ΝΟΡΙΤΣ

Η Νόριτς των Γιαννούλη και Τζόλη απέλυσε τον Φάρκε

Ο προπονητής της Νόριτς, Ντανιέλ Φάρκε στη διάρκεια του αγώνα με τη Λίβερπουλ για την Premier League | 14 Αυγούστου 2021
Ο προπονητής της Νόριτς, Ντανιέλ Φάρκε στη διάρκεια του αγώνα με τη Λίβερπουλ για την Premier League | 14 Αυγούστου 2021 © 2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Ντάνιελ Φάρκε αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Νόριτς, με τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου λίγη ώρα μετά την πρώτη νίκη της ομάδας στην Premier League να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Γερμανό κόουτς.

Το ματς κόντρα στην Μπρέντφορντ στην Premier League είναι το τελευταίο που η Νόριτς παρατάχθηκε στον πάγκο της με τον Ντάνιελ Φάρκε, καθώς λίγες ώρες μετά οι "μέλισσες" ανακοίνωσαν πως δεν θα συνεχίσουν με τον Γερμανό κόουτς στην τεχνική ηγεσία.

Η ομάδα των Δημήτρη Γιαννούλη και Χρήστο Τζόλη πλέον αναζητά τον αντικαταστάτη του Φάρκε, ο οποίος απολύθηκε παρότι τα "καναρίνια" πέτυχαν ένα σπουδαίο διπλό με 2-1 και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στην Premier League. Ο 45χρονος αποχωρεί από τον πάγκο της Νόριτς έπειτα από τεσσεράμισι χρόνια στο "τιμόνι" της ομάδας, έχοντας απολογισμό 88 νίκες, 47 ισοπαλίες και 73 ήττες.

Τα "καναρίνια" βρίσκονται στο τέλος της βαθμολογικής κατάταξης του αγγλικού πρωταθλήματος, μετρώντας μόλις πέντε βαθμούς, ενώ σημείωσαν νίκη έπειτα από εννέα σερί ματς σε Premier League και Carabao Cup.

TAGS ΝΟΡΙΤΣ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ