντομί και δεξιά ο Πάντος. Στα χαφ ήταν οι Τοροσίδης, Γ. Παπαδόπουλος και Μαρέσκα, στο αριστερό άκρο της επίθεσης ο Όσκαρ, δεξιά ο Λούα Λούα και στην κορυφή ήταν ο Ντιόγκο.

Από την άλλη πλευρά ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ επέλεξε να προστατεύσει τον Κόκε και παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-4-1-1. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Σηφάκης, κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Ρονάλντο με τον Κουλουχέρη, αριστέρα ήταν ο Αράνο, δεξιά ο Βανγκέλι, στα χαφ ο Πρίττας είχε δίπλα του τον Φερνάντες, αριστερά ήταν ο Κάλβο, δεξιά ο Χαβίτο, στην κορυφή ο Τζόνσον και λίγο πιο πίσω σε δημιουργικό ρόλο ήταν ο Μεριέμ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, έστω κι αν οι εξέδρες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ήταν μισοάδειες, καθώς ο Λούα Λούα στο πρώτο λεπτό έκανε το σουτ, όμως ο Σηφάκης δεν ανησύχησε. Ο ρυθμός ήταν αρκετά καλός στο ξεκίνημα με τις δύο ομάδες να δημιουργούν φάσεις, κυρίως με σουτ. Τρανό παράδειγμα η προσπάθεια του Γιάννη Παπαδόπουλου στο 5' και του Πρίττα στο 9', όπου βέβαια δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. Τα λεπτά περνούσαν και στο 12' ο Λούα Λούα είχε άλλη μια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως και πάλι το σουτ του κατέληξε στην αγκαλιά του πρώην συμπαίκτη του Μιχάλη Σηφάκη.

Αίμα, δάκρυα...

Και ενώ όλα κυλούσαν ωραία, ήρεμα και ποδοσφαρικά, έξω από το γήπεδο είχαμε μάχες ανάμεσα στην αστυνομία και θερμόαιμους οπαδούς. Οι συγκρούσεις είχαν ως αποτέλεσμα την υπερβολική χρήση δακρυγόνων που ανάγκασε τον διαιτητή να διακόψει το παιχνίδι. Όλοι στις εξέδρες δάκρυζαν, η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική και οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Αποτέλεσμα; Δεκάλεπτη διακοπή και αρκετός κόσμος να φεύγει από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με αρκετή δόση χημικών στον οργανισμό του. Γι' άλλη μια φορά, η αστυνομία έκανε το... θαύμα της!

Αμέσως μετά την διακοπή, τα επεισόδια εκτός "Καραϊσκάκη" δεν σταμάτησαν, όμως τα πράγματα ηρέμησαν κάπως. Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, η διακοπή φάνηκε εκ του αποτελέσματος πως ευνόησε τον Άρη, αφού ήταν η ομάδα που Έκτορ Ραούλ Κούπερ, μπήκε πιο δυνατά και είχε περισσότερες φάσεις. Στο 24' και στο 30' ο Τζόνσον και στο 29' Χαβίτο, δημιούργησαν φάσεις αλλά δεν έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα.

.... και 3 γκολ (2-1)

Αντίθετα, ο Ζεβλάκοφ στη μια ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του. Στο 33', ο Όσκαρ σέντραρε με ακρίβεια από τα δεξιά, ο Πολωνός αμυντικός που είχε προωθηθεί πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σηφάκη. Το τέρμα του Ζεβλάκοφ έφτιαξε κάπως το κλίμα στις εξέδρες, όχι όμως και την εικόνα του Ολυμπιακού.

Οι παίκτες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, δεν το έβαλαν κάτω, πάτησαν γκάζι και κατάφεραν γρήγορα, γρήγορα να φέρουν το ματς στα ίσα και να έχουν και παίκτη παραπάνω για τον υπόλοιπο αγώνα. Στο 37' ο Πάρντο μπορεί να νίκησε τον Πρίττα, όμως νικήθηκε από τον Τζόνσον. Ο Αμερικανός σέντερ φορ μπήκε στην μεγάλη περιοχή, ανατράπηκε από τον Πάρντο και νίκησε πέναλτι μα και την αποβολή του πορτιέρο του Ολυμπιακού. Την εκτέλεση ανέβαλε ο Κάλβο που δεν αστόχησε και στο 42' έκανε το 1-1.

Και ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια ίσοπαλες, ο Πάντος είχε διαφορετική άποψη. Όχι, ο Έλληνας αμυντικός δεν πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά κέρδισε το πέναλτι από τον Ρονάλντο Γκιάρο. Κι αν ο κόσμος ζήτησε από τον Πάντο να χτυπη΄σει το πέναλτι, εκτελεστής τελικά ήταν ο Μαρέσκα που νίκησε τον Σηφάκη και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ, δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, τίποτα δεν έμοιαζε με το πρώτο μέρος, αφού στο ξεκίνημα οι δύο ομάδες μπήκαν νωθρά, νωχελικά και το θέαμα ήταν μετριότατο. Τα σουτ των Κάλβο και Λούα Λούα στο ίδιο λεπτό (58') δεν ανησύχησαν τους δύο γκολκίπερ και γενικά ο ρυθμός είχε πέσει. Λίγο νωρίτερα (55') ο Άρης έχασε το πλεονέκτημα του παίκτη παραπάνω, αφού ο Αράνο έριξε αγκωνία εκτός φάσης στον Όσκαρ και αποβλήθηκε. Ο Αργεντινός χάνει και τον τελικό του Κυπέλλου hellas online μ' αυτή του την χαζή ενέργεια.

Βροχή οι ευκαιρίες, όχι τα γκολ

Στα του παιχνιδιού, οι παίκτες του Μπάντοβιτς είχαν καλύτερη εικόνα μετά την αποβολή του Αράνο και επέβαλλαν τον ρυθμό τους, χάνοντας μάλιστα αρκετές ευκαιρίες. Η πρώτη έγινε με τον Όσκαρ στο 63' όπου απέναντι από τον Σηφάκη δεν έκανε καλό σουτ, ενώ η δεύτερη είχε πρωταγωνιστή τον Τοροσίδη που πέρασε τον πορτιέρο του Άρη όμως δίχως ισορροπία έστειλε την μπάλα άουτ.

Μ' αυτά και μ' αυτά τα λεπτά περνούσαν, το παιχνίδι πλησίαζε προς το τέλος και το 2-1 έμενε. Στο 80' ο Λούα Λούα έχασε την μεγαλύτερη φάση του αγώνα, όταν βρέθηκε αφύλαχτος έξω από την περιοχή, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Σηφάκη.

Στο 83' ήταν σειρά για τον Άρη να φτάσει κοντά στο γκολ, όταν ο Κόκε πλάσαρε, ο Κόβατς αλλοίωσε την πορεία της μπάλας, ο Ισπανός ξαναπροσπάθησε να την στείλει στα δίχτυα, όμως ο Ζεβλάκοφ έδιωξε, έχοντας βέβαια χτυπήσει η μπάλα στο χέρι του.

Kι αν νομίζετε πως οι ευκαιρίες τελείωσαν εκεί, κάνετε μεγάλο λάθος! Ο Μαρέσκα στο 87' και ο Λούα Λούα ένα λεπτό αργότερα 88' έχασαν ευκαιρίες που δεν χάνονται και έτσι το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος.
Συνέντευξη Τύπου
Μπόζινταρ Μπάντοβιτς (προπονητής Ολυμπιακού): "Ήταν μια σημαντική και πολύ δύσκολη νίκη. Συγχαρητήτηρια στους παίκτες γιατί πάλεψαν και έκαναν μεγάλη προσπάθεια μέχρι το τέλος. Στο πρώτο είχαμε προβλήματα χάνοντας την μπάλα, όμως στο μεγαλύτερο διάστημα θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι και μας βοήθησε το δεύτεορ γκολ με πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, δεν δεχτήκαμε καθόλου κινδυνο και δημιούργησαμε πάρα πολλές φάσεις.

Ήταν δύσκολη νίκη με πολλά προβλήματα τραυματισμών, τιμωρίες και είχαμε και δύο αναγκαστικές αλλαγές. Είχαμε και παίκτες που δεν είχαν παίξει για πολύ. Το ευχάριστο είναι πως θα έχουμε 10 μέρες μέχρι τα πλέι οφ για να δούμε τις επιλογές μας"

.

Για το αν είναι ευχαριστημένος για την αντίδραση των παικτών μετά την αποβολή του Πάρντο: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τα έδωσαν όλα μέχρι το τελευταίο λεπτό".



Για την αλλαγή του Πάντου: "Ο Πάντος μου ζήτησε αλλαγή. Ο Ντιόγκο έχει τράβηγμα (στον αριστερό τετρακέφαλο) θα δούμε αύριο ακριβώς τι έχει και ο Τάσος ζήτησε αλλαγή γιατί όπως είπα δε είχε παίξει για καιρό".



Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: "Όταν παίζεις στα ντέρμπι πρέπει να τελειώνεις τόσες ευκαιρίες. Δεν με προβληματίζει γιατί κάνουμε ευκαιρίες και όταν δημιουργείς δεν υπάρχει λόγος για προβληματισμούς . Απλά θα πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις και να βάζουμε γκολ".

Για τον κόσμο που δεν ήρθε στο γήπεδο: "Ο κόσμος πάντα είναι δίπλα μας και το δείχνει. Δεν έχω καμία αμφιβολία για την στήριξη του κόσμου στα πλέι οφ. Δεν περνάει από το μυαλό μου. Μπορεί να μην ήταν γεμάτο, αλλά κι αυτοί που δεν ήταν σήμερα στο γήπεδο θα είναι δίπλα μας".



Έκτορ Ραούλ Κούπερ (προπονητής Άρη): "Ήταν ένα ματς με δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα. Πιστεύω ότι κάναμε ένα αρκετά καλό πρώτο ημίχρονο. Είχαμε αρκετά καλό έλεγχο. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφοερετικό. Ο τερματοφύλακάς μας έκανε ένα μεγαλειώδες παιχνίδι.



Δεν είχαμε την τάξη και την ικανότητα να διαχειριστούμε τις καταστάσεις μες στο παιχνίδι. Η αποβολή του Αράνο μας έφερε στα ίσα. Η αντίδρασή μας θα ήταν να μπορέσουμε να νικήσουμε αλλά μετά από αυτήν την αποβολή που είχαμε αυτό είχε χαθεί.Ο Σηφάκης σήμερα ήταν εκπληκτικός. Θέλω να το πω για άλλη μία φορά. Μας έσωσε από τουλάχιστον τρία γκολ. Είχαμε ευκαιρίες με τους Κόκε και Χαβίτο αλλά ήθελαν δουλειά".

Για το αν επηρεάστηκε από την διακοπή του ματς: "Δεν επηρεάστηκε το παιχνίδι μας από την διακοπή. Άλλωστε η διακοπή ήταν και για τι δύο ομάδες. Το πρόβλημα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν άλλο".

Για το αν οι παίκτες του είχαν το μυαλό τους στον τελικό Κυπέλλου hellas online: "Το μυαλό των παικτών την ώρα του ματς δεν είναι στο Κύπελλο αλλά στο τι συμβαίνει εκείνη την στιγμή στο γήπεδο".

Για τον Αράνο που δέχθηκε κόκκινη και θα λείψει κόντρα στον ΠΑΟ: "Έχω μια εναλλακτική που σκέφτομαι για τον τελικό και πιστεύω πως αυτό δεν θα μας προκαλέσει κάποια ιδιαίτερη επιπλοκή".
Όλα τα λεφτά...
Ο Τάσος Πάντος, που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι που δεν μας έχει συνηθίσει. Ήταν με διαφορά ο καλύτερος του γηπέδου, κέρδισε το πέναλτι που χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό και φυσικά όπως πάντα αποθεώθηκε από τον κόσμο.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τα όσα συνέβησαν εκτός αγωνιστικού χώρου. Γι' άλλη μια φορά, χωρίς λόγο είχαμε επεισόδια, ακαταλόγιστη χρήση δακρυγόνων, δεκάλεπτη διακοπή του ματς, ζημιές σε οχήματα εκτός γηπέδου και τραυματίες έναν αστυνομικό και έναν οπαδό του Ολυμπιακού με εγκαύματα. Τι να πούμε...
To Live του αγώνα...
Η 11άδα των γηπεδούχων Ολυμπιακός
(Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Πάρντο, Κ. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Ντομί, Πάντος, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Λούα Λούα, Όσκαρ, Ντιόγκο.
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Άρης
(Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Αράνο, Κουλουχέρης, Ρονάλντο, Κάλβο, Φερνάντες, Βανγκέλι, Μεριέμ, Χαβίτο, Πρίττας, Τζόνσον.
1' Έναρξη αγώνα
1' Σουτ Ολυμπιακός Λούα Λούα
Συρτό σουτ του Λούα Λούα έξω από την περιοχή, η μπάλα στην αγκαλιά του Σηφάκη.
5' Σουτ Ολυμπιακός Γ. Παπαδόπουλος
Συρτό σουτ με το αριστερό από τον Γιάννη Παπαδόπουλο, έξω από την περιοχή, η πορεία της μπάλας δεν ανησυχεί τον Σηφάκη.
9' Σουτ Άρης Πρίττας
Σουτ του Πρίττα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα καταλήγει άουτ.
12' Ευκαιρία Ολυμπιακός Λούα Λούα
Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ο Ντιόγκο πεσμένος έξω από την περιοχή καταφέρνει να πασάρει στον Λούα Λούα, εκείνος κάνει με τη μια το σουτ, αλλά ο Σηφάκης μπλοκάρει την μπάλα.
15' Σουτ Άρης Βανγκέλι
Ωραίο σουτ του Βανγκέλι έξω από την περιοχή, ο Πάρντο μπλοκάρει την μπάλα.
19' Διακοπή αγώνα
Αποπνικτική ατμόσφαιρα λόγω ρίψης δακρυγόνων. Διακόπτεται το παιχνίδι.
19' Έναρξη αγώνα
Μετά από 10 λεπτά διακοπής λόγω των δακρυγόνων, το παιχνίδι ξεκινά και πάλι, με τις εξέδρες πιο άδειες.
24' Κεφαλιά Άρης Τζόνσον
Σέντρα του Κάλβο από τα αριστερά, ο Τζόνσον κερδίζει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
29' Σουτ Άρης Χαβίτο
Σουτ του Χαβίτο λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα και πάλι δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πάρντο.
30' Σουτ Άρης Τζόνσον
Κακό σουτ από τον Τζόνσον έξω από την περιοχή, η μπάλα πολύ άουτ.
33' Γκολ Ολυμπιακός Ζεβλάκοφ
Ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ. Ο Όσκαρ σεντράρει με ακρίβεια από τα δεξιά, ο προωθημένος Ζεβλάκοφ πιάνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Σηφάκη.
35' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Λεονάρντο στη θέση του Ντιόγκο που αποδοκιμάζεται.
37' Ευκαιρία Άρης Πρίττας
Ο Πρίττας περνά με εξαίσια ντρίμπλα τον Μαρέσκα, όμως ο Πάρντο βγαίνει γρήγορα και διώχνει προτού ο μέσος του Άρη βγει μόνος απέναντί του.
39' Πέναλτι Άρης
Ο Πάρντο ανατρέπει τον Τζόνσον μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι.
39' Κόκκινη κάρτα Ολυμπιακός Πάρντο
41' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Κόβατς παίρνει τη θέση του Γιάννη Παπαδόπουλου.
42' Γκολ Άρης Κάλβο
Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Κάλβο, που φέρνει το παιχνίδι στα ίσα.
45' Πέναλτι Ολυμπιακός
Ο Πάντος ανατρέπεται από τον Ρονάλντο και ο διαιτητής δίνει πέναλτι.
45' Γκολ Ολυμπιακός Μαρέσκα
Ο Μαρέσκα νικά τον Σηφάκη, στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία και δίνει προβάδισμα στην ομάδα του.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
53' Σχόλιο
Τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής στο δεύτερο ημίχρονο.
55' Κόκκινη κάρτα Άρης Αράνο
56' Αλλαγή παίκτη Άρης
Ο Κόκε στη θέση του Μεριέμ.
58' Σουτ Άρης Κάλβο
Συρτό σουτ του Κάλβο λίγο έξω από την περιοχή, όμως ο Κόβατς πέφτει και μπλοκάρει.
58' Σουτ Ολυμπιακός Λούα Λούα
Ο Λούα Λούα σουτάρει έξω από την περιοχή, ο Σηφάκης δεν ανησυχεί.
61' Αλλαγή παίκτη Άρης
Ο Αραβίδης στη θέση του Τζόνσον.
63' Ευκαιρία Ολυμπιακός Όσκαρ
Ωραία ενέργεια από τον Λούα Λούα, που τραβά όλη την άμυνα πάνω του, πασάρει στον Όσκαρ, όμως ο Ισπανός μέσα από την περιοχή κάνει το σουτ μα δεν ανησυχεί τον Σηφάκη που μπλοκάρει.
67' Αλλαγή παίκτη Άρης
Ο Νέτο στη θέση του Κάλβο.
70' Κίτρινη κάρτα Άρης Κουλουχέρης
71' Φάουλ Ολυμπιακός Μαρέσκα
Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρέσκα από καλό σημείο λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα όμως περνά άουτ.
72' Ευκαιρία Ολυμπιακός Τοροσίδης
Ωραία πάσα του Όσκαρ για τον Τοροσίδη, που βγήκε απέναντι από τον Σηφάκη, τον απέφυγε όμως έκανε το σουτ χωρίς ισορροπία και από πλάγια θέση, στέλνοντας την μπάλα άουτ.
80' Ευκαιρία Ολυμπιακός Λούα Λούα
Ο Λούα Λούα βγήκε μόνος απέναντι από τον Σηφάκη, όμως το πλασέ του χτυπά στο πόδι του πορτιέρο του Άρη.
83' Ευκαιρία Άρης Κόκε
Ο Κόκε βγήκε μόνος του απέναντι από τον Κόβατς, έκανε το πλασέ, όμως ο πορτιέρο του Ολυμπιακού αλλοίωσε την πορεία της μπάλας, ο Ισπανός προσπάθησε και πάλι να την στείλει στα δίχτυα, όμως αυτή την φορά ο Ζεβλάκοφ έδιωξε πάνω στην γραμμή.
87' Ευκαιρία Ολυμπιακός Μαρέσκα
Απίστευτη ευκαιρία από τον Μαρέσκα. Ο Λούα Λούα πασάρει στον Ιταλό που απέναντι από τον Σηφάκη κάνει το πλασέ, αλλά η μπάλα περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι.
88' Ευκαιρία Ολυμπιακός Λούα Λούα
Νέα μεγάλη φάση για τον Ολυμπιακό. Ο Λούα Λούα νικήθηκε και πάλι από τον Σηφάκη.
90' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Κόβατς
90' Λήξη αγώνα






























































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ