ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τινάζει τη μπάνκα για Στέρλινγκ η Γιουβέντους!

Τινάζει τη μπάνκα για Στέρλινγκ η Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια σε περίπτωση φυγής του Πογκμπά και σύμφωνα με αποκάλυψη της "Sun" θα κάνει σούπερ οικονομική πρόταση στη Λίβερπουλ για τον Ραχίμ Στέρλινγκ.

Όσο ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν έρχεται σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την ανανέωση του συμβολαίου του (λήγει το 2017), τόσο θα ανοίγει η όρεξη των υποψηφίων μνηστήρων, με τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παρακολουθούν μάλιστα με ιδιαίτερη... θέρμη την περίπτωσή του.

Δεν είναι όμως οι μόνες. Σύμφωνα με σημερινή αποκάλυψη της αγγλικής εφημερίδας "Sun" στο κόλπο της απόκτησης του Άγγλου διεθνούς επιθετικού θα μπει και η Γιουβέντους, στην περίπτωση που μπουν πολλά χρήματα στα ταμεία της από την πώληση του Πολ Πογκμπά.

Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας είναι διατεθειμένη να προσφέρει 50.000.000 λίρες (ήτοι 70.000.000 ευρώ) για να ντύσει στα ασπρόμαυρα τον 20χρονο άσο με τις ρίζες από τη Τζαμάικα, χρήματα που θα είναι λίγο λιγότερα από όσα αναμένεται να εισπράξει αν αφήσει ελεύθερο τον Πολ Πογκμπά αυτό το καλοκαίρι.

Τινάζει τη μπάνκα για Στέρλινγκ η Γιουβέντους!

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ και το ενδεχόμενο μπάσιμο της Γιουβέντους για τον 20χρονο άσο της Λίβερπουλ μπαίνουν στο μικροσκόπιο της "Sun" στο σημερινό της πρωτοσέλιδο

Το τεράστιο συν του Στέρλινγκ -πέρα φυσικά από τα σπουδαία αθλητικά του προσόντα και την ηλικία του- είναι πως μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα πλάγια (είτε δηλαδή σε σύστημα 3-5-2 είτε σε σύστημα 4-3-3), υπάρχει όμως και η περίπτωση η "βέκια σινιόρα" να μην δώσει σε έναν μόνο παίκτη τα χρήματα που θα πάρει από την πώληση του Πογκμπά αλλά να τα "σπάσει" για περισσότερες προσθήκες στο ρόστερ της.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ