ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ένα πρόβλημα μετά το άλλο

Το ένα πρόβλημα μετά το άλλο
Κατσαβάκης

Μόνο λίγα δεν είναι τα προβλήματο για τον Μάκη Κατσαβάκη εν όψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό

Συγκεκριμένα ο Εμάνουελ Περόνε υπέστη, στο χθεσινό οικογενειακό διπλό του Απόλλωνα Καλαμαριάς κάκωση αριστερού γόνατος.
Σήμερα ο Αργεντινός επιθετικός εμφάνισε ύδραρθρο γόνατος, του έγινε παρακέντηση και προγραμματίστηκε μαγνητική τομογραφία για τον καθορισμό της ακριβούς διάγνωσης και της επακόλουθης θεραπείας.

Ο Μανώλης Σπυριδάκης έχει βελτιωθεί σημαντικά και αύριο αναμένεται να συμμετάσχει κανονικά στην προπόνηση, ενώ στη λίστα των τραυματιών του Μάκη Κατσαβάκη προστέθηκε και ο Εντουάρντο Μπρίτο που στον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο υπέστη πρώτου βαθμού μυϊκή κάκωση δεξιού τετρακέφαλου.

Ο Βασίλης Χατζηβασιλειάδης υπέστη με την σειρά του πρώτου βαθμού μυϊκή κάκωση αριστερού ημιτενοντώδη στο χθεσινό οικογενειακό διπλό του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο Μερκούριος Καραλιόπουλος έχει οίδημα – υποδόριο αιμάτωμα μαλακών μορίων δεξιάς γαστροκνημίας από άμεση πλήξη στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο.

Σήμερα εξάλλου επιβεβαιώθηκε και υπερηχογραφικά η αρχική διάγνωση για τον Κόφι Αμπονσά, ο οποίος υπέστη πρώτου βαθμού κάκωση αριστερού προσαγωγού. Βάση των παραπάνω οι Μπρίτο, Χατζηβασιλειάδης, Καραλιόπουλος και Αμπονσά ξεκίνησαν φυσικοθεραπείες και ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ενώ δεν αποκλείεται όλοι τους να βρεθούν στην διάθεση του Μάκη Κατσαβάκη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

Όσον αφορά τον Νίκο Παπαδόπουλο ακολουθεί ειδικά προγραμματισμένη αγωγή για να μην επιδεινωθεί παλαιότερο τραύμα του στο μετατάρσιο.

Από εκεί και πέρα εντατικοποιήθηκε το πρόγραμμα τρεξίματος και πισίνας που ακολουθεί εδώ και δύο εβδομάδες ο ποδοσφαιριστής Βέλα Τζουζέπε Τζούνιορ με βάση τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων, στα οποία υποβλήθηκε από τον εργοφυσιολόγο της ομάδας, Γιώργο Ζιώγα.

Ο Βραζιλιάνος αναμένεται, μάλιστα, να αυξήσει περαιτέρω την ένταση της προπόνησης μετά από δύο εβδομάδες.














ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ