ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θρασύβουλος-Παναθηναϊκός 0-1

Θρασύβουλος-Παναθηναϊκός 0-1
Παναθηναϊκός πανηγυρική για ΣΩΚ

Αν και κουρασμένος ο ΠΑΟ νίκησε με 1-0 (13' Σαλπιγγίδης) στην Φυλή τον υποβιβασμένο Θρασύβουλο

Σ' ένα παιχνίδι που "αυτοσκοπός" και των δύο ομάδων ήταν να παίξουν ελεύθερα, αλλά με τους "πράσινους" να θέλουν περισσότερο τους τρεις βαθμούς της νίκης, κατάφεραν και την πήραν και σκαρφάλωσαν μόνοι πλέον στην δεύτερη θέση μετά την απώλεια του ΠΑΟΚ, στην Λάρισα.
Οι παίκτες του Τεν Κάτε "κυνήγησαν" από νωρίς το γκολ και τα κατάφεραν στο 13' μετά από υπόδειξη πέναλτι του κ. Κύρκου, σε ανατροπή του Πεσάνια στον Σαλπιγγίδη. Ο αρχηγός των φιλοξενούμενων σκόραρε το όγδοο φετινό του γκολ, το σκορ αυτό (0-1) έμεινε ως το φινάλε, χαρίζοντας έτσι άλλη μια νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ, στο "τριφύλλι", την ώρα που και μαθηματικά ο Θρασύβουλος υποβιβάστηκε στην Β' Εθνική.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θρασύβουλος (Σάκης Τσιώλης): Πεσάνια, Λιαπάκης, Μίχος, Μαρτορέλ, Σωτήρχος, Κατσίκης (82' Σερέπας), Χλωρός (62' Παναγιωτάκος), Αμπράμοβιτς, Μπαριέντος (56' Ουέλιγκτον), Τσιώλης, Μανωλάς.

Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Σπυρόπουλος, Νίλσον, Σαριέγκι, Βύντρα, Σιμάο, Μάτος (40' Ντέιβιντ), Νίνης (76' Κλέιτον), Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Πετρόπουλος (67' Ρουκάβινα).

Διαιτητής: Κύρκος (Ηπείρου)

Βοηθοί διαιτητή: Θανασακούδης (Θεσ/κης), Βελούδης (Θεσ/κης)

Κίτρινες κάρτες: Πεσάνια, Τσιώλης, Σωτήρχος, Μανωλάς / Χριστοδουλόπουλος, Βύντρα

Κόκκινες κάρτες: -

Με μια ματιά
Απελευθερωμένος από το βαθμολογικό άγχος, έχοντας αποχαιρετήσει ουσιαστικά την μεγάλη κατηγορία, ο Θρασύβουλος παρουσιάστηκε με αρκετά νέα πρόσωπα στο σχήμα του κόντρα στον Παναθηναϊκό και με "πορτοκαλί" εμφανίσεις λόγω της ίδιας απόχρωσης με τους φιλοξενούμενους. Ο Σάκης Τσιώλης προτίμησε ένα σχήμα σε 4-3-3 και τους Χλωρό, Αμπράμοβιτς και Μπαριέντος στην γραμμή κρούσης των γηπεδούχων.

Με πολλά νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα παρέταξε το "τριφύλλι" ο Χενκ Τεν Κάτε, αφού οι τραυματισμοί βασικών στελεχών ανάγκασε τον Ολλανδό τεχνικό με δεδομένη και την κούραση από το ματς της Τρίτης με την Βιγιαρεάλ να προβεί σε αλλαγές.

Στην άμυνα του "τριφυλλιού" ο Σπυρόπουλος επέστρεψε στα αριστερά με τον Βαζβίνιακ να μένει στον πάγκο και τους Νίλσον (δεξιά), Βύντρα και Σαριέγκι να συμπληρώνουν την τετράδα της άμυνας. Στην μεσαία γραμμή την θέση του Ζιλμπέρτο Σίλβα πήρε ο Μάτος στο πλευρό του Σιμάο ενώ στα άκρα ήταν οι Νίνης και Σαλπιγγίδης με τον Χριστοδουλόπουλο να έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Πετρόπουλο που ήταν προωθημένος.

Με περισσότερη διάθεση εμφανίστηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού από την έναρξη του αγώνα, αφού μόλις στο 2', απείλησαν για πρώτη φορά την αντίπαλη εστία, όταν το σουτ του Χριστοδουλόπουλου, απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Πεσάνια.

Ιδια αντίδραση και για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα στο 9' σε σουτ του Νίνη, από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στην αντεπίθεση, οι γηπεδούχοι έφτασαν για πρώτη φορά στην εστία του Γκαλίνοβιτς και "άγγιξαν" το γκολ όταν μετά την κεφαλιά πάσα του Αμπράμοβιτς και την αδράνεια του Σαριέγκι, ο Χλωρός πλάσαρε αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και πέρασε μόλις άουτ.

Στο 11' ένα φάουλ που εκτέλεσε ο Σαλπιγγίδης πέρασε ψηλά άουτ, αναγκάζοντας τον Φαν Ντερ Λεμ να σηκωθεί και να δώσει ορισμένες οδηγίες στους επιθετικούς του Παναθηναϊκού και τον τρόπο που κινούνταν γύρω από την αντίπαλη άμυνα. Αυτό φαίνεται να έπιασε τόπο, αφού δύο λεπτά αργότερα (13'), ο Νίνης βρήκε τον Σαλπιγγίδη μέσα στην περιοχή εκείνος ανατράπηκε από τον Πεσάνια και ο κ. Κύρκος υπέδειξε άμεσα το σημείο του πέναλτι.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο αρχηγός των "πράσινων", Δημήτρης Σαλπιγγίδης που νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και άνοιξε μέσα σε χλιαρούς πανηγυρισμούς από την εξέδρα το σκορ για τον Παναθηναϊκό.

Η απάντηση των γηπεδούχων, ήταν άμεση αλλά χωρίς ευτυχή κατάληξη. Στο 18', ο Κατσίκης έκανε το φάουλ ο Μανωλάς πήδηξε πιο ψηλά και πήρε την κεφαλιά, ωστόσο με εντυπωσιακή επέμβαση ο Γκαλίνοβιτς απομάκρυνε σωτήρια πάνω στην γραμμή σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 28' σέντρα του Χριστοδουλόπουλου από τα αριστερά, ο Νίνης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και την "τσιμπάει" στέλνοντάς την στα δίχτυα του Πεσάνια. Ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ ως οφσάϊντ μετά από υπόδειξη του βοηθού του, κάτι που ωστόσο δεν ισχύει αφού ο Τσιώλης καλύπτει τον αντίπαλο του, κάτι που δεν το είδε ο α' βοηθός.

Στην επίθεση των γηπεδούχων στο επόμενο λεπτό (29') οι παίκτες του Τσιώλη ήταν και πάλι άτυχοι. Μετά από μονομαχία του Βύντρα με τον Αμπράμοβιτς, ο επιθετικός του Θρασύβουλου, ξεπέρασε τον αντίπαλό του και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του "τριφυλλιού" με τον Γκαλίνοβιτς να παρακολουθεί την πορεία της.

Πέντε λεπτά πριν την λήξη του πρώτου μέρους, ο Χενκ Τεν Κάτε έκανε την πρώτη του αλλάγή αναγκαστικά με τον Μάτος να έχει πρόβλημα και τον Ντέιβιντ να περνάει στην θέση του και να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με την "πράσινη" φανέλα. Στο ίδιο λεπτό με την αλλαγή οι φιλοξενούμενοι απέιλησαν όταν μετά από σέντρα του Χριστοδουλόπουλου, ο Πετρόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Πεσάνια έδιωξε σε κόρνερ.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο, ο Κατσίκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ (44') και ο Χλωρός (45') που τον πρόλαβε ο Σιμάο, προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση για τους γηπεδούχους, χωρίς επιτυχία.

Με την έναραξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Χενκ Τεν Κάτε διαμαρτυρήθηκε έντονα όταν στην πρώτη φάση των παικτών του ο Σαλπιγγίδης (47') φάνηκε να ανατρέπεται από τον Μαρτορέλ, ωστόσο ο κ. Κύρκος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι με τον Ολλανδό να έχει φτάσει στην γραμμή του πλάγιου άουτ και να διαμαρτύρεται, κάτι που έκανε και ο Σαλπιγγίδης.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό και ενώ οι "πράσινοι" είχαν μπει και πάλι δυνατά και "ζεστά" στο παιχνίδι, ο Σαλπιγγίδης πραγματοποίησε από αριστερά την σέντρα και ο ανενόχλητος Χριστοδουλόπουλος έκανε την κεφαλιά στέλνοντας όμως την μπάλα μόλις άουτ, από το ύψος της μικρής περιοχής.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στην επανάληψη, σχεδόν ένα τέταρτο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, όταν στο 56' μετά το γύρισμα του Χλωρού από τα δεξιά, ο Σωτήρχος προσπάθησε ανεπιτυχώς να στείλει την μπάλα προς την εστία, και ο Μπαριέντος στην πορεία της μπάλας έπιασε την κεφαλιά αλλά η προσπάθειά του Αργεντίνου επιθετικού κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γκαλίνοβιτς.

Το ματς στην συνέχεια δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας και οι δύο προπονητές προσπάθησαν να κάνουν διορθωτικές κινήσεις από τους πάγκους για να αλλάξουν λίγο την εικόνα των δύο ομάδων. Στο 64', δίκαια οι ιθύνοντες του Θρασύβουλου διαμαρτυρήθηκαν απ' ότι φαίνεται για κόκκινη κάρτα στον Λουκά Βύντρα, ο οποίος σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι και ενώ ο αντίπαλός του ήταν σε προφανή θέση για γκολ, αλλά ο διαιτητής Κύρκος του έδειξε την κίτρινη κάρτα.

Στην συνέχεια, ο Σάκης Τσιώλης έριξε στο ματς τον Ουέλιγκτον για να δώσει περισσότερη ποιότητα στην επιθετική του γραμμή, αποσύροντας τον Μπαριέντος ενώ λίγο αργότερα απέσυρε και τον "κουρασμένο" Χλωρό βάζοντας στο ματς τον Παναγιωτάκο.

Στην αντίπερα όχθη, ο Τεν Κάτε έβγαλε από την αναμέτρηση πρώτα τον Πετρόπουλο και μετά τον Νίνη και έβαλε τους Ρουκάβινα και Κλέιτον για να δώσει περισσότερη πνοή στην επιθετική του γραμμή και κυρίως στην δεξιά πλευρά.

Το ματς κυλούσε με τους "πράσινους" να έχουν μια άκαρπη υπεροχή στο παιχνίδι αναζητώντας το δεύτερο γκολ που θα "κλείδωνε" το ματς, ωστόσο δεν είχαν σωστή τελική πάσα παρά τις προσπάθεις από τους Χριστοδουλόπουλο και Κλέιτον. Από την άλλη, οι "πορτοκαλί" καραδωκούσαν για να βγουν σε κάποια ξαφνική αντεπίθεση ωστόσο, η αντίπαλη άμυνα κρατούσε μακρυά τους επιθετικούς του Τσιώλη.

Στο 82' και μετά από αρκετή ώρα, οι παίκτες του Τεν Κάτε απείλησαν και πάλι με τον Σαλπιγγίδη, τον κορυφαίο παίκτη του Παναθηναϊκού, που μετά την πάσα του Σιμάο, σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, η συνεργασία των Βραζιλιάνων, Κλέιτον και Ντέιβιντ δεν είχε ευτυχή κατάληξη, όταν το "τακουνάκι" του δεύτερου, μετά την πάσα του πρώτου σταμάτησε στην αγκαλιά του Πεσάνια, ουσιαστικά στην τελευταία καλή φάση του αγώνα.

Συνέντευξη Τύπου
Σάκης Τσιώλης: " Για μια ακόμη φορά ο Θρασσύβουλος στάθηκε αξιοπρεπής στο γήπεδο, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως κάναμε με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Φεύγουμε όμως και πάλι πικραμένοι αφού κάναμε τέσσερις φάσεις και θα μπορούσαμε να ΄έχουμε πετύχει ένα γκολ, Αυτός είναι ο σκοπός του Θρασύβουλου να εκπροσωπεί την πόλη του επάξια. Ο Θρασύβουλος βάζει τα θεμέλια να γίνει πιο δυνατός και αυτό προς απάντησει σε δημοσίευμα, που υπήρχε μέσα στην εβδομάδα.

Ο Θρασύβουλος δεν έχει κανέναν προπονητή ανάγκη. Οι εμεπιείες που πήραμε όλο αυτό το διάστημα και σε πρωτάθλημα και σε Κύπελλο, θα βοηθήσουν σημαντικά. Η διοίκηση έχει δημιουργήσει μια υγιέστατη ομάδα και έχει ρομαντικούς παράγοντες που αγαπούν την ομάδα που έχουν.

".

Χενκ Τεν Κάτε: " (για έλλειψη κινήτρου για ματς...) Πολλοί παράγοντες μαζί, γενικότερες συνθήκες. Πριν από 3 μέρες είμασταν μπροστά σε 70.000 οπαδούς στο ΟΑΚΑ και σήμερα εδώ τελείως διαφορετική εικόνα και με έναν αντίπαλο χωρίς κίνητρο. Χασαμε ευκαιρίες, είμαι χαρούμενος με την νίκη γιατί το πρώτο ματς μετά από μια μεγάλη απογοήτευση όπως η ήττα από την Βιγιαρεάλ, αναμένονταν δύσκολο.

Σε ότι αφορά το ματς και ο αγωνιστικός χώρος σε στέλνει σε μακρινές μπαλιές και ο αντίπαλος, έπαιζε με τέτοιο τρόπο και υπήρχαν κίνδυνοι. Σημασία έχει η νίκη. Δείτε και εσείς που είστε τώρα. Τι συναισθήματα υπήρχαν την Τρίτη και που είστε τώρα, χωρίς να λέω κάτι για τον Θρασύβουλο. Είναι θέμα κικήτρων. Ηξερα ότι θα ήταν δύσκολο γιατί ο Θρασύβουλος αν και αδιάφορος ήθελε να κυνηγήσει κάτι καλό απέναντί μας.

(πως είδε τον Ντέιβιντ και γιατί δεν έβαλε τον Μελίσση αντί του Μάτος): Δεν είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση του Ντέιβιντ, αλλά ήταν η πρώτη του εμφάνιση και ο λόγος που μπήκε γιατί ήθελε να παίξει με ένα τετράγωνο επιθετικών παικτών. Ο Μάτος μέχρι εκείνη την ώρα ήταν εξαιρετικός και για τον λόγο αυτό αποχώρησε δακρυσμένος. Ο Μάτος δυστυχώς είναι άτυχος, όλη την χρονιά έχει τραυματισμούς. Δεν ήταν κάτι ανησυχητικό ευτυχώς και ίσως προλάβει το ματς στην Τρίπολη

(για δημοσιεύματα Κατσουράνη, Σεϊταρίδη κ.α.): Ολα αυτά που γράφονται είναι υποθ΄πεσεις και αυτά [πρποέρχονται από δημοσιογράφους. Δεν γνωρίζω τίποτα από αυτά, δεν συμφέρει τέτοια μεταγραφολογία αυτή την περίοδο. Δεν βοηθούν την ομάδα. Αυτά στερούν κίνητρο στους παίκτες μας. Ο πρώτος που θα πρέπει να μάθει αν κάνει για την ομάδα θα το μάθει πρώτος από εμας. Δεν ευσταθούν αυτά που γράφονται και ακούγονται.

(με νέους παίκτες μπορεί να δημιουργήσει μια ομάδα για τα επόμενα 2-3 χρόνια...) Είμαι ευχαριστημένος από τους νέους παίκτες, είχαν καλή απόδοση, και ιδιαίτερα με τον Χριστοδουλόπουλο. Από στιγμή που πήρε παιχνίδια γίνεται καλύτερος και καλύτερος κάθε εβδομάδα. Σίγουρα, είναι σημαντικό να μπορείς να έχεις νέους ποδοσφαιριστές αλλά αυτοί θα πρέπει να έχουν και την ποιότητα. Ετσι όπως είναι η αγορά είναι καλό να προωθείς παίκτες από μικρότερη ομάδα, κάτι στο οποίο ο Παναθηναϊκός δουλεύει πολύ καλά.







".

Ρουκάβινα: " Ήταν μία σημαντική νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών θα μας βοηθήσει στους στόχους που έχουμε για να μπούμε ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάναμε αυτό που έπρεπε. Είχαμε ανάγκη τη νίκη σήμερα. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες μέχρι το τέλος".

Σιμάο: " Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και για εμάς. Ήταν δύσκολο μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ. Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη για να αισθανόμαστε καλύτερα και να δούμε διαφορετικά τη συνέχεια. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να συμμετέχουμε και πάλι στην καλύτερη διοργάνωση του κόσμου, το Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".

(Αναφερόμενος στο Τσάμπιονς Λιγκ): " Στη διοργάνωση αυτή τα πήγαμε πολύ καλά. Αποκλειστήκαμε στο τέλος ενός αγώνα, αλλά κάναμε εξαιρετική πορεία. Θα μπορούσαμε να περάσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πλέον θέλουμε να είμαστε και του χρόνου εκεί. Γι' αυτό η σημερινή νίκη ήταν πολύ σημαντική".

Σαριέγκι: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Ήταν σημαντικό που επιστρέψαμε στις νίκες. Στο πρώτο 20λεπτο ήμασταν καλοί. Στην επαναληψη είχαμε κοντρόλ ρυθμό. Θέλαμε ένα δεύτερο γκολ να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε".

(Για τα πλέι οφ): "Όλες οι ομάδες που θα είναι στα πλέι οφ είναι πολύ δυναtές. Ουσιασικά, λίγο πολύ σαν εμάς. Πρέπει να παλέψουμε και να καταφέρουμε ότι πετύxαμε και πέρυσι. Nα βγούμε δεύτεροι".

(Σε ερώτηση που δέχθηκε για την έλλεψη κινήτρου μετά την απώλεια του τίτλου): " Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, εμείς όμως πρέπει να παίξουμε μέχρι το τέλος. Κάποιες φορές είσαι στην κορυφή και κάποιες όχι".

Όλα τα λεφτά...
Η φιλοτιμη προσπάθεια του αρχηγού των "πράσινων", Δημήτρη Σαλπιγγίδη που ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα αλλά και ο σκόρερ του Παναθηναϊκού.

Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τα δύο λάθη υποδείξεων με το κανονικό αλλά ακυρώθεν γκολ του Νίνη στο 28' αλλά και την μη αποβολή του Βύντρα (πήρε κίτρινη) στο 64'. Τους λίγους οπαδούς που έδωσαν το παρών κυρίως από πλευράς Παναθηναϊκού και εφόσον οι οργανωμένοι είχαν πει ότι τελευταία τους παρουσία, ως ένδειξη διαμαρτυρίας θα ήταν το ματς με την Βιγιαρεάλ. Ακόμα τις δύσκολες συνθήκες εργασίας για τους δημοσιογράφους που αναζητούσαν χώρο (μπουθ) για να κάτσουν και μπρίζες για τους υπολογιστές τους.

To Live του αγώνα... από τον Γιώργο Μαρκόπουλο
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Παναθηναϊκός
(Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Μάτος, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σιμάο, Βύντρα, Πετρόπουλος, Νίλσον, Σπυρόπουλος
Η 11άδα των γηπεδούχων Θρασύβουλος
(Σάκης Τσιώλης): Πεσάνια, Λιαπάκης, Μίχος, Μαρτορέλ, Σωτήρχος, Κατσίκης, Χλωρός, Αμπράμοβιτς, Μπαριέντος, Τσιώλης, Μανωλάς
1' Έναρξη αγώνα
Στη σέντρα οι φιλοξενούμενοι
2' Σουτ Παναθηναϊκός Χριστοδουλόπουλος
Αδύναμο σουτ του Χριστοδουλόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, εύκολα μαζεύει την μπάλα ο Πεσάνια
9' Σουτ Παναθηναϊκός Νίνης
Καλό σουτ του Νίνη με το αριστερό, με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε ο Πεσάνια
10' Σχόλιο
Καλύτερος και πιο κινητικός ο Παναθηναϊκός στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, ωστόσο υστερεί στην τελική πάσα. Περισσότερο παθητικό ρόλο οι φιλοξενούμενοι που προσπαθούν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση
12' Πέναλτι Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Ο Νίνης με όμορφη μπαλιά βρήκε τον Σαλπιγγίδη μέσα στην περιοχή, ο Πεσάνια τον ανέτρεψε και ο διαιτητής σφύριξε την παράβαση
12' Κίτρινη κάρτα Θρασύβουλος Πεσάνια
13' Κόρνερ Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Εύστοχος από τα 11 βήματα ο Σαλπιγγίδης
14' Κίτρινη κάρτα Θρασύβουλος Τσιώλης
17' Κεφαλιά Παναθηναϊκός Σαριέγκι
Εκτέλεση φάουλ του Νίνη από τα δεξιά, ο Σαριέγκι τρύπωσε στην καρδιά της άμυνας του Θρασύβουλου, πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ
18' Κεφαλιά Θρασύβουλος Μανωλάς
Εκτέλεση φάουλ από τον Κατσίκη, η άμυνα του Παναθηναϊκού κόλλησε με αποτέλεσμα ο Μανωλάς να πάρει την κεφαλιά, ωστόσο ο Γκαλίνοβιτς σε ετοιμότητα με δύσκολη επέμβαση απομάκρυνε σε κόρνερ
28' Ακυρωθέν γκολ Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Σέντρα του Σαλπιγγίδη από τα αριστερά, κανείς δε βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Πεσάνια. Ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ ως οφσάϊντ, κάτι που ωστόσο δεν ισχύει
29' Δοκάρι Θρασύβουλος Αμπράμοβιτς
Στην αντεπίθεση ο Θρασύβουλος, ο Αμπράμοβιτς επιχείρησε το διαγώνιο σουτ, όμως η μπάλα εξοστρακίστηκε από το δεξί δοκάρι του Γκαλίνοβιτς
35' Κεφαλιά Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Ο Μάτος βρήκε τον Σαλπιγγίδη στο δεύτερο δοκάρι, όμως η κεφαλιά που επιχείρησε δεν ανησύχησε τον Πεσάνια
37' Σουτ Παναθηναϊκός Χριστοδουλόπουλος
Καλό σουτ του Χριστοδουλόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ
38' Ευκαιρία Θρασύβουλος Μπαριέντος
Σέντρα από τα δεξιά, ο Μπαριέντος μόνος του στο ύψος του πέναλτι προσπάθησε με εντυπωσιακή ενέργεια να σπρώξει την μπάλα προς την εστία χωρίς ωστόσο επιτυχία
40' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Αναγκαστική αλλαγή για τους φιλοξενούμενους με τον Ντέιβιντ να παίρνει τη θέση του τραυματία Μάτος. Ντεμπούτο για τον νεαρό Βραζιλιάνο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Εμφανώς στεναχωρημένος ο Μάτος, που τα είχε με την τύχη του
43' Κίτρινη κάρτα Θρασύβουλος Σωτήρχος
45' Ευκαιρία Θρασύβουλος Χλωρός
Ο Χλωρός σε θέση βολής, ο Σιμάο του κλέβει την "μπουκιά από το στόμα"
45' Έναρξη καθυστερήσεων 2 λεπτά
45' Φάουλ Θρασύβουλος Κατσίκης
Καλά εκτελεσμένο φάουλ από τον Κατσίκη, ο Γκαλίνοβιτς απομακρύνει με γροθιές
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
Στη σέντρα οι γηπεδούχοι
48' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Χριστοδουλόπουλος
Σέντρα του Σαλπιγγίδη από τα αριστερά, ο Χριστοδουλόπουλος μόνος του έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πεσάνια
52' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός Χριστοδουλόπουλος
56' Ευκαιρία Θρασύβουλος Μπαριέντος
Γύρισμα του Χλωρού από τα δεξιά, ο Σωτήρχος προσπάθησε ανεπιτυχώς να στείλει την μπάλα προς την εστία, ο Μπαριέντος έπιασε ωστόσο την κεφαλιά αλλά η προσπάθειά του κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γκαλίνοβιτς
56' Αλλαγή παίκτη Θρασύβουλος
Ο Γκονσάλβες στη θέση του Μπαριέντος
62' Αλλαγή παίκτη Θρασύβουλος
Ο Παναγιωτάκος στη θέση του Χλωρού
64' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός Βύντρα
66' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Ρουκάβινα στη θέση του Πετρόπουλου
68' Κίτρινη κάρτα Θρασύβουλος Μανωλάς
71' Σουτ Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Σουτ του Σαλπιγγίδη μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ
76' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Κλέιτον στη θέση του Νίνη
80' Σουτ Θρασύβουλος Μίχος
Σουτ του Μίχου έξω από την περιοχή, εύκολα ο Γκαλίνοβιτς
81' Αλλαγή παίκτη Θρασύβουλος
Ο Σερέπας στη θέση του Κατσίκη
90' Έναρξη καθυστερήσεων 3 λεπτά
90' Λήξη αγώνα











































































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ