ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Αυτές είναι οι τέσσερις αποφάσεις που πήρε η Γενική Συνέλευση

Φενέρμπαχτσε: Αυτές είναι οι τέσσερις αποφάσεις που πήρε η Γενική Συνέλευση

Η Γενική Συνέλευση της Φενέρμπαχτσε προχώρησε στην ψήφιση τεσσάρων αποφάσεων, με το Διοικητικό Συμβούλιο να έχει το "οκ" για να τις φέρει εις πέρας.

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Φενέρμπαχτσε με τη συμμετοχή πάνω από 25.000 οπαδών στο Σουκρού Σαράτσογλου. Ο Αλί Κοτς τόνισε πως η απόφαση για απόσυρση από το πρωτάθλημα θα αποφασιστεί σε νέα Γ.Σ. μετά το τέλος της σεζόν, ωστόσο πάρθηκαν τέσσερις άλλες αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, η Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε την διοίκηση της Φενέρμπαχτσε να προχωρήσει στην υλοποίηση των παρακάτω αποφάσεων:

  • Να μην αγωνιστεί στον αγώνα του Σούπερ Καπ (7/4) ή να παίξει με την Κ19, εκτός εάν αναβληθεί σε άλλη ημερομηνία και οριστεί ξένος διαιτητής.
  • Μη συμμετοχή στο Κύπελλο Τουρκίας για τις επόμενες δύο σεζόν ή συμμετοχή με την K19.
  • Να ξεκινήσει η δόμηση και οργάνωση ποδοσφαιρικού συλλόγου στο εξωτερικό, ανεξάρτητα από τις αποφάσεις για τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες στην Τουρκία.
  • Υποβολή αιτήσεων στα αρμόδια συμβούλια της UEFA και τις FIFA, ώστε να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες εξαιτίας του σημείου στο οποίο έχει φτάσει το τουρκικό ποδόσφαιρο λόγω των παρεμβάσεων που έγιναν εκτός των ποδοσφαιρικών φορέων.
TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ