ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στήριξη και ανύψωση

Στήριξη και ανύψωση
Κατσαβάκης MOTIONTEAM

O τεχνικός των "κοκκινόμαυρων" έτυχε της αμέριστης στήριξης των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας Rossoneri

" Είμαστε δυνατοί και ενωμένοι αν και κάποιοι θέλουν να μας χωρίσουν", δήλωσε ο Μάκης Κατσαβάκης στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του χθεσινού παιχνιδιού με τον Πανιώνιο στο Καυτανζόγλειο Στάδιο απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς από σήμερα, μια μέρα μετά, ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας του για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη φροντίζοντας στην ομιλία του πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης να επιχειρήσει ανύψωση ηθικού.

Στα αγωνιστικά, ο Μάκης Κατσαβάκης για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει εκτός του Γιώργου Λαναρή και στον Βάντσε Σίκοφ μετά την ειδική συμφωνία που είχε γίνει στην συμφωνία μεταξύ των δύο ΠΑΕ ώστε ο διεθνής Σκοπιανός να μην αγωνιστεί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την περίπτωση του Αχιλλέα Σαρακατσάνου για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό.

Όσο για την χθεσινή ήττα από τον Πανιώνιο ο Άρης Γαλανόπουλος δήλωσε: " Έγινε ένα παιχνίδι αρκετά ανοιχτό με όποια ομάδα έπαιρνε κεφάλι στο σκορ θα είχε σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη. Εμείς δεν ευτυχήσαμε να ανοίξουμε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο σε αντίθεση με τον Πανιώνιο στο δεύτερο και μοιραία χάσαμε", με τον Γιώργο Κόλτση να προσθέτει πως: " Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε σε γκολ".





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ