ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας για όσα έγιναν στην Πάτρα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ρεπόρτερ του Sport24 Radio 103,3 Παναγιώτης Αντωνόπουλος μιλώντας στην εκπομπή "Ανατροπή και πέναλτι" ανέφερε τι περιγράφει η έκθεση της αστυνομίας για όσα έγιναν στην Πάτρα στο περιθώριο του αγώνα Παναχαϊκή - Ολυμπιακός και οδήγησαν στην διακοπή της αναμέτρησης.

Ευθύνες για τον Ολυμπιακό σχετικά με όσα έγιναν στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή επιρρίπτει η έκθεση της αστυνομικής διεύθυνσης Αχαΐας σύμφωνα με όσα μετέφερε στον αέρα του Sport24 Radio 103, ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος.

Μιλώντας στην εκπομπή "Ανατροπή και Πέναλτι" τόνισε τα βασικότερα σημεία της έκθεσης βάσει της οποίας αναμένεται να κληθεί σε απολογία ο Ολυμπιακός, ενώ αντίθετα δεν αναφέρει το παραμικρό για την γηπεδούχο Παναχαϊκή. Σχετικά με τη ρίψη χημικών η αστυνομία υποστηρίζει πως έγινε εκτός του Παμπελοποννησιακού.

Μεταξύ άλλων σημείωσε:

"Η Αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας έχει στείλει έκθεση ρίχνει αρκετά βάρη στον Ολυμπιακό και αναφέρει ότι υπήρξε αναταραχή που ξεκίνησε από οπαδό άλλης ομάδας και τον κυνήγησαν μέσα στον χώρο, στην κερκίδα που ήταν οι φίλοι του Ολυμπιακού, και τα επεισόδια εξαπλώθηκαν και εκτός με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό. Ρίχνει αρκετά βάρη στους οπαδούς του Ολυμπιακού...".

Και συμπλήρωσε: "Τα αντικείμενα που έπεφταν απ' έξω προς τα μέσα ήταν, επίσης, από οπαδούς του Ολυμπιακού. Αυτή είναι η δική μου πληροφόρηση".

Για τα ρίψη χημικών, πρόσθεσε: "Τα χημικά όπως έχω μάθει, δεν ξέρω αν το λέει η έκθεση της αστυνομίας, αλλά με βάση τη δική μου πληροφόρηση ρίχθηκαν έξω από το Παμπελοπονησιακό στάδιο από την αστυνομία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ