STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Την Μ.Δευτέρα τα σπουδαία

Την Μ.Δευτέρα τα σπουδαία
Σουπερ Λιγκα σημα λογοτυπο

Την Μεγάλη Δευτέρα η απόφαση του CAS και η συνεδρίαση του Δ.Σ για επικύρωση της βαθμολογίας

Την ίδια ώρα σύμφωνα με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του CAS, η απόφαση για την αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η πλευρά του Απόλλωνα Καλαμαριάς θα πρέπει να αναμένεται την Μεγάλη Δευτέρα.
" Τα επιχειρήματα των αντίδικων σχετικά με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που υπέβαλε ο Απόλλωνας Καλαμαριάς κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του Ολυμπιακού ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας στις 17 Απριλίου.

Η επιτροπή του CAS συνεδριάζει για το θέμα αλλά δεν αναμένεται να εκδώσει απόφαση για την υπόθεση πριν από τις 21 Απριλίου 2008", αναφέρει πιο χαρακτηριστικά.

Η συνεδρίαση ήταν μαραθώνια την Πέμπτη καθώς ξεκίνησε νωρίς το πρωί στη Λωζάννη και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ.

Το δικαστήριο έκανε δεκτές τις παρεμβάσεις του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.Παράλληλα η ΕΠΟ αποδέχθηκε την αρμοδιότητα του CAS για την υπόθεση.

Eξάλλου απορρίφθηκαν οι ενστάσεις του Ολυμπιακού. Η πρώτη ήταν για αναρμοδιότητα του δικαστηρίου και η δεύτερη για μη παράσταση της πλευράς του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Οι δικαστές δεν έκρυψαν την έκπληξή τους για την προσφυγή όλων στο CAS, αλλά και ρώτησαν να μάθουν για ποιο λόγο εκδήλωσαν πρόθεση να παρασταθούν τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που γίνει δεκτή η αίτηση των "Πόντιων" δεν θα μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία με αποτέλεσμα να είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην διεξαχθούν τα πλέι οφ. Πιο αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης στο διοικητικό συμβούλιο της Super League είναι:

1) Επικύρωση Βαθμολογίας Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ 2007-2008

2) Τροποποίηση στο Κανονισμό Ιδιότητας Μετεγγραφών

3) Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ UEFA-FIFA-Oμοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων

4) Εφαρμογή Προγράμματος Αδειοδότησης για Αγωνιστική Περίοδο 2008-2009

5) Διάφορα






















TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ