ΝΟΡΙΤΣ

Times: "Φαβορί ο Λάμπαρντ για τον πάγκο της Νόριτς"

Ο Φρανκ Λάμπαρντ ως προπονητής της Τσέλσι στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα
Ο Φρανκ Λάμπαρντ ως προπονητής της Τσέλσι στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα © 2020 RICHARD HEATHCOTE / AP IMAGES

Ο Φρανκ Λάμπαρντ παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί για την τεχνική ηγεσία της Νόριτς των Γιαννούλη και Τζόλη, έπειτα από την απόλυση του Ντάνιελ Φάρκε το Σάββατο (6/11), σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sunday Times. Τη λίστα συμπληρώνουν οι Λουσιέν Φαβρ, Στιβ Μπρους και Τζον Τέρι.

Ο Ντάνιελ Φάρκε κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο της Νόριτς στην αναμέτρηση με την Μπρέντφορντ (1-2) το βράδυ του Σαββάτου (6/11). Λίγη ώρα μετά το φινάλε του αγώνα και αφού είχε παραχωρήσει ήδη συνέντευξη τύπου, ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τους πρώτους υποψήφιους διαδόχους να κάνουν ήδη την εμφάνισή τους στον κυριακάτικο Τύπο.

Παρότι η ομάδα των Χρήστου Τζόλη και Δημήτρη Γιαννούλη πέτυχε την πρώτη νίκη της στην Premier League στο εκτός έδρας ματς με την Μπρέντφορντ, η κακή πορεία της έως σήμερα, με μόλις πέντε βαθμούς, έφεραν την απόλυση του Γερμανού κόουτς.

Με το διάλειμμα των εθνικών ομάδων ο σύλλογος έχει χρόνο να αναζητήσει τον επόμενο προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας πριν από τον αγώνα με τη Σαουθάμπτον στις 20 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sunday Times, ο -άλλοτε τεχνικός της Τσέλσι- Φρανκ Λάμπαρντ είναι το μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί τον Φάρκε, ενώ τη λίστα των υποψηφίων συμπληρώνουν ο, πρόσφατα απολυμένος από τη Νιούκαστλ κόουτς, Στιβ Μπρους, ο Ελβετός Λουσιέν Φαβρ, ο οποίος απουσιάζει από τους πάγκους από τον Δεκέμβριο του 2020 όταν και η Ντόρτμουντ προχώρησε στην ολοκλήρωση της συνεργασίας του και τέλος, ο Τζον Τέρι, που διατέλεσε βοηθός προπονητή στην Άστον Βίλα την τριετία 2018/21.

TAGS ΝΟΡΙΤΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ