ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Το "δώρο" του Μπενζεμά στον Εμπαπέ, στην περίπτωση που πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Γαλλίας σε ματς κόντρα στην Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024 | 27 Μαρτίου 2023
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Γαλλίας σε ματς κόντρα στην Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024 | 27 Μαρτίου 2023 @2023 PETER MORRISON/AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει ήδη βρει το σπίτι που θα μείνει στην Μαδρίτη στην περίπτωση που πάει στη Ρεάλ το καλοκαίρι του 2024. Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του.

Ένα από τα πιο καυτά ονόματα του καλοκαιριού, ήταν αυτό του Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και να μείνει ελεύθερος τον Ιούνιο του 2024.

Το σίριαλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε τελειωμό, ωστόσο οι μερένγκες δεν βιάστηκαν. Ο Γάλλος επιθετικός που χθες πρωταγωνίστησε με τα δύο του γκολ στον αγώνα της Εθνικής του κόντρα στην Ολλανδία, συνεχίζει να αγωνίζεται στην Παριζιάνικη ομάδα μέχρι και τον επόμενο Ιούνιο.

Ωστόσο, κάποιοι έχουν σίγουρη τη μεταγραφή του στην Ρεάλ. Ο δημοσιογράφος Edu Aguirre ανέφερε ότι βρίσκεται με το ένα πόδι στη Μαδρίτη, έχοντας μάλιστα ήδη επιλέξει σπίτι.

Ο ποδοσφαιριστής ούτε έχει αγοράσει, ούτε έχει νοικιάσει κάποιο ακίνητο, αλλά ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ, Καρίμ Μπενζεμά, που πρόσφατα μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία, κρατάει το σπίτι του για τον Εμπαπέ.

Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές σπίτι με προηγμένη τεχνολογία, έξι υπνοδωμάτια και τεράστιο σαλόνι. Υπάρχει επίσης εσωτερική πισίνα για τον χειμώνα, αλλά και μία στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού.

Επιπλέον δεν λείπει από το σπίτι ειδικός χώρος αποθεραπείας, που είναι απαραίτητος για τους αθλητές μετά από τους απαιτητικούς αγώνες. Στο συγκεκριμένο δωμάτιο υπάρχει μπάνιο και σάουνα.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ