ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τη Δευτέρα στην Αθήνα ο Εσιέν

AC Milan's Michael Essien controls the ball during their Italian Serie A soccer match against Napoli at San Paolo stadium in Naples February 8, 2014. REUTERS/Giampiero Sposito (ITALY  - Tags: SPORT SOCCER)
Εσιέν REUTERS

Ο Μάικλ Εσιέν αναμένεται το βράδυ της Δευτέρας για να έχει τον τελικό κύκλο επαφών του με τον Παναθηναϊκό. Για επίσημη πρόταση στη Μάλμε για τον Χελάντερ γράφουν οι Σουηδοί.

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Μάικλ Εσιέν στον Παναθηναϊκό. Όπως είναι γνωστό οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε προφορικό επίπεδο και πλέον αυτό που απομένει είναι να τα πουν από κοντά και ο 32χρονος μέσος να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Αυτό θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες αφού ο πρώην μέσος της Μίλαν έρχεται στη χώρα μας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Εσιέν θα έρθει στη χώρα μας τη Δευτέρα (πιθανότατα το βράδυ) και θα ακολουθήσει από κοντά ο κύκλος των επαφών του με τους πράσινους.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα σε προφορικό επίπεδο, υπήρξε μια εμπλοκή στην διάρκεια της Πέμπτης αλλά τελικά ξεπεράστηκε και αυτή και ο Γκανέζος αμυντικός μέσος θα περάσει και από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Αν όλα πάνε καλά, ο Εσιέν θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό το οποίο θα έχει διάρκεια δύο ετών.

"Είμαστε κοντά και μένει να ολοκληρωθούν κάποιες λεπτομέρειες" έλεγαν από τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της παρουσίασης του Βέμερ δείχνοντας να μην ανησυχούν από τα ρεπορτάζ που έβγαιναν από Τουρκία, Αγγλία και Αμερική για προτάσεις στον Γκανέζο άσο.

"Επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Χελάντερ"

Η μεταγραφική αναζήτηση του Παναθηναϊκού συνεχίζεται και στο πράσινο στρατόπεδο εξετάζουν πολλές περιπτώσεις.

Την Παρασκευή ο Φίλιπ Χελάντερ μίλησε αποκλειστικά στο Sport24.gr και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Οι Σουηδοί και για την ακρίβεια το κανάλι "fotbollskanalen" προχώρησε ένα βήμα παραπάνω.

Ο αρμόδιος ρεπόρτερ της Μάλμε, Αντρέας Σαντμπεργκ, αποκάλυψε ότι υπάρχει πρόταση του Παναθηναϊκού στη Μάλμε ύψους 350.000 ευρώ με τη σουηδική ομάδα να διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης. Μία πρόταση την οποία φέρονται να σκέφτονται οι άνθρωποι της Μάλμε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ