ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το 61% υπέρ της ΠΕΚ

Το 61% υπέρ της ΠΕΚ
Ελλάδα ψήφοι

Tα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του SPORT 24 σχετικά με την ΠΕΚ, της δίνουν στήριξη κατά 61%

Το ερώτημα της ψηφοφορίας ήταν το εξής: "Σαν φίλος του Παναθηναϊκού, ποια είναι η άποψη σου για την Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση";
"Είμαι σύμφωνος", "είμαι επιφυλακτκός", "είμαι αντίθετος", "δεν έχω άποψη ακόμη" ήταν οι τέσσερις επιλογές που είχαν οι αναγνώστες του SPORT 24, από τις απαντήσεις των οποίων γίνεται μια πρώτη διάγνωση για τις αντιδράσεις των Παναθηναϊκών στις τελευταίες εξελίξεις.

Η ψηφοφορία "φιλοξενήθηκε" στην πρώτη σελίδα του site από το βράδυ της Πέμπτης, ως το βράδυ της Παρασκευής, ακολουθώντας δηλαδή με διαφορά λίγων ωρών την συνέντευξη Τύπου του Ανδρέα Βγενόπουλου, που αποτέλεσε την "παρουσίαση" της ΠΕΚ. Στο ερώτημα απάντησαν περίπου 7.000 αναγνώστες που οδηγούν στα παρακάτω συμπεράσματα.

Στηρίζουν "Βγενό"

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος κι η Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση θα έβγαζε... κυβέρνηση. Το 61% των "πρασίνων" που πήραν μέρος στην άτυπη δημοσκόπηση απάντησαν "Είμαι σύμφωνος", εκφράζοντας τη στήριξη τους στην νέα προσπάθεια των επωνύμων φίλων της ομάδας. Δίχως βέβαια ν' αποκλείουμε ότι μπορεί, πέραν αυτού, ν' αποτελεί και αρνητική ψήφο στο υπάρχον διοικητικό status quo. Με αυτήν τους την επιλογή, δηλαδή, οι φίλαθλοι του "τριφυλλιού" να καυτηριάζουν τα λάθη του "Τζίγγερ" και να κάνουν γνωστά" τα παράπονα τους.

Η προτίμηση του "Είμαι σύμφωνος" είναι συντριπτικά μεγαλύτερη από το "είμαι αντίθετος", το οποίο επέλεξε το 15% του κοινού του SPORT 24. Το 1/4, δηλαδή, από αυτούς που έμειναν ικανοποιημένοι από αυτά που άκουσαν την περασμένη Πέμπτη από τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τους αδερφούς Γιαννακόπουλους, στηρίζουν τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και την υπάρχουσα τάξη πραγμάτων στον Παναθηναϊκό.

Το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό συγκέντρωσε η απάντηση "είμαι επιφυλακτικός". Συγκεκριμένα το 18% των αναγνωστών άκουσε με προσοχή, αλλα δεν πείστηκε από τις "προγραμματικές δηλώσεις" της Παναθηναϊκής Ενωτικής Κίνησης.

Αυτό το 18% θα μπορούσε να προστεθεί στο 15% και να εκφράσει το "αντιπολιτευτικό ρεύμα" της ψηφοφορίας, η οποία ολοκληρώνεται με το 5% των... αναποφάσιστων. Αυτό είναι και το ποσοστό όσων απάντησαν "δεν έχω άποψη ακόμη". Πρόκειται για την μερίδα που διστάζει να πάρει θέση και περιμένει να δει τα επόμενα επεισόδια του σίριαλ.

Από όλον τον κόσμο



Στην ψηφοφορία που περιστράφηκε γύρω από την ΠΕΚ πήραν μέρος αναγνώστες του SPORT 24 από όλες τις γωνιές του πλανήτη. Το 89% των απαντήσεων προήλθε -όπως είναι φυσικό- από την Ελλάδα, ενώ τη γνώμη τους με ένα "κλικ" εξέφρασαν αναγνώστες από την Αγγλία (2.28%), την Κύπρο (1.97%), τη Γερμανία (1.43%), τις Ηνωμένες Πολιτείες (1.20%).

Ανταπόκριση, πέρα από τις ευρωπαϊκές χώρες (Σουηδία, Ιρλανδία, Δανία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Αλβανία, Λουξεμβούργο), υπήρξε από την Αίγυπτο, την Αυστραλία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Κορέα, τον Καναδά, την Κίνα, την Νότια Αφρική, το Ισραήλ ακόμη και την... Ινδία.



Για την εύρυθμη λειτουργία της ψηφοφορίας, το SPORT 24 πλήρωσε και εξασφάλισε τη συνεργασία της Polldaddy.com, εκ των μεγαλυτέρων παρόχων αντίστοιχου λογισμικού στο διαδίκτυο. Την Polldaddy.com χρησιμοποιούν γνωστά ονόματα όπως το δίκτυο FOX, το PCWorld, το Wired και το TechCrunch.
























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ