ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Τι θα κάνει η Κ19 της Φενέρμπαχτσε στο Σούπερ Καπ με την Γαλατάσαραϊ: Τέσσερα πιθανά σενάρια

Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε πανηγυρίζουν μετά από ματς κόντρα στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για το Conference League | 14 Μαρτίου 2024
Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε πανηγυρίζουν μετά από ματς κόντρα στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για το Conference League | 14 Μαρτίου 2024 @2024 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Η Fanatik παρουσίασε τέσσερα σενάρια για το πώς θα κατέβει η Κ19 της Φενέρμπαχτσε στο Σούπερ Καπ απέναντι στην Γαλατάσαραϊ.

Την Κυριακή (7/4, 21:30) η Φενέρμπαχτσε και η Γαλατάσαραϊ θα αναμετρηθούν στην Σανλιούρφα για του τουρκικό Σούπερ Καπ. Η Φενέρ, μετά και την έκτακτη Γενική Συνέλευση, αποφάσισε πως θα κατέβει στο παιχνίδι με την Κ19 στην "σκιά" των επεισοδίων στο παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ.

Η Φενέρμπαχτσε δεν ήθελε να γίνει το παιχνίδι την Κυριακή (7/4), δεδομένου πως την Πέμπτη (11/4) φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης για τα προημιτελικά του Conference League, ενώ ζήτησε και ορισμό ξένο διαιτητή, αίτημα που δεν ικανοποίησε η Ομοσπονδία, ορίζοντας τον Βολκάν Μπαγιαρσλάν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Ερόλ Μπιλετσίκ ανέφερε: "Θα κατέβουμε με την Κ19 και δεν θα είναι παιχνίδι 90 λεπτών".

Τα τέσσερα σενάρια σύμφωνα με την Fantatik

Η Fanatik με δημοσίευμά της την Παρασκευή (5/4) προσπάθησε να αποκρυπτογραφήσει ποια θα είναι η στάση της Φενέρμπαχτσε την Κυριακή, παρουσιάζοντας τέσσερα πιθανά σενάρια.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως ένα σενάριο είναι να κατέβει με το μίνιμουμ παικτών που προβλέπει ο κανονισμός, δηλαδή εννέα. Μόλις ξεκινήσει το ματς, θα τραυματιστούν τρεις, στον αγωνιστικό χώρο θα υπάρχουν λιγότεροι από επτά παίκτες και έτσι το ματς δεν θα μπορεί να γίνει. Σε αυτή την περίπτωση η Φενέρ δεν θα αντιμετωπίσει κυρώσεις.

Ένα άλλο σενάριο είναι οι ποδοσφαιριστές να μην επιστρέψουν να συνεχιστεί το παιχνίδι, γεμίζοντας με κάρτες και αποβολές, προκαλώντας τον διαιτητή με ειρωνικά χειροκροτήματα ή άλλες παρόμοιες ενέργειες. Σκοπός ξανά να μείνουν λιγότεροι από επτά ποδοσφαιριστές.

Το τρίτο σενάριο είναι η αποχώρηση μόλις ξεκινήσει το ματς. Σε αυτή την περίπτωση η Γαλατάσαραϊ θα πάρει το ματς στα χαρτιά με 3-0, ενώ η Φενέρμπαχτσε θα τιμωρηθεί από την TFF.

Το τελευταίο σενάριο αναφέρει πως η Κ19 της Φενέρμπαχτσε δεν θα παίξει καθόλου. Αυτό σημαίνει πως σύμφωνα με τους κανονισμούς θα υπάρξει αποβολή από το τουρκικό Κύπελλο και το Σούπερ Καπ την επόμενη σεζόν. Βέβαια, να θυμίσουμε πως η Φενέρ έχει αποφασίσει να μην συμμετάσχει στο Κύπελλο για τις δύο επόμενες χρονιές.

Τέλος, την ίδια μέρα του Σούπερ Καπ, η Κ19 της Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει την Γκιρεσουνσπόρ για το πρωτάθλημα, με την Φενέρ να μην έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνει. Άρα δεν αποκλείεται να "μοιράσει" τους παίκτες. Οι επόμενες ώρες θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, για το ποια θα είναι η στάση της ομάδας και αν τελικά θα τηρήσει την "υπόσχεσή" της.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ