ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Το αντίο του Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα: "Μην κλαις γιατί τελείωσε, χαμογέλα γιατί συνέβη"

Οδυσσέας Βλαχοδήμος
Οδυσσέας Βλαχοδήμος PRINTSCREEN

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, λίγο αφότου ανακοινώθηκε από τη Νότιγχαμ, αποχαιρέτησε από τα social media τον κόσμο της Μπενφίκα και ευχαρίστησε άπαντες γι' αυτή την πενταετία.

Παίκτης της Νότιγχαμ είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος από την Παρασκευή (1/9), με την αγγλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του από την Μπενφίκα για τέσσερα χρόνια.

Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας, που αγωνίστηκε για μία πενταετία στους "αετούς" θέλησε να αποχαιρετήσει τον κόσμο της ομάδας από τα social media και να ευχαριστήσει άπαντες την αγάπη και τη στήριξή τους.

"Benfiquistas, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτό που νιώθω μετά από πέντε χρόνια που εκπροσωπώ την Μπενφίκα. Έπαιξα σε 225 αγώνες, τέσσερις τίτλοι, πολλές χαρές, αλλά και λύπη, πάντα όμως απόλυτη με αφοσίωση και δέσμευση στην Μπενφίκα.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, ειδικά σε όλους όσους ήταν συμπαίκτες μου, σε όλους όσους μας συνόδευαν σε καθημερινή βάση, και ακόμα περισσότερο στην Benfiquista Universe, που ήταν παρούσα παντού και πάντα με γέμιζε με αγάπη και στοργή.

Εύχομαι καλή τύχη στην Μπενφίκα. Για πάντα ένας από εσάς.

"Μην κλαις γιατί τελείωσε. Χαμογέλα γιατί συνέβη", έγραψε ο 29χρονος.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ