ΑΓΓΛΙΑ

Το αβέβαιο μέλλον του Μιραλάς

Το αβέβαιο μέλλον του Μιραλάς
© REUTERS

Ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, είπε ότι η Έβερτον δεν κράτησε τις υποσχέσεις της απέναντί του, ενώ προβληματίζεται για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται όσο θα ήθελε.

Τάσεις φυγής έχει ο Κέβιν Μιραλάς και δεν κάνει τίποτα για να το κρύψει. Ο Βέλγος εξτρέμ της Έβερτον εξέφρασε τους προβληματισμούς του αναφορικά με το μέλλον του, έκανε λόγο για υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν από τα "ζαχαρωτά", ενώ αποκάλυψε πως υπήρξε ενδιαφέρον από Μπορούσια Ντόρτμουντ και Ατλέτικο Μαδρίτης τον Ιανουάριο.

Το γεγονός πως τους τελευταίους μήνες δεν έπαιξε όσο θα ήθελε και πίστευε, μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει, γι' αυτό και αφήνει τα πάντα ανοιχτά αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι από 'δω και πέρα. Το σίγουρο είναι πως υπάρχει θέμα και το διατρανώνει.

Μιλώντας σε Βέλγους δημοσιογράφους, ο διεθνής με τους "διαβόλους" ανέφερε πως "η Μπορούσια Ντόρτμουντ και η Ατλέτικο Μαδρίτης ενδιαφέρθηκαν τον Γενάρη, αλλά η Έβερτον με υποχρέωσε να μείνω στην ομάδα. Το κατάλαβα διότι το νεαρό μας σύνολο απέδωσε πιο χαμηλά απ ό,τι περίμεναν όλοι. Οπότε, έπρεπε να μείνω, όμως στον δεύτερο γύρο έπαιξα λιγότερο στα παιχνίδια".

"Υπήρξαν υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν και είναι παράξενη η σχέση με τον προπονητή μου. Σύντομα, θα έχω μια συζήτηση μαζί του. Πέρασα 2,5 πολύ όμορφα χρόνια στην Έβερτον. Έζησα υπέροχα στιγμές και γι' αυτό ευχαριστώ τον σύλλογο. Δεν ξέρω πότε θα αποχωρήσω, είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρω μαζί με την οικογένειά μου", κατέληξε ο Βέλγος πρώην άσος του Ολυμπιακού.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ