CHAMPIONS LEAGUE

Το Fantasy 3-5-2 του Λούα Λούα

Το Fantasy 3-5-2 του Λούα Λούα
Λουα Λουα

Ο Λούα Λούα γράφει στην ιστοσελίδα της UEFA την 11άδα του για το Fantasy Football του CL

Είναι αλήθεια οτι όλοι θέλουμε να γίνουμε προπονητές σε μια ομάδα και να κάνουμε κουμάντο, γι' αυτό και γίνεται πραγματικός χαμός με το Fantasy Football στην ιστοσελίδα της UEFA.
Απο αυτό το “μικρόβιο” δεν ξεφεύγουν ούτε οι ποδοσφαιριστές, έτσι αυτή την εβδομάδα ο Λούα Λούα παρουσιάζει στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας την ενδεκάδα του για τους επαναληπτικούς του Champions League.

Ο Αφρικανός επιθετικός επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του με 3-5-2, ενώ ο Ιεροκλής Στολτίδης είναι ο μοναδικός συμπαίκτης του που βρίσκεται στην ενδεκάδα που επέλεξε.

Αναλυτικά το κείμενο του Λούα Λούα

“Τις τελευταίες μέρες είχα προβληματιστεί με την φυσική κατάσταση ορισμένων παικτών στην ομάδα μου γι' αυτή την εβδομάδα, όμως ευτυχώς φαίνεται οτι όλοι είναι σε καλή κατάσταση. Ελπίζω οτι ο Ολυμπιακός θα είναι η μοναδική ομάδα που θα προκαλέσει αναστάτωση, καθώς οι παίκτες που έχω επιλέξει είναι απο τα φαβορί στα ζευγάρια και ελπίζω να κάνουν οτι πρέπει.

Η Σέλτικ μπορεί να σημείωσε δυο γκολ στον Βίκτορ Βαλντές στον πρώτο αγώνα, όμως τώρα που αγωνίζονται στο “Καμπ Νου” δεν πιστεύω οτι θα γίνει κάτι ανάλογο. Εξάλλου, όσον αφορά τον Ολυμπιακό σκοπεύουμε να σημειώσουμε μερικά γκολ απέναντι στον Πετρ Τσεχ την Τετάρτη...

Αρκετοί απο τους αμυντικούς μου έχουν δύσκολες αποστολές αυτή την εβδομάδα οπότε προτίμησα να τους αφήσω εκτός ενδεκάδας. Ο Σισίνιο αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Νέστα αντιμετωπίζει την Άρσεναλ και είναι αμφίβολος. Ελπίζω οτι η Λυών δεν θα είναι τόσο μεγάλη απειλή για τους Βίντιτς και Εβρά, ενώ πιστεύω οτι η Λίβερπουλ του Κάραχερ θα φροντίσει να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα με την Ίντερ.

Προβληματίζομαι για την κατάσταση του Φαν Νιστελρόι, οπότε θα έχω μόνο δυο επιθετικούς και πέντε μέσους. Στηρίζω τον συμπαίκτη μου, Ιεροκλή Στολτίδη, να συνεχίσει την καλή φορμά που έχει μέχρι τώρα στην διοργάνωση. Βεβαίως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συνεχίσει να είναι αρχηγός στην ομάδα μου όσο βρίσκεται εντός αγωνιστικού χώρου!

Στην επίθεση, πιστεύω οτι οι Ρομπίνιο και Μέσι θα μου δώσουν μερικούς βαθμούς απέναντι στην Ρόμα και την Σέλτικ. Με τον Φαν Νίστελροϊ εκτός ενδεκάδας, ελπίζω οτι τα “νέα όπλα” θα κάνουν την δουλειά.

Η ενδεκάδα: Βαλντές (Μπαρτσελόνα), Βίντιτς (Μάντσεστερ Γ.), Κάραχερ (Λίβερπουλ), Εβρά (Μάντσεστερ Γ.), Αουρέλιο (Φενέρ), Στολτίδης (Ολυμπιακός), Τζέραρντ (Λίβερπουλ), Ρονάλντο (Μάντσεστερ Γ.), Πίρλο (Μίλαν), Ρομπίνιο (Ρεάλ), Μέσι (Μπαρτσελόνα).

Αναπληρωματικοί: Τσεχ (Τσέλσι), Σισίνιο (Ρόμα), Νέστα (Μίλαν), Φαν Νίστελροϊ (Ρεάλ).
Αρχηγός: Κριστιάνο Ρονάλντο (Μάντσεστερ Γ.)”.


* Την Τετάρτη στις 16.00 ο Λούα Λούα θα είναι στο Chatroom της ιστοσελίδας της UEFA.


















TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ