STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Θρασύβουλος-Λεβαδειακός 2-1

Θρασύβουλος-Λεβαδειακός 2-1
Θρασύβουλος

Ο Θρασύβουλος πήρε την πολυπόθητη νίκη που επιζητούσε τόσες αγωνιστικές στην έδρα του, αφού επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού και διατήρησε τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν από το γρήγορο γκολ του Λεονάρντο και γύρισαν το ματς σε διάστημα τριών λεπτών στην επανάληψη.
Παρά την κρισιμότητα του αγώνα, οι δύο ομάδες απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο δημιουργώντας ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη ξεπέρασαν τον σκόπελο και ανάσαναν βαθμολογικά. Η ήττα διατηρεί τον Λεβαδειακό στην "πρίζα", που για ένα ακόμα εκτός έδρας ματς δεν κατάφερε να πάρει το "τρίποντο".

Η νίκη αυτή ήταν η πρώτη του Θρασύβουλου στην έδρα του που "ξεκόλλησε" από την τελευταία θέση.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Θρασύβουλος(Σάκης Τσιώλης): Πεκάνια, Μπαριέντος, Βεντούρα, Σωτήρχος, Ροκάστλ, Μαρτορέλ, Χλωρός(55'Κατσίκης), Μπελεγρίνης, Τραϊόκοβιτς, Καραμαλίκης(31'Κόζλεϊ), Γκονσάλβες(78' Λιαπάκης)

Λεβαδειακός(Μομτσίλο Βούκοτιτς): Μπλάζιτς, Εμεράν, Τριποτσέρης, Κόλτζος, Λεονάρντο, Ζησόπουλος, Ανδράλας, Παρασκευαϊδης, Μπασαλά(64' Πιέτσνιακ), Κιάσσος(80' Μπουσί), Λέχτινεν(56' Ντιμπαλά)
Με μια ματιά
Παρά την ευκαιρία του Μπαριέντος στο 2', ο Λεβαδειακός πήρε την πρωτοπορία στο σκορ. Ο Λεονάρντο έδρασε και πάλι για λογαριασμό των φιλοξενούμενων. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και ξεγέλασε τον Πεκάνια, δίνοντας στο 3' προβάδισμα στους Βοιωτούς.

Οι δύο ομάδες απέδωσαν στο πρώτο ημίχρονο καλό ποδόσφαιρο με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Ο Θρασύβουλος, με την πλάτη στον τοίχο, επιζητούσε περισσότερο τη νίκη.

Το σουτ του Λεονάρντο στο 21' έδιωξε ο Πεκάνια. Ο Λεβαδειακός έχασε την ευκαιρία να διευρύνει το σκορ στο 27΄, με διπλή ευκαιρία των Λεονάρντο και Κιάσσο. Ο Βραζιλιάνος άσος βρέθηκε με την πλάτη μέσα στην περιοχή η μπάλα έφθασε στον Κιάσσο, το σουτ που επιχείρησε έδιωξαν οι αμυντικοί των γηπεδούχων σε κόρνερ.

Ο Σάκης Τσιώλης, σε μία προσπάθεια να αλλάξει την κατάσταση, πέρασε τον Κόζλεϊ στο ημίωρο αντί του Καραμαλίκη, κρατώντας την διάταξη που ξεκίνησε το ματς. Αλλαγή που αποδείχτηκε "χρυσή" για τον τεχνικό των νεοφώτιστων.

Στο τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου, ο Θρασύβουλος άσκησε πίεση στον Λεβαδειακό με σκοπό την ισοφάριση. Αρχικά στο 34', την κεφαλιά του Βεντούρα έδιωξε ο Μπλάζιτς, ενώ στο 35' ο Χλωρός, μετά από κάθετη μπαλιά του Τραϊκοβιτς, σε τετ-α-τετ απέναντι στον πορτιέρο του Λεβαδειακού πλάσαρε άστοχα και έχασε την σημαντικότερη ευκαιρία των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος.

Η τελευταία φάση στο ημίχρονο χάθηκε και πάλι με τον Χλωρό όταν βρέθηκε μέσα στην περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να κοντρολάρει σωστά, σπαταλώντας την ευκαρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Οι αγωνιστικές ισορροπίες άλλαξαν στο 64' όταν ο Ανδράλας δέχτηκε δεύτερη κίτρινη και αποχώρησε από τον αγώνα. Πλέον, ο Λεβαδειακός επιζητούσε το δεύτερο γκολ με το σύστημα των αντεπιθέσεων.

Ο Θρασύβουλος όσο πέρναγε η ώρα πίεζε με σκοπό τη νίκη που τελικά ήρθε σε χρόνο "dt". Στο 71' ο Παρασκευαϊδης κρέμασε την ομάδα του και τον Μπλάζιτς ισοφαρίζοντας, κατά λάθος για τους γηπεδούχους.

Δύο λεπτά αργότερα ο Κόζλεϊ, μόνος απέναντι στον Μπλάζιτς έδωσε το προβάδισμα στον Θρασύβουλο, ολοκληρώντοντας τον θρίαμβο. Οι παίκτες του Λεβαδειακού διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Κωνσταντινέα για οφσαϊντ του Κόζλεϊ.

Στις καθυστερήσεις, ο Λεβαδειακός έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να "κλέψει" την ισοπαλία. Αρχικά με τον Κιάσσο και μετέπειτα με εκτέλεση φάουλ του Λεονάρντο. Και οι δύο προσπάθειες έφυγαν λίγο έξω από την εστία του Πεκάνια.
Συνέντευξη Τύπου
Σάκης Τσιώλης (Θρασύβουλος): " Κερδίσαμε τους βαθμούς που χάσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο στα παιχνίδια με τους δύο πρωτοπόρους, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Σ' ένα ματς ζωής και θανάτου για μας, δείξαμε ότι είμαστε ικανοί να επιζήσουμε".

Μόμτσιλο Βούκοτιτς (Λεβαδειακός): " Μας λείπει η αυτοπεποίθηση στα εκτός έδρας ματς".
Όλα τα λεφτά...
Το πολύ καλό παιχνίδι των δύο ομάδων που απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και δημιούργησαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ στο ματς.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την άσχημη στιγμή για τον Πάρη Ανδράλα που άφησε στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου με δέκα παίκτες την ομάδα του, με αποτέλεσμα να υποστεί τελικά την ήττα ο Λεβαδειακός.
To Live του αγώνα...
Η 11άδα των γηπεδούχων
(Σάκης Τσιώλης): Πεκάνια, Μπαριέντος, Βεντούρα, Σωτήρχος, Ροκάστλ, Μαρτορέλ, Χλωρός, Μπελεγρίνης, Τραϊκοβιτς, Καραμαλίκης, Γκονσάλβες
Η 11άδα των φιλοξενούμενων
(Μομτσίλο Βούκοτιτς): Μπλάζιτς, Εμεράν, Τριποτσέρης, Κόλτζος, Λεονάρντο, Ζησόπουλος, Ανδράλας, Παρασκευαϊδης, Μπασαλά, Κιάσσος, Λέχτινεν
1' Έναρξη αγώνα
2' Ευκαιρία Θρασύβουλος Μπαριέντος
3' Γκολ Λεβαδειακός Λεονάρντο
Με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
16' Σουτ Λεβαδειακός Μπασαλά
Μπλόκαρε ο Πεκάνια.
27' Ευκαιρία Λεβαδειακός
Ο Λεονάρντο με την πλάτη βρέθηκε μέσα στην περιοχή δεν κατάφερε να απειλήσει, ήρθε ο Κιάσσος η μπάλα κατέληξε κόρνερ μετά από παρέμβαση των αμυντικών του Θρασύβουλου.
31' Αλλαγή παίκτη Θρασύβουλος Κόζλεϊ
Ο Καραμαλίκης εκτός αγώνα.
34' Ευκαιρία Θρασύβουλος
Κεφαλιά του Βεντούρα έδιωξε σωτήρια ο Μπλάζιτς.
35' Ευκαιρία Θρασύβουλος
Ο Χλωρός απέναντι στον Μπλάζιτς, μετά από κάθετη μπαλιά του Τραϊκοβιτς, δεν πλάσαρε σωστά και έχασε την ευκαιρία για ισοφάριση.
41' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Ανδράλας
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
55' Αλλαγή παίκτη Θρασύβουλος Κατσίκης
Ο Χλωρός εκτός αγώνα.
56' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός Ντιμπαλά
Ο Λέχτινεν εκτός αγώνα.
60' Κίτρινη κάρτα Θρασύβουλος Ροκάστλ
64' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός Πέτσιανκ
Ο Μπασαλά εκτός αγώνα
64' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Ανδράλας
64' Κόκκινη κάρτα Λεβαδειακός Ανδράλας
65' Ευκαιρία Λεβαδειακός
Ο Μπασαλά έκανε την σέντρα δεν κατάφερε ο Ντιμπαλά να προλάβει την μπάλα και έχασε την ευκαιρία για την ομάδα του.
65' Κίτρινη κάρτα Θρασύβουλος Μπελεγρίνης
67' Κίτρινη κάρτα Θρασύβουλος Μπαριέντος
72' Γκολ Θρασύβουλος Παρασκευαϊδης(αυτ.)
Ο Παρασκευαϊδης προσπάθησε να διώξει με το κεφάλι την σέντρα του Τραϊκοβιτς, αλλά η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.
72' Κίτρινη κάρτα Θρασύβουλος Σωτήρχος
76' Γκολ Θρασύβουλος Κόζλεϊ
Ο Κόζλεϊ από το ύψος του πέναλτι με πλασέ παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Μπλάζιτς. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσαϊντ.
78' Αλλαγή παίκτη Θρασύβουλος Λιαπάκης
Ο Γκονσάλβες εκτός αγώνα.
80' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός Μπουσί
Ο Κιάσσος εκτός αγώνα.
90' Ευκαιρία Λεβαδειακός Κιάσσος
Η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Πεκάνια μετά από σουτ του παίκτη του Λεβαδειακού.
90' Έναρξη καθυστερήσεων
94' Λήξη αγώνα
Videos με τα γκολ της αναμέτρησης



























TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ