ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Η Φενέρμπαχτσε θα παίξει με την Κ19 τον αγώνα Σούπερ Καπ πριν τον Ολυμπιακό

Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε στο ματς κόντρα στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για το Conference League | 14 Μαρτίου 2024
Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε στο ματς κόντρα στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για το Conference League | 14 Μαρτίου 2024 @2024 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Η Φενέρμπαχτσε αποφάσισε να παίξει τον αγώνα Σούπερ Καπ με τη Γαλατασαράι με την Κ19 πριν από την πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο λόγος είναι ότι δεν ορίστηκε ξένος διαιτητής, αλλά και ότι δεν είναι σύμφωνοι με αυτή την ημερομηνία του αγώνα.

Η Φενέρμπαχτσε σε συνέχεια των χθεσινών αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης, ενήμερωσε την τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ότι τον αγώνα Σούπερ Καπ με τη Γαλατασαράι θα τον δώσει με την Κ19. Αυτός ο αγώνας έχει οριστεί για τις 7 Απριλίου, ενώ στις 11/4 ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Η αντίπαλος των ερυθρολεύκων στα προημιτελικά του Conference League αντιδρά στο γεγονός ότι δεν ορίστηκε ξένος διαιτητής στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ δεν ήταν σύμφωνοι με τη διεξαγωγή του αγώνα την προσεχή Κυριακή. Μάλιστα η γενική συνέλευση τη Φενέρμπαχτσε εξουσιοδότησε την ομάδα είτε να παίξει με την Κ19 το σούπερ καπ είτε να μην αγωνιστεί καθόλου, αλλά τελικά αποφάσισε το πρώτο.

Παράλληλα αποφάσισαν να μην αγωνιστούν στο Κύπελλο Τουρκίας τις επόμενες δύο σεζόν (ήταν κι αυτό μέσα στις αποφάσεις της χθεσινής ΓΣ).

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ