ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το "10" το καλό

Το "10" το καλό
Ντιόγκο INTIME SPORTS

Ο Ντιόγκο πέρασε τα ιατρικά τεστ και πήρε το "10". "Ο.Κ" με Ανόρθωση. Ανησυχία για Νικοπολίδη

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός διάλεξε το "10", το οποίο έμεινε χωρίς κάτοχο, μετά την αποχώρηση του Λιονέλ Νούνιες για την Ιντεπεντιέντε. Πολλοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές έχουν φορέσει τη φανέλα με το "10" στον Ολυμπιακό και ο 21χρονος Ντιόγκο είναι σε θέση να ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες όλων στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.
Οι υπογραφές στο πενταετές συμβόλαιο του Βραζιλιάνου επιθετικού και τον Ολυμπιακό θα "πέσουν" την Πέμπτη (21/8), όταν και ο παίκτης θα βρεθεί στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ.

Έκλεισε το θέμα με τα εισιτήρια



Το πρόβλημα υπήρχε εδώ και ημέρες με τους ανθρώπους της Ανόρθωσης να κάνουν τα παράπονά τους και να προειδοποιούν πως θα φτάσουν μέχρι την UEFA αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα με τα εισιτήρια του επαναληπτικού στο Καραϊσκάκη. Τελικά, η υπόθεση έκλεισε ομαλά.

Οι Κύπριοι υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή με την οποία ενημερώνει πως θα δώσει 1050 εισιτήρια αντί για 1667 που δικαιούνται, αλλά χωρίς να αναφέρεται πότε θα γίνει η παραλαβή. Η διοίκηση της Ανόρθωσης προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τους ερυθρόλευκους, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό με αποτέλεσμα να στείλουν την επιστολή αυτούσια στην UEFA. Τελικά, ο Ολυμπιακός υπαναχώρησε και θα δώσει τα εισιτήρια κανονικά στην Ανόρθωση.

Αιμάτωμα ο Λέτο

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν την Τετάρτη (20/8) στις 10:30. Όσοι αγωνίστηκαν στο φιλικό παιχνίδι με την Αλ Χιλάλ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Λέτο έχει ένα αιμάτωμα στον δεξιό μηρό, το οποίο δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ ο Νικοπολίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Την Πέμπτη (21/8), οι ερυθρόλευκοι θα έχουν ρεπό, ενώ την Παρασκευή (22/8) θα προπονηθούν στις 08:30.

Προβληματισμός για Νικοπολίδη

Μπορεί ο τραυματισμός του Νικοπολίδη (στα πλευρά) κατά την διάρκεια της εφιαλτικής εκείνης νύχτας στο "Α. Παπαδόπουλος" κόντρα στην Ανόρθωση, να κρίθηκε επιπόλαιος, και το διάστημα που θα έπαιρνε στον έμπειρο κήπερ να επιστρέψει στις προπονήσεις να εκτιμήθηκε αρχικά σε 5 ημέρες με μια εβδομάδα, όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελαν στον Ολυμπιακό.

Ο βασικός γκολκήπερ του Ολυμπιακού, έπειτα από μια βδομάδα νιώθει ακόμα πόνους, με την παρουσία του στον επαναληπτικό του "Γ. Καραϊσκάκης" να κρίνεται αμφίβολη. Είναι σχεδόν βέβαιο μάλιστα, πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε με δεδομένη την μη εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Κόβατς (έχει ζητήσει να αποκτηθεί τερματοφύλακας) ακόμα και στο 100% να μην έχει φτάσει ο Νικοπολίδης, υπάρχει περίπτωση να τον χρησιμοποιήσει κόντρα στην Ανόρθωση καθώς δεν υπάρχει άλλη τόσο αξιόπιστη λύση για τα δοκάρια των "ερυθρολεύκων".

"Ελέ": "Θα με χαροποιούσε πιθανή επιστροφή"

Ο τερματοφύλακας της Σιένα, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα που ανδρώθηκε και πέρασε τα καλύτερα χρόνια της έως τώρα ποδοσφαιρικής του καριέρας. Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, ο Έλληνας πορτιέρο μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "NOVAΣΠΟΡ FM", λέγοντας χαρακτηριστικά:

" Σαν προοπτική το έχω ακούσει κι εγώ το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά δεν ξέρω κάτι επίσημο. Με πήραν πολλοί φίλοι μου όταν ακούστηκε και με χαροποίησε το γεγονός. Θα ήταν σαν να γυρίζει κάποιος σπίτι του. Έχω ένα καινούριο συμβόλαιο για δύο χρόνια με τη Σιένα. Μετά από τόσα χρόνια στο Καμπιονάτο έχω ωριμάσει και σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος και θα με χαροποιούσε πιθανή επιστροφή μου. Παίζοντας στον Ολυμπιακό από τα 18 μου πραγματοποίησα το όνειρό μου".

Και συμπλήρωσε: " Δεν νομίζω αν τεθεί ζήτημα να πάω στον Ολυμπιακό να είναι οικονομικό το πρόβλημα, γιατί έχω πολύ καλή σχέση με τους ανθρώπους της Σιένα. Μου είπαν πως είναι πολύ ευχαριστημένοι από εμένα σαν παίκτη και σαν άνθρωπο. Γι' αυτό μου έκαναν νέο συμβόλαιο με καλύτερους όρους. Αν γίνει πραγματικότητα αυτό που ακούγεται, θα σεβαστούν την επιθυμία μου".

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις καλοκαιρινές μεταγραφές του Ολυμπιακού: " Έκανε καλές μεταγραφές ο Ολυμπιακός. Η προσθήκη του Ντιόγκο είναι πολύ μεγάλη. Είναι καλό να έρχονται τέτοιοι παίκτες και για τον ελληνικό ποδόσφαιρο και για τον Ολυμπιακό, που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως κάνει πάντα τη μεγαλύτερη μεταγραφή στο τέλος".

Τέλος, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μίλησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για την αγωνιστική βελτίωσή του: " Από το ελληνικό ποδόσφαιρο μου έχουν λείψει ελάχιστα πράγματα. Υπάρχει μεγάλη διαφορά με το ιταλικό πρωτάθλημα σε όλη τη δομή, από το πιο μικρό πράγμα ως το πιο μεγάλο. Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό, δίνει μεγαλύτερη σημασία στην τακτική και έχουν πολύ καλή σχολή τερματοφυλάκων. Παίζοντας εκεί έγινα καλύτερος. Είναι φυσιολογικό να βελτιώνεται ο άνθρωπος. Γνωρίζω περισσότερο γιατί κάνω κάποια πράγματα, ενώ παλαιότερα λειτουργούσα περισσότερο με το ταλέντο".

*Ο Μίρνες Σίσιτς πέτυχε το δεύτερο γκολ της Εθνικής Σλοβενίας, σε φιλική αναμέτρηση με την Κροατία. Ο Σλοβένος ακραίος μέσος σκόραρε στο 59', κάνοντας το 2-1 για την ομάδα της χώρας του, η οποία, όμως, γνώρισε την ήττα με σκορ 3-2.

*" Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φίλους της ομάδος ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2008-2009, θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 22.08.2008 (στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης", είσοδος VIP - αίθουσα γραφείων UEFA). Ώρες λειτουργίας: 10.00 - 18.00".






























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ