ΣΤΗΜΕΝΑ

Το χαρτί της ελευθερίας του Ψωμιάδη

Το χαρτί της ελευθερίας του Ψωμιάδη
INTIME SPORTS

Αίτηση αναστολής και ακύρωσης της καταδικαστικής απόφασης που εκκρεμούσε και τον "κρατούσε" στην ΓΑΔΑ, έκανε ο Μάκης Ψωμιάδης,που θα μείνει ελεύθερος σε λίγες ώρες. Διαβάστε το χρονικό των εξελίξεων, αλλά και τη δήλωση του για τον ορό της αλήθειας.

Ελεύθερος ενδέχεται να είσαι σε λίγες ώρες ο Μάκης Ψωμιάδης, αφού πριν από λίγο στο Αυτόφωρο, έκανε αίτηση αναστολής και ακύρωσης της καταδικαστικής απόφασης (ερήμην του) που εκκρεμούσε εις βάρος για οφειλές προς το Δημόσιο, ύψους 300.000 ευρώ.

Την Τρίτη υπήρξε η διαφωνία μεταξύ Εισαγγελέως και Ανακριτή, η οποία ήταν ουσιαστικά το "κλειδί" για να μείνει ελεύθερος. Το Sport24.gr παράλληλα δημοσίευσε το υπόμνημα που κατέθεσε ο πρώην παράγοντας .

Έτσι ο πρώην κατηγορούμενος θα πάρει το απόσπασμα από τη δικαστική απόφαση, το οποίο θα αποτελέσει και το εισιτήριό του για την ελευθερία.

Στη συνέχεια θα περιμένει να συνεδριάσει σε περίπου δέκα-δεκαπέντε ημέρες το δικαστικό συμβούλιο για να εκδώσει με βούλευμά του την απόφασή του, για τον εάν ο Μάκης Ψωμιάδης θα οδηγηθεί στη φυλακή, όπως ζήτησε η εισαγγελέας, Αθηνά Θεοδωροπούλου ή θα αφεθεί ελεύθερος με όρους (χρηματική εγγύηση 600.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του), όπως είπε ο 9ος τακτικός ανακριτής, Γιώργος Κασσίμης για την εμπλοκή του στην υπόθεση με τους στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Στο μεταξύ ο Μάκης Ψωμιάδης πέρα από τις εξηγήσεις και τις απαντήσεις που έδωσε στον Ανακριτή σχετικά με την υπόθεση, δήλωσε ότι "αν δεν με πιστεύετε βάλτε με τον ορό της αλήθειας", θέλοντας να αποδείξει την αθωότητα του.

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ